Dodaj do ulubionych

PRZESZCZEP NA KOZIEJ

24.02.11, 11:48
ZA MIESIĄC CZEKA NAS PRZESZCZEP NA KOZIEJ I WSZELKIE KOREKTY. MAM PYTANIE CO ZABRAĆ ZE SOBĄ ?, Z CZEGO DZIECKO MOŻE PIĆ? I CZY KONIECZNE SĄ TE ROZPINANE BLUZECZKI, U NAS PRZY PIERSZEJ OPERACJI WYSTARCZYŁY TAKIE SZEROKIE PRZY SZYI. CZY UŻYWA SIĘ USZTYWNIACZY, CZY PANIE WIĄŻĄ RĄCZKI JAK PRZY PIERSZEJ, CZY JEST TO NIE POTRZEBNE. DODAM, ŻE CÓRKA MA 2 LATA.
Z GÓRY DZIĘKUJĘ ZA WSZYSTKIE ODPOWIEDZI.
Obserwuj wątek
    • ulunia_dominiczek Re: PRZESZCZEP NA KOZIEJ 25.02.11, 10:34
      Moj synek jest 11 miesięcy po przeszczepie.
      Z tego co pamiętam nie musisz brać rozpinanych rzeczy,my nie mieliśmy i Pani piel.rozcinała koszulki przy szyjce.
      Co zabrać ?
      My mieliśmy laptopa z bajkami,książeczki,ulubiony kocyk,pluszaka,znikopis.
      Brałam danonk i, choć się nie przydały,ulubiona wodę,butelkę ze smokiem do mleka,ale było ciężko i mały pił z jednorazowego kubeczka,są na Koziej.Nie wie,w razie pytań pisz śmiało.
      A usztywniacze mieliśmy ale się nie przydały,rączek nie miał wiązanych,cały czas go pilnowałam.
      • zuzia1981 Re: PRZESZCZEP NA KOZIEJ 25.02.11, 16:38
        Witaj, nas czeka przeszczep pierwszego marca 2011! Właśnie zakupiłam kilka świeżych nowych książeczek, zamierzam zabrać też filmy na podróż powrotną do laptopa. Z ubrań wezmę te z szerokimi dekoltami i 2 pajace rozpinane na całej długości.Ale liczę na koszule i bluzy na suwak. A dziś mój synek ma dzień mamby! zjadamy wszystko to, co przez jakiś czas będzie zakazane! Pozdrawiamy!
        • angelika.feculak Re: PRZESZCZEP NA KOZIEJ 25.02.11, 17:40
          Zuzia to mi się podoba ten dzień mamby bede i tym pamiętac przed naszym przeszczepem,aby mały zajadał sie tym czego nie będzie mógł ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka