niko2002 16.07.04, 01:27 Witam wszystkich. Zapomnialam hasla do starego konta i musialam zalozyc nowe. :). Piszemu tak zeby sie przypomniec i pozdrowic serdecznie bo moje dziecko od wczoaj mówi CZESC. :):) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaskazuza Re: Karo mama Nikodema 16.07.04, 12:39 No to cześć Karo, czesc Nikodemie. Zuzka nie mówi cześć tylko hej !! I to nie jak sie wita, ale jak coś jej się bardzo podoba. Co u Was? Odpowiedz Link
niko2002 Re: Karo mama Nikodema 16.07.04, 13:18 Witam. U nas wszystko OK. Wlasnie szykujemy sie do wyjazdu nad morze a maly dostal zapalenia oskrzeli (pewnie po ostatniej wizycie w BAJKOLANDZIE) wiec walczymy i z choroba i z Nikodemem podczas zastrzyków. A poza tym - straznie jest niegrzeczny i szystkich bije, prawie wszystkich oprócz mnie - nie wiem czym sobie na to zasluzylam. :) A co u WAS? Jak tam zuzia? Pozdrawiamy serdecznie. Odpowiedz Link
kaskazuza Re: Karo mama Nikodema 20.07.04, 09:41 Zuzka bije głównie mnie :( Jak jej mówię, że boli to dokonuje samoukarania, wpierw ciągnie się za włosy a potem bije w policzek. A wszystko to dlatego, że babcia powiedziała, że ciągnięcie za włosy boli i, że jak ona będszie ciągnąć, to babcia ją pociągnie, a ja na kolejne uderzenie zareagowałam "sama się uderz!!!". Wzięła sobie do serca :) Mam nadzieję, że choróbsko szybko zniknie i urlop bedziecie miec udany :) Odpowiedz Link