Dodaj do ulubionych

IFiPS-fundacja

08.02.05, 22:18
Mam pytanie do rodziców, którzy konsultowali swoje dzieci w fundacji przy
IFiPS. Czy fundacja mieści się również na Pstrowskiego 1, czy jest to ten sam
budynek co IFiPS, czy jest jakoś wyraźnie oznakowana? Pytam, bo po 1 jadę tam
sama (mąż ma nogę w gipsie), po 2 nijak nie można się do nich dodzwonić, a
przy rejestracji nie zapytałam, po 3 godz. 17 to już raczej ciemna noc i nie
chciałabym się błąkać po Wa-wie w niepewności.
Z góry dziękuję za pomoc.
Obserwuj wątek
    • miluolka Re: IFiPS-fundacja 09.02.05, 12:33
      tak to ten sam budynek z tego co wiem. z tymi telefonami to prawda, ale próbuj
      jest to możliwe aczkolwiek ciężko jest się tam dodzwonić z rana cały czas jest
      b. dużo ludzi. Jeżeli to Ci pomoże to proś o rozmowę z P. Olędzką pracuje w
      rejestracji napewno Ci pomoże oczywiście na tyle ile będzie to możliwe. Ktoś
      pisał na forum że wysłal e-miil i pomogło też możesz spróbować.
      • mimarzena Re: IFiPS-fundacja 09.02.05, 13:18
        Dzięki Kasiu. Mamy termin w fundacji do dr. Malesińskiej na 22 lutego. Udało mi
        się kiedyś tam dodzwonić i stąd termin, ale niestety mądry Polak po szkodzie -
        nie zapytałam o adres, a nie ma ich namiarów na stronie IFiPsu. Dalej próbuję
        się dodzwonić, ale termin się zbliża i chciałabym wiedzieć, gdzie jechać.
    • martinimartini Re: IFiPS-fundacja 09.02.05, 20:59
      wejście do fundacji to samo co do instytutu, zaraz po wejściu po lewej jest
      okienko rejestracji, lekrza przyjmują w korytarzyku na prawo (przed szatnią)..
      • mimarzena Re: IFiPS-fundacja 09.02.05, 21:55
        Wielkie dzięki
    • mimarzena Re: IFiPS-fundacja kontra państwowy 10.02.05, 16:55
      Witam. Dzisiaj zadzwoniła do nas pani z rejestracji państwowej i mamy termin
      na... 4 marca! (niezłe przesunięcie ponad 2 miesiące). I teraz jestem w
      kłopocie. Nie pojadę do Warszawy 2 razy w odstępie tygodnia, więc któryś termin
      zwolnię. Ze względu na obecną chorobę córki wolałabym 4.03, ale nie wiem kto nas
      przyjmie (pani w rej. też nie wiedziała). A 22.02 w fundacji ma nas przyjąć dr
      Malesińska.
      Czy Wy też nie wiedziałyście kto przyjmie Wasze dzieci? Czy można jakoś wpłynąć
      na to, kto przyjmie? A jak jest na kolejnej wizycie? Proszę opiszcie Wasze
      doświadczenia z lekarzami z przychodni (a może każdy jest dobry?)
      I jeszcze jedno, skierowanie do audiologa czy do laryngologa?
      Marzena wykończona psychicznie uszami córeczki.
      • mamamichasia Re: IFiPS-fundacja kontra państwowy 10.02.05, 17:48
        Hej,
        Skierowanie bierzemy do poradni audiologicznej. Co do lekarza, to prawie zawsze
        trafiamy na kogos innego, a nawet jak jestesmy umowieni do jakiegos konkretnego,
        to i tak nie zawsze on nas przyjmuje. Np. ostatnio bylismy zapisani do dr
        Geremek, ale przyjal nas dr Senderski, a po audiometrii badala nas Malesinska.
        Generalnie polecam dr Geremek, dr Malesinska i dr Serafin, ale czy mozna sie
        umowic do konkretnego lekarza, to nie wiem. Zauwazylam tez, ze panie w
        rejestracji kieruja przewaznie do tego lekarza, ktory aktulanie przyjmuje lub ma
        wlasnie najmniej pacjentow (maja komputery i siec, wiec wiedza, kto i gdzie).

Pozdrawiam
        Grazyna
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka