martinimartini 28.01.07, 15:05 z tego co pamiętam są tu takie dzieci, ktróe dmuchły. z jakim skutkiem? moje dziecię nie umie tego nadmuchać do wymagnych rozmiarów, zadnym sposobem. ja zresztą też ledwie nadmuchałam. jak się to Wam udawało? m. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamanicole Re: balony otoventu 29.01.07, 08:17 Nie wiem jak robi to moje dziecko, ale jak dmucha balonik, to osiąga on ogromne rozmiary. Jeden nawet nam pękł podczas dmuchania. :) (Kilka razy z ciekwości próbowałam sama dmuchać. W uszch mi strzelało, a balonik ani drgnął. Trzaskanie w uszach było strasznie nieprzyjemne.) Niestety nie moge Ci podpowiedzieć jak nauczyć Młodego dmuchania. :( U nas nauka wyglądała tak, że mąż pokazał Nicole jak się dmucha balonika, a Mała uznała, że to świetna zabawa i załapała przy drugiej lub trzeciej próbie. Dmuchanie przyniosło oczekiwany skutek. Wyszliśmy na prostą podczas wakacji. Teraz znowu borykamy się z ciśnieniem w uszach. Niestety katar nie pozwala nam na stosowanie tej metody.:( Pozdrowienia. Aga Odpowiedz Link