14.03.07, 11:18
mój syn jest 3 tygodnie po zabiegu zszycia wagi i podniebienia martwi mnie
jedna rzecz w miejscu zszycia wargi ta warga jest dość widocznie uniesiona w
górę czy to jest normalne?P.prof.mówiła że zanim te zszyte mięśnie zaczną
pracować ze sobą nimie jakieś 3 miesiące i się wyrówna wszystko.Bardzo prosze
powiedzcie czy wasze dzieciątka też tak miały jestem przerażona i nie wiem co
dalej z tym robić.
Obserwuj wątek
    • ania2812 Re: pytanie 14.03.07, 13:21
      u mojego syna w miejscu zszycia wargi po odpadnięciu strupka zrobiła się wręcz
      dziurka.Ale teraz po 6 tygodniach wszystko wróciło do normy i wygląda super.
      • skwarka23 Re: pytanie 14.03.07, 19:05
        a mogłabyś przesłać jakieś zdjęcie może bardziej bym sie uspokoiła jakbym sobie
        porównała?
    • mamanicole Re: pytanie 15.03.07, 07:32
      Zajrzyj sobie tutaj:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13419&w=21061877&a=21061877
      • mamanicole Re: pytanie 15.03.07, 07:48
        Dodam tylko, że w naszym przypadku zaciągniete ustko poprawiła Pani Profesor
        przy okazji przeszczepu kości. Dziś wygladają całkiem dobrze. Powiedziałabym
        nawet wspaniale w porównaniu z poprzednim stanem. Prawdopodobnie nie tylko
        korekta ust, ale nadbudownaie dużego ubytku dziąsła spowodowało, że usta
        zaczęły układać się ładnie. Dzis śladu po zaciągnięciu nie ma.
        Zdjęcia Nicole są w galerii.

aga
    • mama_kubka Skwarka i Ania :-) 15.03.07, 09:53
      a jak ze snem u Maluszków ? U nas dziś mija miesiąc, generalnie ok, tylko Kuba
      nie sypia :-(. Ani w dzień, ani w nocy, najdłużej jednorazowo 1,5 godziny na
      spacerze. W nocy już wyliczyliśmy średnią, budzi się co 47 minut i krzyczy lub
      nie. Goi mu się wszystko ładnie, bo już to konsultowaliśmy, walczymy o tytuł
      najbardziej "namolnego" pacjenta w IMiDzie. Może to kiedyś wróci do normy ?
      Pozdrawiamy :-).
      • ania2812 Re: Skwarka i Ania :-) 15.03.07, 10:36
        u nas najgorsze były pierwsze 2 tygodnie, póżniej coraz lepiej.Minęło 6 tygodni
        i jest wspaniale.Jakie Ci posłać zdjęcia jak wygląda teraz czy jaką miał
        dziurkę?
        • skwarka23 Re: Skwarka i Ania :-) 15.03.07, 11:22
          Aniu i taki i takie jak możesz oczywiście.A co do zachowania dziecka po
          operacji to my jesteśmy równo trzy tygodnie po i jest ok a nawet chyba lepiej
          niż przed bo noce przesypia prawie całe zdarza się że raz czasm dwa razy się
          obudzi ale dostanie butlę i idzie spać dalej,ale są też wyjątki ostatnio
          obudził się o 12 i stwierdził że nie chce mu się spać i wariował przez dwie
          godziny.
          • ania2812 Re: Skwarka i Ania :-) 15.03.07, 15:11
            wysłałam na gazetową zdjęcia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka