aniaanias 17.10.08, 10:50 Witam, czy ktos może polecić dobrego ortodontę na śląsku? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abcde-25 Re: ortodonta śląsk 17.10.08, 11:16 Aniu tu Aga ;) - napisz do tej mamy ze Śląska, z Twoich stron jest i może coś doradzi: agunek1@gazeta.pl. Odpowiedz Link
wiggy Re: ortodonta śląsk 17.10.08, 11:23 witam, wydaje mi się, że najlepiej udać się do ortodonty w Zabrzu ponieważ zajmują się tam rozszczepkami, ja tak właśnie zrobiłam, zresztą podobno przyjmująca tam pani ortodonta jest niezła (tak mówiła prof. Dutkiewicz). U nasz na razie była tylko jedna wizyta więc trudno jest mi się podzielić moim doświadczeniem. pozdrawiam Odpowiedz Link
aniaanias Re: ortodonta śląsk 17.10.08, 12:22 tak ja też tam byłam u Piskorskiej, polecona przez prof. Odpowiedz Link
wiggy Re: ortodonta śląsk 17.10.08, 19:38 Aniu skoro już bylaś to dlaczego szukasz nowej, masz jakies wątpliwości, jestes niezadowolona? Odpowiedz Link
ania2812 Re: ortodonta śląsk 21.10.08, 11:30 ja chodzę do ortodonty z synem do Zabrza do akademi medycznej - poradnia rozszczepowa, ale tylko kontrolnie.Leczę syna w Imidzie. W Zabrzu są inne standarty leczenia rozszczepów i niewiem jak jest z leczeniem ortodontycznym Odpowiedz Link