bancha 23.03.09, 13:34 polecono mi zeby udac sie do Specjlaistcznego Centrum Stomatologii w Gdańsku - czy ktos ma doswiadczenia w tej placowce i moze polecic ortodonte? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama_zuzki2 Re: ortodonta - gdansk 28.03.09, 16:10 chodzi ci o to przy akademii medycznej??jesli tak to byłam tam z córką ale tylko raz...w zasadzie nie było źle oprócz tego że małą zapodziali na liście pacjentów i nie chcieli nas przyjąć...kontakt z dzieckiem mieli bardzo dobry,córka spokojnie i bez krzyku otwierała buźkę.ale jednak w imidz ortodonci jeszcze lepiej podeszli do dziecka i wytłumaczyli co i jak.w tej chwili nie mogę znależć w dokumentach nazwiska ortodonty ale jak znajdę to napisze Odpowiedz Link
renatamielewczyk Re: ortodonta - gdansk 12.04.09, 17:49 Witam, Zakład Ortrodoncji Akademi Medycznej w Gdańsku, jak naj bardziej jest odpowiedni. Moje doświadczenie z specjalistami z tego centrum trwa od 13 lat, obecnie syn otrzymał aparat stały na górną i dolną szczękę. Nie miałam też żadnych utrudnień, aby otrzymać zdięcia syna gdy wybierałam się na wizyte we wrześniu2008r do profesor Dudkiewicz. Specjalista prowadzacy mojego syna to p. dr. Racka, szefem jest p. dr. Mazurkiewicz. Lekaże współpracują ze sobą, i opieka jest fachowa. Proszę lekarzy pytać jak naj więcei i jeszcze raz pytać. Pozdrawiam, wszelkiego powodzenia życze :) Odpowiedz Link
afiko Re: ortodonta - gdansk 13.04.09, 08:20 Witam, Polecam dr Mazurkiewicz, nie polecam IMIDZ... pozdrawiam, Odpowiedz Link
asia.mama.kacpra Re: ortodonta - gdansk 24.04.09, 22:29 My również leczymy Kacpra (6 lat) w AM w Gdańsku. Byliśmy dopiero na 2 wizytach, więc o efektach nie ma co mówić. Pierwsze wrażenia spoko - zorientowani w temacie, patrząc na dzieciaki w poczekalni jestem dobrej myśli. Pozdrowionka Odpowiedz Link