28.01.11, 00:19
nikt nie odp ale sie musze spytac
jak naprawde wyglada orgazm analny, tzn w uczuciu jak przebiega.
moze sie komus np wydawac ze to czuje a to nie jest to?czy jest mozliwy tylko podczas stosuku czy tez w glowie
bo dziwna sprawa:
jak czlowiek we snie ma czasami takie cos ze np mu sie sni cos wcale nieerotyczne ,np ze gdzies idzie i nie moze zdazyc albo gotuje jakies obiady milio obiadow dla pelna osob i tez to napiecie ze nie zdazy. i podczas tego snu ma podniecenie takie samo jak w seksie tylko w uczuciu jakby w dupie. jednoczesnie wzwod jest i potem przebudzenie na granicy snu ze juz wie ze to czuje,musi reke miec miedzy nogami i posuwac powietrze
i to odczucie jest zupelnie ine niz w czasie stosunku. jakby w glebi bardziej.
o co to chodzi z tym?
Obserwuj wątek
    • naimad24 Re: o.analny 28.01.11, 01:01
      Piszesz tak bez ładu i składu że mam wrażenie, jakbyś próbował telepatycznie nawiązac kontakt z obcą cywilizacją.
    • dolcevita69 Re: o.analny 28.01.11, 23:55
      Kolega "iuo" pod nowym nickiem. Ciekawe dlaczego się przechrzcił!? ;))
      • numu Re: o.analny 29.01.11, 12:36
        nom.zajebiscie ciekawe
        • nihil-istka Orgazm analny nie istnieje 29.01.11, 15:33
          Nie ma ani antomicznych ani fizjologicznych podstaw do istnienia orgazmu analnego.
          • numu Re: Orgazm analny nie istnieje 30.01.11, 18:42
            to w takim razie co to jest za uczucie? skad to mam?
    • numu Re: Orgazm analny nie istnieje 31.01.11, 13:34
      gazecia to ty?
    • naimad24 Re: Orgazm analny nie istnieje 31.01.11, 14:35
      Drogi Nihilisto :) Nie czuje sie gorszy od Ciebie, jest wręcz odwrotnie. Jednak przebywając czasami na forum i czytając Twoje wypociny odnoszę wrażenie, że czujesz się Panem i Władcą Świata - innymi słowy - sfrustrowany arogant jesteś :). Rzeczywistośc jest jednak dla Ciebie brutalna, bo nie jestes nawet w połowie tym, za kogo się uważasz. Jak to pisałeś, prawda jest najwazniejsza, a że czasami boli, Twój problem :)
      Tłumaczyłem Ci już, że homoseksualizm to nie choroba. Ale widze że to jak grochem o ściane, więc zyj w swoim zakłamaniu, jeśli Ci tak wygodnie......
    • jamesmk2003 Re: o.analny 18.07.11, 20:00
      Kup sobie dildo elektryczne to bedziesz wiedzial. Innych obcji nie polecam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka