Dodaj do ulubionych

Przewodniki

08.10.04, 00:23
Który przewodnik po Roztoczu najbardziej Wam się podoba?
Obserwuj wątek
    • users1 Re: Przewodniki 08.10.04, 06:15
      Ostatnio wspominałem na forum, że nabyłem najnowsze III wydanie
      przewodnika "Roztocze Wschodnie" Włada i Wiśniewskiego, siłą rzeczy więc
      właśnie ten.
      Pozdrawiam
      W.2
      • tomalab1 Re: Przewodniki 08.10.04, 09:23
        users1 napisał:

> Ostatnio wspominałem na forum, że nabyłem najnowsze III wydanie
        > przewodnika "Roztocze Wschodnie" Włada i Wiśniewskiego, siłą rzeczy więc
        > właśnie ten.
        > Pozdrawiam
        > W.2
        Uważam podobnie
        • ewelina_en Re: Przewodniki 08.10.04, 23:24
          Mnie też najbardziej podoba się przewodnik "Roztocze Wschodnie". A także "Polska
          egzotyczna"
          • benia30 Re: Przewodniki 10.10.04, 20:44
            W czasie wakacji zaopatrzyłam się w przewodnik pana Artura Pawłowskiego, na
            temat którego krążyły tu niezbyt przychylne opinie. Rzeczywiście, przypomina on
            raczej instrukcję obsługi a nie przewodnik (mijamy, skręcamy, przechodzimy,
            dochodzimy, itp.) Znaleźć jednak można wiele cennych informacji, zwłaszcza dla
            początkujących odkrywców Roztocza. Szkoda, że zamieszczone w przewodniku
            zdjęcia są czarno-białe a nie kolorowe, bo na pewno i zdjęcia i przewodnik
            tracą swój urok.
            • ewelina_en Re: Przewodniki 10.10.04, 20:56
              Są też przewodniki internetowe. Mój kolega z Lubaczowa wygrzebał opisy tras
              rowerowych na stronie www.roztocze.stalwol.pl/Roztocze/Html/trasy0.htm i
              kiedyś pojechaliśmy jedną z tras. Bardzo mi się podobała, idealna na rower i
              bardzo piekne okolice. Szkoda tylko, że nie mieliśmy GPS-a - w opisie tras
              podane są lokalizacje niektórych miejsc, fajnie byłoby to sprawdzić
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka