ewelina_en 08.10.04, 00:23 Który przewodnik po Roztoczu najbardziej Wam się podoba? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
users1 Re: Przewodniki 08.10.04, 06:15 Ostatnio wspominałem na forum, że nabyłem najnowsze III wydanie przewodnika "Roztocze Wschodnie" Włada i Wiśniewskiego, siłą rzeczy więc właśnie ten. Pozdrawiam W.2 Odpowiedz Link
tomalab1 Re: Przewodniki 08.10.04, 09:23 users1 napisał: > Ostatnio wspominałem na forum, że nabyłem najnowsze III wydanie > przewodnika "Roztocze Wschodnie" Włada i Wiśniewskiego, siłą rzeczy więc > właśnie ten. > Pozdrawiam > W.2 Uważam podobnie Odpowiedz Link
ewelina_en Re: Przewodniki 08.10.04, 23:24 Mnie też najbardziej podoba się przewodnik "Roztocze Wschodnie". A także "Polska egzotyczna" Odpowiedz Link
benia30 Re: Przewodniki 10.10.04, 20:44 W czasie wakacji zaopatrzyłam się w przewodnik pana Artura Pawłowskiego, na temat którego krążyły tu niezbyt przychylne opinie. Rzeczywiście, przypomina on raczej instrukcję obsługi a nie przewodnik (mijamy, skręcamy, przechodzimy, dochodzimy, itp.) Znaleźć jednak można wiele cennych informacji, zwłaszcza dla początkujących odkrywców Roztocza. Szkoda, że zamieszczone w przewodniku zdjęcia są czarno-białe a nie kolorowe, bo na pewno i zdjęcia i przewodnik tracą swój urok. Odpowiedz Link
ewelina_en Re: Przewodniki 10.10.04, 20:56 Są też przewodniki internetowe. Mój kolega z Lubaczowa wygrzebał opisy tras rowerowych na stronie www.roztocze.stalwol.pl/Roztocze/Html/trasy0.htm i kiedyś pojechaliśmy jedną z tras. Bardzo mi się podobała, idealna na rower i bardzo piekne okolice. Szkoda tylko, że nie mieliśmy GPS-a - w opisie tras podane są lokalizacje niektórych miejsc, fajnie byłoby to sprawdzić Odpowiedz Link