szpak_zam 25.06.06, 19:27 jak wygląda sprawa stadnin końskich na naszym pięnym Roztoczu? Gdzie można pojeździć? Czy w Krasnobrodzie jest to możliwe? Co polecacie/jak sie kształtują ceny?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leszeks Re: konie 26.06.06, 17:51 Odeślę Cię do Twojego poprzedniego wątku. W sprawie gdzie pewnie niewiele się zmieniło. W Krasnobrodzie pewnie będą startowały jazdy klubu studenckiego z Lublina. Cen niestety nie znam. Pozdrawiam, Leszek. Odpowiedz Link
andrzej.sawa Re: konie 28.06.06, 09:27 Zdarza się,że ludzie pytają,ciekawe czy są gdzieś specjalistyczne informacje na ten temat.Może warto je zbierać.To tamat coraz bardziej popularny,a i promocji naszych okolic będzie służył. Odpowiedz Link
czuk1 Konie????????????? 28.06.06, 15:15 Czyż byśmy na koniach poprzestali? Po 3 latach funkcjonowania? pzdr złożyciel Odpowiedz Link
czuk1 Re: Konie????????????? 28.06.06, 21:58 Nie. Nigdy. Mam lepsze zdanie o Tobie niż sądzisz. Odpowiedz Link
andrzej.sawa Re: Konie????????????? 28.06.06, 22:02 Nie prawmy sobie komplementów,bo nie oto chodzi. Odpowiedz Link
leszeks Re: Konie????????????? 29.06.06, 00:03 A to gorące głowy! Ale w tym wątku piszemy tylko o koniach! Jeśli chodzi o informację o koniach to o tą jest bardzo trudno, ale to dotyczy nie tylko naszego regionu. np, mamy w regionie (tym szeroko rozumianym) jedną z większych i znanych stadnin koni arabskich (również małopolskich). Mam na myśli Białkę po Krasnystawem. Mogę się założyć, że szejkowie z Kuwejtu wiedzą o tym lepiej niż przeciętny mieszkaniec Roztocza (lub lubelszczyzny ). No i podobnie jest z tymi końskimi miejscami na Roztoczu. Studenci z Lublina wiedzą pewnie lepiej jak i gdzie w Krasnobrodzie można pojeździć niż rodowici mieszkańcy. Pozdrawiam, Leszek. Odpowiedz Link
czuk1 Re: Konie????????????? 29.06.06, 08:17 Jest też Konna Straz Parku Narodowego... z dlugą historią. m Odpowiedz Link
leszeks Re: Konie????????????? 29.06.06, 20:30 Tak jest ... i już z tradycjami. Ale konie też są z Lublina. Szkoda że roztoczańskich nie starcza. Pozdrawiam, Leszek. Odpowiedz Link
andrzej.sawa Re: Konie????????????? 29.06.06, 22:18 Tragedia,ale będzie lepiej /mam nadzieję/. Odpowiedz Link
leszeks Re: Konie????????????? 29.06.06, 22:31 Tak czytałem w książce o RPN. Na lato zjeżdżają z Lublina konie i ochotnicy do służby w Straży. Pozdrawiam, Leszek. Odpowiedz Link
koziorozka Re: Konie 30.06.06, 00:03 Leszeks pisał: Mam na myśli Białkę po Krasnystawem. Mogę się założyć, że szejkowie z Kuwejtu wiedzą o tym lepiej niż przeciętny mieszkaniec Roztocza (lub lubelszczyzny ). No i podobnie jest z tymi końskimi miejscami na Roztoczu. Studenci z Lublina wiedzą pewnie lepiej jak i gdzie w Krasnobrodzie można pojeździć niż rodowici mieszkańcy - Kurde pieczone w pysk. I to mnie wkurza. Wiem, że tak jest. Ale dlaczego? Nie uwierzę, że na Roztoczu nie ma ludzi znających się na promocji Odpowiedz Link