Dodaj do ulubionych

>>> WTOREK <<<

IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 26.03.02, 07:49

Cześć !!!
To ja !
:-)
Obserwuj wątek
    • Gość: Manwe Re: >>> WTOREK <<< IP: 217.99.1.* 26.03.02, 08:49
      Witam

Coś tu dzisiaj pusto
      • Gość: Jarek Re: >>> WTOREK <<< IP: 80.72.33.* 26.03.02, 09:21
        Gość portalu: Manwe napisał(a):

> Coś tu dzisiaj pusto

Bo serwer chodzi jak zolw, albo nawet wolniej.

Poza tym sloneczko saczy nieco optymizmu w dusze.

Ziec dobry
        • Gość: Meve Re: >>> WTOREK <<< IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 26.03.02, 09:30
          Gość portalu: Jarek napisał(a):

> Gość portalu: Manwe napisał(a):
          >
          > > Coś tu dzisiaj pusto
          >
          > Bo serwer chodzi jak zolw, albo nawet wolniej.

Wolniej
          >
          > Poza tym sloneczko saczy nieco optymizmu w dusze.

Jakie słoneczko????????
          >
          > Ziec dobry

Dobra synowa:))

Ja dzisiaj nie tak czesto będę zagladałą, ale będę:)))
          Pzdr

• Gość: Jarek Re: >>> WTOREK <<< IP: 80.72.33.* 26.03.02, 09:38
            Gość portalu: Meve napisał(a):

> > Poza tym sloneczko saczy nieco optymizmu w dusze.
            > Jakie słoneczko????????

To zolte na niebie.

> > Ziec dobry
            > Dobra synowa:))

Tesciowe na Swieta ja przywiozl i Jej teraz codziennie przypominam, ze dobry
            jestem. No, bo moglbym obiadku nie dostac... na przyklad...
            • Gość: Meve Re: >>> WTOREK <<< IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 26.03.02, 09:46

> Gość portalu: Meve napisał(a):
              >
              > > > Poza tym sloneczko saczy nieco optymizmu w dusze.
              > > Jakie słoneczko????????
              >
              > To zolte na niebie.

To lampa:)))
              >
              > > > Ziec dobry
              > > Dobra synowa:))
              >
              > Tesciowe na Swieta ja przywiozl i Jej teraz codziennie przypominam, ze dobry
              > jestem. No, bo moglbym obiadku nie dostac... na przyklad...

Oj, a moja sama wyjechała gdzieś:)))
              Pzdr
              - czyżby
              • Gość: Nala Re: >>> WTOREK <<< IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 26.03.02, 09:59

:-)))))))
                To znaczy że co ???
                Macie wspólną >Mamusię< ???
                Fajnie !!!
                • Gość: Jarek Re: >>> WTOREK <<< IP: 80.72.33.* 26.03.02, 10:06
                  Czyzbym cos przeoczyl???
            • Gość: Nala Re: >>> WTOREK <<< IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 26.03.02, 09:47

To Ty >Mamusię< na święta przywozisz żeby Ci obiadek przygotowała ????????????
              TY!!! TY...!!!!! Słów nie mam !!! :-)
              I to wcale nie uznania !!!

• Gość: Jarek Re: >>> WTOREK <<< IP: 80.72.33.* 26.03.02, 10:06
                Alez Assani Nalu!!! Pohamuj Wacpanna zapedy swe, blagam. Juz spiesze sytuacje
                wyjasnic. Toc po przyjechaniu na goscine kuchnia odrebnym krolestwem stac sie
                raczyla, tedy i ja i Malzowinka moja utrudniony dostep do niej mamy. Jesli juz
                cokolwiek robic zamierzamy, natychmiast uwagi na temat braku kompetencji w
                zakresie powyzszym slyszymy. Racz zrozumiec, ze obiad owszem tesciowa gotuje,
                bo my aktualnie mozliwosci takowej nie posiadamy. "Krolestwo owe" takze zapedy
                pewne czyni w pseudo-prostowaniu bledow wychowawczych ponoc przez rodzicieli
                wobec latorosci popelnionych. Tedy zostaje jeno usmiechac sie radosnie i
                zatargow wszelakich unikac, bo miast talerza, talerzem dostac lacno.
                Z nadzieja na sytuacji mojej zrozumienie z powazaniem zostaje.
                • Gość: monia Re: >>> WTOREK <<< IP: 217.97.138.* 26.03.02, 10:14
                  pozostaje usmiechać się... - jasne!!! Zwłaszcza, że jedzonko pewnikiem pyszniutkie w owej kuchni powstaje...I
                  komu owo jedzonko przypada...? :-))))) Zięciowi (zwłaszcza dobremu!!!)
                • Gość: Nala Re: świąteczny obiadek ! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 26.03.02, 10:27

A talerzem ! Talerzem !!! A nie NA! talerzu !!!
                  >Mamusia< widać, ma Dużą Siłę Przebicia !!! :-)))
                  hihi!
                  A Wy chodzicie jak w "zegareczku" ?! I na paluszkach ?! Z przyjemnym wyrazem
                  twarzy !!!
                  To ci >Mamusia< ! Bomba !!!

:-)))

• Gość: Jarek Re: świąteczny obiadek ! IP: 80.72.33.* 26.03.02, 10:38
                    Gość portalu: Nala napisał(a):

> Bomba !!!

Dla kogo bomba dla tego bomba.

Jesli chodzi o "smacznosc" to nie widze jakiejs zdecydowanej roznicy w tym co
                    robi moja Malzowinka, a tym co teraz dostaje.

A na swiateczny obiadek to idziemy do moich dziadkow (razem z "Mamusia"
                    oczywiscie)
                  • Gość: Jarek Jeszcze jedno... IP: 80.72.33.* 26.03.02, 10:42

> A Wy chodzicie jak w "zegareczku" ?! I na paluszkach ?! Z przyjemnym wyrazem
                    > twarzy !!!

Tak chodzic musi jej coreczka, bo ja teraz przed 19-ta do domu nie wracam (a
                    wychodze przed 7-ma), jem obiadek, a po kapieli Latorosci "zanurzam" sie w "Bozym
                    Igrzysku" (Historia Polski) Normana Davies'a. I tak sobie mysle, ze jestem malo
                    konfliktowy, chociaz moje szczeki czesto sie napinaja.
                    • Gość: Nala Re: Jeszcze jedno... IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 26.03.02, 10:58

Eeeeee ! Na pewno przesadzasz !
                      Mamusia pewnie nie jest taka zła ?

Życzę miłego i smacznego dzisiejszego obiadku ! :-)

P.S. I nie napinaj tak szczęk, bo niedługo będziesz wyglądał jak Marlon
                      Brando !!! :-)))
                      • Gość: monia Re: Jeszcze jedno... IP: 217.97.138.* 26.03.02, 11:07
                        Nooo, i "będzie robił" za Ojca Chrzestnego...na pewno z mamusią sobie poradzi.... :-)))
                        Albo niech sobie powtarza, że mogłaby być dużo, dużo gorsza...
                        • Gość: Jarek Re: Jeszcze jedno... IP: 80.72.33.* 26.03.02, 11:45
                          Wcale nie twierdze, ze "Mamusia" jest zla!!!
                          Wina oczywiscie lezy po mojej stronie, bo:
                          - czasami nie potrafie zniesc "rewolucyjnych" zmian, ktore niesie ze soba
                          przyjazd "Mamusii",
                          - moja cierpliwość na liczne i "celne" uwagi okazuje sie byc ograniczona,
                          - nie potrafie zaakceptowac "jedynie slusznych" koncepcji wdrazanych przez
                          Rzeczona,
                          ale znosze to, bo jest to kara za to, ze swego czasu "porwalem" jej jedyna
                          ukochana coreczke dobre 300 km od domu rodzinnego.
                          Mea culpa
                          • Gość: Nala Re: .......... :-)))))))))))))) .......... IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 26.03.02, 12:04

No już dobrze, dobrze !!! Nie kajaj się tak !!! :-)
                            Zawsze mógłbyś mieć gorszą !!! - >Mamusię< oczywiście ! -
                            Na pewno nie jest tak źle !
                            I tak powinienieś się cieszyć, że mieszka 300 km dalej !!! :-)

Chwali Ci się cierpliwość, akceptację i ogólną tolerancję !!!
                            Pomyśl, że mogłbyś (albo musiałbyś!!!) znosić to na codzień ?! :-)

No i co ??? Polepszyło Ci się ???

• Gość: Jarek Re: .......... :-)))))))))))))) .......... IP: 80.72.33.* 26.03.02, 12:08

> I tak powinienieś się cieszyć, że mieszka 300 km dalej !!! :-)

To nie jest problem odleglosci. Moi Starzy mieszkaja 30 km od nas i jakos jak
                              wpadna to jakos nie "przebudowywuja" mojego domku na swoja modle.

> Chwali Ci się cierpliwość, akceptację i ogólną tolerancję !!!

Tak mnie wychowali rodzice.

> Pomyśl, że mogłbyś (albo musiałbyś!!!) znosić to na codzień ?! :-)

Wtedy wyprowadzilbym sie o jakies 300 km dalej.
                              ;-)
                              • Gość: monia Re: .......... :-)))))))))))))) .......... IP: 217.97.138.* 26.03.02, 12:14
                                :-)))))))))
                                Nie za blisko aby...???
                              • Gość: Meve Odległości IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 26.03.02, 12:29

>
                                > To nie jest problem odleglosci. Moi Starzy mieszkaja 30 km od nas i jakos jak
                                > wpadna to jakos nie "przebudowywuja" mojego domku na swoja modle.

Moi Rodzice mieszkają 15 m obok i tez nie przebudowywują :)))

> > Chwali Ci się cierpliwość, akceptację i ogólną tolerancję !!!
                                >
                                Ale czasami ciężko znieśc te zapędy, a już zwłaszcza robię się zielona, jak
                                słyszę uwagi co do królewskiej Myszy -szczerze mówiąc szlag mnie trafia i tylko
                                dzięki wrodzonej zdolności do szybkiego maskowania wyglądam lekko sino:)

• Gość: monia Re: Jeszcze jedno... IP: 217.97.138.* 26.03.02, 12:08
                            Ale uwielbiaj ją za to, że była..hmm...współautorką Pani Twego serca...
                            • Gość: Jarek Re: Jeszcze jedno... IP: 80.72.33.* 26.03.02, 12:19
                              Gość portalu: monia napisał(a):

> Ale uwielbiaj ją za to, że była..hmm...współautorką Pani Twego serca...

Nie za duzo tego wszystkiego?!?
                              Wczoraj musialem obiecac, ze bede robil kanapki, a dzisiaj to... Co za duzo, to
                              niezdrowo... Tak mowia.
                              ;-)
                              • Gość: monia Re: :-((( IP: 217.97.138.* 26.03.02, 12:35
                                przepraszam...:-(((
                                • Gość: jarek Re: :-((( IP: 80.72.33.* 26.03.02, 13:01
                                  No juz sie nie chmurz! Po prostu boje sie skladac za duzo obietnic i tak mam
                                  problemy z pamiecia.
                                  ;-)
                                  • Gość: monia Re: :-((( IP: 217.97.138.* 26.03.02, 13:06
                                    :-))) To znaczy co - jak już je składasz, to starasz się o nich czym prędzej zapomnieć??? :-)))
                                    P.S. A kanapeczki z czym dzisiaj mamy??? :-)))
                                    • Gość: Jarek Re: :-((( IP: 80.72.33.* 26.03.02, 13:09

> P.S. A kanapeczki z czym dzisiaj mamy??? :-)))

Z szyneczka i kwaszonym ogorkiem (przyznaje, ze bylem w piwnicy).
                                      ;-)
                                      • Gość: monia Re: :-((( IP: 217.97.138.* 26.03.02, 13:15
                                        Oooo.......To mnie zaskoczyłes...wyrazy uznania...i takie tam różne (pełne podziwu, joj)....POSZEDŁEŚ DO
                                        PIWNICY PO K I S Z O N E OGÓRECZKI ????????
                                        Czy ty przypadkiem przed mamusią się nie chowałes w tej piwnicy??? :-)))))) Nie ma w niej wygodnego fotela,
                                        zestawu lektur oraz podręcznego czteropaku??? :-)))))))))))))))))
                                        No nic...Ale i tak...zaskoczyłes mnie...
                                        Mmmm, kanapeczka z szynką i ogórkiem....
                                        • Gość: Jarek Re: :-((( IP: 80.72.33.* 26.03.02, 13:32
                                          Uwzieliscie sie dzisiaj na mnie? ;-)))))
                                          Kolega z pracy zaproponowal mi, abym wzial dzisiaj jego auto i umyl wieczorem
                                          pod domem, w celu ograniczenia kontaktu...
                                          • Gość: monia Re: :-((( IP: 217.97.138.* 26.03.02, 13:37
                                            czy mogę zaproponować ci swoje okna? :-)))))
                                            • Gość: Jarek Re: :-((( IP: 80.72.33.* 26.03.02, 13:44
                                              Teraz mam pewnosc - uwzieli sie
                                              ;-))))))))))
                                              • Gość: monia Re: :-((( IP: 217.97.138.* 26.03.02, 13:54
                                                :-)))))))))))))))))))))))))))))
                                                Ale pomysl..- my mamy gorzej! Wszystkie zapewne zostaniemy kiedys tesciowymi! :-))))))))))
                                                Czy to nie straszne????????????
            • Gość: Meve Re: >>> WTOREK <<< IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 26.03.02, 12:23

> Gość portalu: Meve napisał(a):
              >
              > > > Poza tym sloneczko saczy nieco optymizmu w dusze.
              > > Jakie słoneczko????????
              >
              > To zolte na niebie.

To lampa:)))
              >
              > > > Ziec dobry
              > > Dobra synowa:))
              >
              > Tesciowe na Swieta ja przywiozl i Jej teraz codziennie przypominam, ze dobry
              > jestem. No, bo moglbym obiadku nie dostac... na przyklad...

Oj, a moja sama wyjechała gdzieś:)))
              Pzdr
              - czyżby
              • Gość: monia Re: >>> WTOREK <<< IP: 217.97.138.* 26.03.02, 12:40
                Ciekawosc, co też mój Małżonek mysli o swojej tesciowej.....:-))))
                Oczywiscie, pomijając to, że twierdzi, że nie jest tragiczna...:-))))))))))))))))))))))))))))
                • Gość: Nala - machanie rączką ... pa, pa, pa ...! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 26.03.02, 13:14

Z żalem idę sobie !!!
                  Do jutra !
                  Pa, pa !!!

P.S. Pozdrowienia dla, ostatnio mało "obecnej", drugiej zmiany !!!
                  Nala
                  • Gość: monia Re: - machanie rączką ... pa, pa, pa ...! IP: 217.97.138.* 26.03.02, 13:17
                    Co??? Już??? Aaaa!!!!
                    ale cóż - Pa, pa!!!!!!
                    Na drugą zmianę ma szansę załapać się nasz Rycerz, ja znikowywuję zazwyczaj wczesniej...
                    • Gość: jarek Re: - machanie rączką ... pa, pa, pa ...! IP: 80.72.33.* 26.03.02, 13:33

> Na drugą zmianę ma szansę załapać się nasz Rycerz

Bendem na po stronku... nie.. chyba na... posterunku ;-)))))))))
                      • Gość: monia Re: - machanie rączką ... pa, pa, pa ...! IP: 217.97.138.* 26.03.02, 13:39
                        jedno drugiego nie wyklucza...:-)))))))
                        • Gość: Jarek Re: - machanie rączką ... pa, pa, pa ...! IP: 80.72.33.* 26.03.02, 13:44
                          Moze przewrazliwiony jakis takis jestem
                          • Gość: monia Re: - machanie rączką ... pa, pa, pa ...! IP: 217.97.138.* 26.03.02, 13:59
                            Jakis takis.......Nie martw się...Żadne Święta nie trwają wiecznie....
                            A z drugiej strony jak pomyslę sobie o tych pysznych rzeczach na wielkanocnym stole...I będę musiała (hi, hi)
                            jesc je (no bo w Święta się nie odmawia)....i bigos, i żurek...i szynka domowa......i pasztet!!!!!
                            No cóż...to mnie godzi z wieloma rzeczami!!! :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                            IP.S. I kruche ciastka...i sernik..i ajerkoniak domowy :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                            • Gość: monia Re: - Na razie IP: 217.97.138.* 26.03.02, 15:12
                              Też mówię: pa, pa!!! Co prawda od jakiegos czasu jest bardzo cicho....Wymknęliscie się "po angielsku"?
                              Miłego czytania (ewentualna) druga zmiano...
                              • jolajola1 druga zmiana 26.03.02, 18:58
                                znowu jestem sama, wszystkich wywiało - ach, te wiosenne wiatry. Jutro może uda
                                mi się być około 12 - w samo południe

Mości Jarku, w piątek dałeś następną poszlakę: "...Nie tyle Jupiter Centrum,
                                co teren DSP (chociaz Jupiter jest na terenie DSP)."
                                Tak sie zastanawiam, redakcja jakieś gazety (?) i to takiej, co ma oddziały
                                terenowe?... Właściwie to nie wiem, co się teraz w DSP drukuje, ja pamiętam ten
                                obiekt z czasów istnienia jeszcze śp. cenzury, wtedy tam drukowano dzienniki
                                wyborczą, rzeczpospolitą, chyba coś sportowego, a teraz to nie wiem

PS. popołudniem też pogoda nie najlepsza, choć jakieś słońce momentami błyszczy
                                PS2. ja tez miałam topienie MArzanny/Nazgula. Topiłam ją/jego w alkoholu, w
                                duzej ilości czystego bolsa z pepsi. Polecam na przyszłość, przyjemna i
                                efektywna metoda, na balkonie mam już wiosnę, no przedwiośnie...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka