Dodaj do ulubionych

GWIEZDNE WOJNY EPIZOD 2-ATAK KLONOW

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.04.02, 19:44
JUZ ZA MIESIAC BEZ JEDNEGO DNIA.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Alex Re: GWIEZDNE WOJNY EPIZOD 2-ATAK KLONOW IP: 212.33.87.* 19.04.02, 20:53
      Na razie trwa podgrzewanie atmosfery. Czy to co sie mówi sprawdzi się, czy też
      nie? W każdym razie nadzieje zostały rozbudowane. W końcu to przed ostatnia
      nadzieja ....
      Czy Jar-Jar będzie praktycznie pominiety (na szczęście?), zostana wycięte sceny
      rodzinne Padme (też)?
      Pewnie nadzieje zostały zbyt rozbudzone, ale mimo wszystko juz niedługo zabrzmi
      dawno, dawno temu w odległej galaktyce ...
      • Gość: Grisznak Re: GWIEZDNE WOJNY EPIZOD 2-ATAK KLONOW IP: *.klaudyny.waw.pl / 10.1.32.* 24.04.02, 02:03
        I po raz drugi będzie to film dla dwunastolatków :(((
      • Gość: BARANOFF Re: GWIEZDNE WOJNY EPIZOD 2-ATAK KLONOW IP: *.hist.uj.edu.pl 30.04.02, 19:49
        MASZ COŚ DO JAR-JARA ?
    • Gość: obiwan Re: GWIEZDNE WOJNY EPIZOD 2-ATAK KLONOW IP: *.arcor-ip.net 26.04.02, 20:34
      Z filmem Star Wars mam niemile wspomnienia jako dziecko.
      Zyczylem sobie bowiem na swieta, figurke ulubionej mojej postaci, Jabba the Hut.
      A co dostalem ? Jakiegos tam Luke`a Skywalker :-(
    • mikolaj7 Re: GWIEZDNE WOJNY EPIZOD 2-ATAK KLONOW 27.04.02, 16:51
      nie wiecie, czy juz mozna bilety kupowac? miesiac przed
      LotR`em i HP bilety byly juz w wiekszosci wysprzedane na
      pierwsze dni, jak jest teraz?
      • Gość: Pradera Re: GWIEZDNE WOJNY EPIZOD 2-ATAK KLONOW IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 27.04.02, 18:34
        Na allegro chodzą od 60 do 300 zł na przedpremiere
        • mikolaj7 Re: GWIEZDNE WOJNY EPIZOD 2-ATAK KLONOW 27.04.02, 20:47
          Gość portalu: Pradera napisał(a):

> Na allegro chodzą od 60 do 300 zł na przedpremiere

to widzialem. ja zadowole sie biletami na dzien po
          premierze. albo na premiere krakowska :)
          • Gość: Alex Re: GWIEZDNE WOJNY EPIZOD 2-ATAK KLONOW IP: 193.0.117.* 28.04.02, 15:25
            Na polskich stronach poświęconych GW można zobaczyć reklamy Ataku klonów
            emitowanych w amerykańskiej TV. Są rewelacyjne. Efekty specjalne są
            rewelacyjne. Są w nich sceny znane już z trailerów i takie które do tej pory
            nie były udostępniane. Można zobaczyć R2D2 unoszącego się w powietrzu, Anakina
            walczącego na 2 miecze świetlne z Count Dooku, walkę Obi Wana z Jungo Fettem,
            Mace Windu walczącego, desant Jedi na czele z Mace Windu i Ki Adi Mundi,
            ćwiczenia clony troopers i ich wkroczenie do akcji. Są też sceny dziwnie
            znajome: Amidala ubrana na biało, w charakterystycznej fryzurze z pistoletem w
            ręku, czy Obi Wan załatwiający przeciwnika w kantynie na Coruscancie. Jeżeli
            film będzie również dobry co te zapowiedzi ...
    • Gość: Alex Re: GWIEZDNE WOJNY EPIZOD 2-ATAK KLONOW IP: 193.0.117.* 28.04.02, 16:45
      I jeszcze jedno. Ani przez moment nie ma Jar-Jara. Co prawda Palpatine i Count
      Dooku są bardzo krótko, ale może rzeczywiście wyeleminowano Jar-Jara.
      W Filmie jest materiał poświęcony Atakowi Klonów. Większość tekstów jest mało
      wnosząca cokolwiek. Ale jest piekne zdjęcie jak mali kandydaci na Jedi ćwiczą
      się z mieczami świetlnymi w dłoni mając zasłoniete oczy hełmem. Śliczne
      • Gość: Grisznak Re: GWIEZDNE WOJNY EPIZOD 2-ATAK KLONOW IP: *.klaudyny.waw.pl / 10.1.32.* 28.04.02, 23:55
        Kurka, może jednak nie tylko dla 12-latków będzie...
      • Gość: obiwan Re: GWIEZDNE WOJNY EPIZOD 2-ATAK KLONOW IP: *.arcor-ip.net 29.04.02, 20:01
        ...a dzisiejszy Palpatine, to pozniejszy Imperator...o !
    • Gość: Dooku Re: GWIEZDNE WOJNY EPIZOD 2-ATAK KLONOW IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.04.02, 13:32
      Mam juz bilecik na pokaz do Kongresowej 11 maja!!!!!!!!!!!
      • mikolaj7 Re: GWIEZDNE WOJNY EPIZOD 2-ATAK KLONOW 29.04.02, 16:18
        Gość portalu: Dooku napisał(a):

> Mam juz bilecik na pokaz do Kongresowej 11 maja!!!!!!!!!!!

o Ty spryciarzu, to zobaczysz dwa tygodnie przed innymi?

to ja lece do kina zaraz... zeby nie byc gorszym.
        • Gość: Alex Re: GWIEZDNE WOJNY EPIZOD 2-ATAK KLONOW IP: 193.0.117.* 30.04.02, 15:58
          Amber wydał książkową wersję Ataku klonów. Okazało się, że znany od dawna
          scenariusz w internecie jest wiarygodny. Niestety będzie chyba więcej Jar-Jara
          niż 15 sekund. W końcu to on zaproponuje w senacie, aby przekazać Palpatine
          specjalne pełnomoctnictwa ... Kilka razy pojawi się przy Amidali. Szkoda.
          Na szczęście zdaje się, że sceny z rodziną Amidali zostaną wycięte. To nie były
          zbyt interesujące dialogii. ( w rodzaju: och jesteś pierwszym chłopakiem
          którego przyprowadziła Amidala do domu, to musi byc coć powaźniejszego? Ach
          nie, to tylko mój ochroniarz) A Anakin w starciu z Count Dooku straci prawą
          rękę, czy ja gdzieś nie widziałem już tego ? Anakin, z Anidalą i Obi-Wanem
          będzie walczyć na arenie z duzymi zwierzątkami ...
          Już niedługo zobaczymy. W końcu nawet jeżeli zna sie scanariusz, to efekt
          wizualny może zaskoczyć na plus, albo minus
        • Gość: Alex Re: GWIEZDNE WOJNY EPIZOD 2-ATAK KLONOW IP: 193.0.117.* 30.04.02, 16:01
          A tak a propos zastanawialiście sie skąd awersja Lucasa do kapitalizmu?
          wszelkie korporacje kapitalistyczne (federacja handlowa, bankowa) poparły
          rebelię Counta Dooku.
          I jeszcze jaki włąściwie jest ustrój na Naboo. Dlaczego królowe są tam młode?
          Dlaczego Amidalę zastapiono Jasmillą? Przez wybór? urodzenie? To nie trzyma sie
          specjalnie kupy
          • mikolaj7 Re: GWIEZDNE WOJNY EPIZOD 2-ATAK KLONOW 30.04.02, 19:24
            Gość portalu: Alex napisał(a):

> A tak a propos zastanawialiście sie skąd awersja Lucasa do kapitalizmu?
            > wszelkie korporacje kapitalistyczne (federacja handlowa, bankowa) poparły
            > rebelię Counta Dooku.
            > I jeszcze jaki włąściwie jest ustrój na Naboo. Dlaczego królowe są tam młode?
            > Dlaczego Amidalę zastapiono Jasmillą? Przez wybór? urodzenie? To nie trzyma sie
            >
            > specjalnie kupy

jezzu jaka Jasmilla? ja nic z tego nie wiem. musze sciagnac
            ten cholerny trailer albo jeszcze scenariusz.

jest gdzies scenariusz po polsku? nie chce mi sie czytac
            angielskiej wersji... wprawdzie wetdy i tak czesci bym nie
            skapowal i mial wieksza frajde z ogladania, ale chyba po
            polsku wygodniej i szybciej ;)))
            • Gość: Alex Re: GWIEZDNE WOJNY EPIZOD 2-ATAK KLONOW IP: 193.0.117.* 04.05.02, 12:54
              Scenariusz został wydany, mozna go p[rzejrzeć w Empiku. Podobnie Amber wydał
              wersję książkową Ataku Klonów.
              A znalazłem wyjaśnienie dlaczego Amidala była królową. Wyjaśnienie zwaliło mnie
              z nóg. To głupsze niz midichloriany! Niech Lucas nie tłumaczy, efekty tego są
              żałosne
              • mikolaj7 Death Vader 04.05.02, 16:03
                Gość portalu: Alex napisał(a):

> Scenariusz został wydany, mozna go p[rzejrzeć w Empiku. Podobnie Amber wydał
                > wersję książkową Ataku Klonów.

widzialem. chyba sobie kupie, tradycyjnie, zreszta.

> A znalazłem wyjaśnienie dlaczego Amidala była królową. Wyjaśnienie zwaliło mnie
                >
                > z nóg. To głupsze niz midichloriany! Niech Lucas nie tłumaczy, efekty tego są
                > żałosne

ale co powiedzial? czemu byla krolowa?

btw. w telewizyjnej (wyborczej) w opisie 'powrotu jedi'
                (polsat we srode albo czwartek) napisali '... general
                imperatora death vader...' ;))) tylko pogratulowac zrodla
                informacji.
                • Gość: Grisznak Re: Death Vader IP: *.klaudyny.waw.pl / 10.1.32.* 05.05.02, 14:49
                  Pewnie chodziło o Vadera, deathmetalową grupę z Olsztyna :)))
    • spiralarchitect Re: GWIEZDNE WOJNY EPIZOD 2-ATAK KLONOW 05.05.02, 14:52
      Stawiam, na to ze to bedzie megaszajs dla naiwnych fanatykow tak jak pierwsza
      czesc. Lucas ma wszystko gdzies procz techniki i $$$$$$$$$$$. Sad but true...
      • Gość: Alex Re: GWIEZDNE WOJNY EPIZOD 2-ATAK KLONOW IP: 193.0.117.* 05.05.02, 15:27
        A w Filmie ( z Mace Windu na okładce) przetłumaczono Count jako Książe ...
      • mikolaj7 Re: GWIEZDNE WOJNY EPIZOD 2-ATAK KLONOW 06.05.02, 20:35
        no to mozemy sie zalozyc :) ja jestem jak zwykle dobrej
        mysli i wierze, ze nie bedzie takiej kichy jak ep1 :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka