Dodaj do ulubionych

>>> ŚRODA <<< ...błeeeeeeeeeeeee...! :-(((

IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 07:26

Cześć !!! Witam !!!!!!!!!!!
Dlaczego wszyscy są tacy, bardziej lub mniej "przymuleni" ?????? :-)
Wiosna przecież !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja lecę, nastawiam się na "Wielkie Czytanie" waszych postów, a tu co ?????
Ciekawe - fakt, ale czemu tak mało ????????????????????

No już !!!!!! Proszę mi się szybciutko meldować !!!!!!!!
Zaczynamy nowy(!!!) tydzień !!! NO TO CO, ŻE OD ŚRODY ?????????????????
No już, już......, czekam...........................
:-))))))))))))))))))))))))

Obserwuj wątek
    • Gość: Jarek Re: >>> ŚRODA <<< ...błeeeeeeeeeeeee...! :-((( IP: 80.72.33.* 15.05.02, 07:52
      witam

przymulony
      • Gość: Meve Re: >>> ŚRODA <<< ...błeeeeeeeeeeeee...! :-((( IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 08:13
        Cześć
        Spać mi się chce prezraźliwie
        A wczoraj w Bydgoszczy to taka burza była, że hej!
        A dzisiaj przyzimniło:)
        A ja jeszcze kawy nie pilam, więc też trochę przymulona jestem
        Nala, jak tam Beskid?
        • Gość: Nala Re: >>> ŚRODA <<< ...błeeeeeeeeeeeee...! :-((( IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 08:17

:-)))
          W Beskidzie pięknym, żywieckim, byłam w piątek i sobotę. Niedzielę zaś, jak
          wcześniej wspominałam, spędziłam w Kielcach !
          :-)
          Tak mną trochę rzucało ! To tu, to tam......!!! :-)))

No, ale dzisiaj znowu jestem z Wami !!!!!
          • Gość: Meve Kielce IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 08:42
            Wspominam jak najlepiej, stamtąd pierwsza miłość ma pochodziła, och do dzisiaj
            jak wspomnę, to się uśmiecham szeroko.
            Jadłam placek po węgiersku w takiej knajpie jednej i w ogóle było fajnie.
            Ach, to były szalone czasy....:))))))))))
      • Gość: Nala Re: >>> ŚRODA <<< ...błeeeeeeeeeeeee...! :-((( IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 08:14

Aaa, witam, witam Dzielne (Przymulone) Rycerrstwo !!! :-)))
        Słyszałam (hmmm.., raczej - widziałam) że Waści Królewskie Miasto służy ! :-)
        Te "peany" na temat kwitnącego, nocnego życia ! Taaaaak, duża rzecz !!! :-)))
        A gdzież Waść spędał miło (mniemam) swój czas ??? W jakichże to miejscach ?
        (Nie, żebym była BARDZO ciekawa, nieeee, skąd????) :-)

Ochłodziłeś Waść w końcu, swą rozpaloną pija...., eeheeem, słońcem!,
        oczywiście, głowę ??? W Wiśle ???
        I jak było ?????

• Gość: tiges Re: >>> ŚRODA <<< ...błeeeeeeeeeeeee...! :-((( IP: *.silvershark.com.pl 15.05.02, 08:59
          a ja wczoraj tak zmoklem, ze sweter wykrecalem w domu ;).. i reszte ciuchow
          tez ..
          Jazda na rowerze ma swoje gorsze strony ;)
          • Gość: Jarek Re: >>> ŚRODA <<< ...błeeeeeeeeeeeee...! :-((( IP: 80.72.33.* 15.05.02, 09:11
            Gość portalu: tiges napisał(a):

> Jazda na rowerze ma swoje gorsze strony ;)

Mysl pozytywnie, czyli o plusach jazdy na rowerze... np. mniejsze ryzyko zawalu...
            ;-)))
            • Gość: Meve Re: >>> ŚRODA <<< ...błeeeeeeeeeeeee...! :-((( IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 09:18
              Gość portalu: Jarek napisał(a):

> Gość portalu: tiges napisał(a):
              >
              > > Jazda na rowerze ma swoje gorsze strony ;)
              >
              > Mysl pozytywnie, czyli o plusach jazdy na rowerze... np. mniejsze ryzyko zawalu
              > ...
              > ;-)))

No i to nieograniczone poczucie wolności:))))))))))))))

• Gość: Nala Re: >>> ŚRODA <<< ...błeeeeeeeeeeeee...! :-((( IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 09:29

...i te wspaniale przewietrzone płuca w godzinach szczytu !!!
    • Gość: Nala ?????????? ... no co z Wami ???????????? IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 10:41

Co się dzieje ??? Wiem, wiem ! Praca przede wszystkim !!!
      ALE BEZ PRZESADY !!!!!!!!!??????????

U mnie się zachmurzyło, wygląda jakby miało być oberwanie chmury. Ciemno i tak
      jakoś.......? Czy ja wiem.......??? Chyba raczej ponuro !
      A Was nie ma ! :-(((
      A ja tak się cieszyłam że Was dzisiaj zobaczę... :-((((((((
      • Gość: Jarek Re: ?????????? ... no co z Wami ???????????? IP: 80.72.33.* 15.05.02, 10:49
        Gość portalu: Nala napisał(a):

> A ja tak się cieszyłam że Was dzisiaj zobaczę... :-((((((((

i vice versa
      • Gość: monia Re: ?????????? ... no co z Wami ???????????? IP: 217.97.138.* 15.05.02, 10:58
        No, czeeees!!! Widzisz??!! Widzisz???!!!! I my tak mamy od początku tygodnia!!! :-))) Niby pogoda fajna
        , niby JUŻ sroda, a nastoje takie raczej (wybacz Lalunia!!!) "pod psem"...Nawiasem mówiąc, moja
        Łaciata też taka nieco melancholijna...No i obrażona na mnie, że odpędzam od niej tego przemiłego
        psa sąsiadów...:-(((
        • Gość: Jarek Re: ?????????? ... no co z Wami ???????????? IP: 80.72.33.* 15.05.02, 11:07
          Gość portalu: monia napisał(a):

> Łaciata też taka nieco melancholijna...No i obrażona na mnie, że odpędzam od ni
          > ej tego przemiłego psa sąsiadów...:-(((

Jestes okrutna!!! Jak tam mozna stawac na drodze prawdziwemu uczuciu???
          • Gość: monia Re: Acha! IP: 217.97.138.* 15.05.02, 11:20
            A kto im później będzie dzieci chował.......???!!!
            • Gość: Jarek Re: Acha! IP: 80.72.33.* 15.05.02, 11:22
              Oooooooo!!! Okrutna!!!!
              Nie dosc, ze na drodze staje to jeszcze owoce milosci chce gdzies schowac....
              Oooooooo!!!
              • Gość: monia Re: Acha! IP: 217.97.138.* 15.05.02, 11:33
                Taaaa, chować...do kieszeni może, co????? Kolejne psy na kanapie???!!! Kolejny nienasycony pysk!!!
                • Gość: Nala Re: Acha! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 11:36

Nienasycone, ale za to jakie słodkie i kochane !!!!!!!!!!!!!!!!!!
                  • Gość: monia Re: Acha! IP: 217.97.138.* 15.05.02, 11:41
                    Paskudna, rozpuszczona, włochato-łaciata sucz!!!! Kto mógł tak psa rozpaskudzić, co za idiota jakis....??? :-)))
                    • Gość: Jarek Re: Acha! IP: 80.72.33.* 15.05.02, 11:48
                      A co?!?!?
                      Zwolenniczka ujemnego przyrostu naturalnego???
                      ;-)))
                      • Gość: monia Re: Acha! IP: 217.97.138.* 15.05.02, 11:55
                        Nie...Łaciata jest już za....no, powiedzm - za bardzo w latach na szczeniaki....pierwsze w dodatku...
                        • Gość: Nala Re: Acha! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 12:13

Monia ! A ile ma Twoja "szurpata" ?
                          Bo moja Dziwczynka ma skończone (18.01.) siedem lat ! :-)
                          • Gość: monia Re: Acha! IP: 217.97.138.* 15.05.02, 12:23
                            Lalunia we wrzesniu skończy dekadę...Ale żywotna jest ponad miarę...to ponoć taka cecha charakterystyczna
                            łyżew...Duuużo energii no i piękne zęby..:-))) I ciągła potrzeba ruchu..Piłeczka, patyczek, kapciu...nie! KAPCIA
                            ZOSTAW!!!! ZOSTAW, MÓWIĘ...No, dobrze, daj, tylko NIE GRYŹ!!!!!! :-)))
                            • Gość: Nala Re: Acha! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 12:28

Z moją Czekoladką, życzymy Twojej Kosmatej-Łaciatej drugiej i następnej
                              dekady !!!!!!!!!!!!!
                              Piękny wiek !!!!!!!!
                              P.S. I dużo patyczków, i piłeczek, i kapciów, tfuu.., kapci!, i dalej
                              pięknych "ząbów" i w ogóle DUŻO zdrówka !!!
                              • Gość: monia Re: Acha! IP: 217.97.138.* 15.05.02, 12:35
                                Czy mogłabys łaskawie nie pluć w moje kapcie...????
                                :-))) Z góry dziękuję!!! :-)))
                                • Gość: Nala Re: Acha! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 12:39

....noo, ten..., tego.... BARDZO przepraszam !!!
                                  • Gość: monia Re: Acha! IP: 217.97.138.* 15.05.02, 12:46
                                    Bardzo proszę!!! :-)))) No i dziękujemy, oczywiscie...
                                    Myslę, że przed jubileuszem sieknę Lalce jakąs niespodziankę...Może wizyta u pedikiurzysty....:-))) (ależ nie,
                                    skąąąd, to nie jest okrutny usmiech...), bo pazury nam urosły i drapiemy...
                                    • Gość: Nala Re: Acha! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 12:56

A samej nie łaska obgr...., tfuu.., obciąć, chciałam powiedzieć !!!
                                      Nie macie takich psich "cążków" ???

A ząbki czyścicie ? Szczoteczką i pastą ???
                                      • Gość: monia Re: Acha! IP: 217.97.138.* 15.05.02, 13:00
                                        Musiałabym ją najpierw związać!!! :-) U Pana Doktora jest potulna i niesmiała...:-)))
                                        Z zębami nie robimy nic...Jemy tylko dużo owoców i warzyw...uwielbiamy marchewkę, buraczki, jabłuszcza,
                                        truskawki (to chyba na cerę..:-)))...). A, i jest jeszcze taki psi smakołyk DENTA RASK...:-)))
                                        • Gość: Nala Re: Acha! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 13:23

My czyścimy ząbki, pomimo że też lubimy owocki i warzywka ! :-)
                                          Jak nam (o bosssiu!) potem pięknie pachnie z mordy ! :-)
                                          • Gość: monia Re: Acha! IP: 217.97.138.* 15.05.02, 13:29
                                            Nooo...Ja lubię, jak nam z mordy jedzie jabłuszkiem...:-))) Tak bym złapała wtedy za te brązowe, kosmate uszy i
                                            cmoknęła w brązowy nos!!! (czasem tak robię, ale cii!!!) I lubię, jak wylizujemy pojemniczek po smietanie lub
                                            kefirze....Troszkę się wtedy tytłamy na pysku...ale za to jakie słodkie...:-)))
                                            • Gość: monia Re: Acha! P.S. IP: 217.97.138.* 15.05.02, 13:35
                                              Mniej lubimy, jak nam z mordy jedzie serkiem plesniowym..To znaczy ja nie lubię jak jej z pyszczydła "capi" bo ona
                                              lubi, jak mi z mor...........oj, no.......tym serkiem...rozumiesz....Bo bardzo lubię serki plesniowe...ale ona, cholera,
                                              też...!!!
                                              • Gość: Nala Re: Acha! P.S. IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 13:51

Wie suczydło, co dobre !!! :-)

A te psty mają takie ciekawe zapaszki (i smaczki), np. o zapachu czekoladki lub
                                                kiełbaski (chociaż mnie to przypomina niekiedy, coś zgoła innego) ! Naprawdę !

A i tak najbardziej lubię jak jej z pysia pachnie Tic-Takiem ! Ona prawdzie
                                                niespecjalnie lubi zapach i smaczek miętowy, ale czegóż się nie robi dla pańci !
                                                Ona (biedactwo) na moją prośbę zje wszystko ! To cudowne suczydło bez
                                                mrugnięcia okiem łyka wszystkie (jak trzeba) leki i witaminy. Ja jej tylko
                                                mówię, - weź! - i ta Morda, robiąc nieraz przedziwne miny, bierze i zjada !
                                                Nieraz można się popłakać ze śmiechu, jak, szczególnie coś dla niej
                                                niesmacznego, łyka. Międli przez chwilę w pyszczydle, kicha, prycha, ale w
                                                końcu łyka ! Cudo, nie suka !
                                                • Gość: monia Re: Acha! P.S. IP: 217.97.138.* 15.05.02, 14:01
                                                  Kochana czekoladowa, naprawdę...Wpychasz jej kawałek kiełbaski, to też łyka..:-))) Mięseczko, pomiędli, ale też
                                                  łyknie...Ciasteczko czekoladowe też zje z pańci ręki , Morda przenajsłodsza...:-)))) Ona wszystko z ręki swej
                                                  pańci zje...:-)))))))))))))))))))))
                                                  Niestety, Lalunia tak uprzejma nie jest ....W celu zapodania leku muszę różne podchody stosować. Najlepszy jest
                                                  biały serek...Duuużo białego serka i wszystko przejdzie.....:-)
                                                  • Gość: Nala Re: Acha! P.S. IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 14:11

:-))))))))))))))))))))))))))))0
                                                    W pożeraniu innych, nie wymusznych pyszności jest pierwsza !!!
                                                    TEŻ! zjada wszystko, sama nie zmuszana !

To ja się okazuję wredotą, bo np. kładę jej kawałek jakiejś pychoty koło pyska,
                                                    i mówię - nie rusz!.
                                                    Oczydła wychodzą suczysku z orbit, dostaje bardzo obfitego ślinotoku, łypie -
                                                    to na mnie, to na pyszności. Ale nie ruszy ! Nawet jak wyjdę z pokoju ! Taka
                                                    porządna !
                                                    Ale niechbym tylko spróbowała opuścić dom. Natychmaist zapomina (się!) i jest
                                                    wtedy w stanie pożreć wszystko, co się do zjedzenia nadaje ! :-)))

• Gość: monia Re: Acha! P.S. IP: 217.97.138.* 15.05.02, 14:17
                                                    :-)))))))))))))))))))))
                                                    Z przykroscią muszę wyznać, że moja Paskuda zapomina, jak tylko wyjdę z pokoju...Widać ma już słabą pamięć,
                                                    bidulka moja....Ale jak przy niej jestem, to wytrzeszcz i te slinotoki, taaa...wszystko się zgadza...
                                                    Jejku, jakie my wstrętne czasem jestesmy, nie??? :-)))) Robimy z psa głąba...:-(
                                                    A jak czasem mówię: To nie psa puszka! To moja! Moja puszeczka, kochana...z wołowiną z warzywami...moja i
                                                    pana, WCALE nie psa....jejku, taka wredota ze mnie wtedy wyłazi....
                                                  • Gość: Nala Re: Acha! P.S. IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 14:30

Monia, ale my jesteśmy !!!
                                                    Nasze psy zasłużyły stanowczo na jakieś inne, lepsze panie. Zdecydowanie !!!
                                                    Zresztą, tylko ja jestem taka sadystka, mój Luby, jak widzi że tak >s"tresuję"<
                                                    sukę, to od razu lituje się nad nieszczęsną.
                                                    A sam jak się ze mną drażni, to nie ma litości. :-(((
                                                    WREDOTA !!!
                                                  • Gość: monia Re: Acha! P.S. IP: 217.97.138.* 15.05.02, 14:35
                                                    Tak, Nalu, takie rzeczy to może zrozumieć tylko Posiadacz Psa (pies nie wszystko musi rozumieć)..:-)))
                                                    Ale ja się specjalnie nie dołuję...Mój Luby twierdzi, że Suka sobie wychowała całkiem dobrą i przydatną Panią. I że
                                                    trochę jestem tępa, ale Pies cały czas nade mną pracuje...:-)))
                                                  • Gość: Nala Re: Acha! P.S. IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 14:43

A suczysko czekoladowe moje i tak za nim przepada !
                                                    I gdzie tu sprawiedliwość ???
                                                  • Gość: monia Re: Acha! P.S. IP: 217.97.138.* 15.05.02, 14:52
                                                    Pewnie jej potajemnie wpycha cos w pyszczydło, przebiegły....:-)))
        • Gość: Nala ...no !, ....nareszcie jakieś towarzystwo ! :-) IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 11:09

Moja Czekoladowa Morda też jest w raczej kiepskim nastroju! :-) Na widok, nie
          tylko piesków, (koty też mile widziane!), staje jak wryta i, zazwyczaj Bardzo
          Posłuszna, zapiera się wszystkimi nogami i trzeba ją niemal ciągnąć jak
          kozę ! :-(
          Co za, ..., no...., tego...., taka co się sprzedaje.... ! :-)))

A u mnie się trochę poprawiło. Tzn. pogoda !
          Znowu wyszło słoneczko, ale trochę wieje !
          • Gość: Jarek Re: ...no !, ....nareszcie jakieś towarzystwo ! :-) IP: 80.72.33.* 15.05.02, 11:23

> A u mnie się trochę poprawiło. Tzn. pogoda !
            > Znowu wyszło słoneczko, ale trochę wieje !

10 w skali Beaforta???
            • Gość: Nala Re: ...no !, ....nareszcie jakieś towarzystwo ! :-) IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 11:35

No nie ! Może nie aż tak !?
              Głów jeszcze nie urywa !!! :-)))
          • Gość: monia Re: ...no !, ....nareszcie jakieś towarzystwo ! :-) IP: 217.97.138.* 15.05.02, 11:38
            Okaż jej trochę ciepła....Albo do cholery, strzel w tyłek!!! Co to za fochy!!! :-))) W końcu ty wiesz lepiej, co jest dla
            niej dobre..:-)))
            Moja w dodatku pożądliwym okiem łypie na swego Pana.... :-0
      • Gość: Meve Re: ?????????? ... no co z Wami ???????????? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 11:42
        Jakiś kryzys chyba...
        Depresyje i zmatowienie wyobraźni
        • Gość: monia Re: ?????????? ... no co z Wami ???????????? IP: 217.97.138.* 15.05.02, 11:48
          ...ajerkoniaczku...?
          • Gość: Jarek Re: ?????????? ... no co z Wami ???????????? IP: 80.72.33.* 15.05.02, 11:49
            Nie... chyba wole jazde probna C-3
            ;-)))
            • Gość: monia Re: ?????????? ... no co z Wami ???????????? IP: 217.97.138.* 15.05.02, 11:53
              ...przeciwnik ajerkoniaczku...? Czy C-3?
              • Gość: Jarek Re: ?????????? ... no co z Wami ???????????? IP: 80.72.33.* 15.05.02, 12:23
                Nie... nie przeciwnik!!! Po prosty zwolennik "cytryn"
                ;-)))
                • Gość: monia Re: ?????????? ... no co z Wami ???????????? IP: 217.97.138.* 15.05.02, 12:25
                  ...to znaczy zwolennik "cytrynówki" czy raczej tych żabojadzkich, komfortowych cacek...???
                  • Gość: Nala Re: ?????????? ... no co z Wami ???????????? IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 12:33

Eeeee, ja tam od "cytrynów" wolę te, jak im tam...., "peuegoty", dobrze
                    piszę ??? :-)
                    • Gość: monia Re: ?????????? ... no co z Wami ???????????? IP: 217.97.138.* 15.05.02, 12:36
                      pisze się "bełkoty"...:-)))
                      • Gość: Jarek Re: ?????????? ... no co z Wami ???????????? IP: 80.72.33.* 15.05.02, 14:13
                        Tak sie jakos skladalo, ze polubilem - "Chociaz na sprezynie, to zycie mi w
                        Cytrynie plynie" ;-)))
                        "Belkotem" (czytaj: Peugeot'em) tez jezdzic sie zdarzalo.
                        ;-)))
                        • Gość: monia Re: ?????????? ... no co z Wami ???????????? IP: 217.97.138.* 15.05.02, 14:37
                          A ja parę razy jeździłam takim z "nadmuchiwanym" zawieszeniem...(czy czyms takim..) Zabawnie wyglądał....jak
                          tak się unosił...:-)))
          • Gość: Meve Re: ?????????? ... no co z Wami ???????????? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 11:54
            Ja poproszę ciutkę
            No i domek z ogródkiem
            • Gość: monia Re: ?????????? ... no co z Wami ???????????? IP: 217.97.138.* 15.05.02, 11:57
              Acha..:-))) Dla domku z ogródkiem to się nawet ajerkoniaczku napijesz, tak??? :-)))
              Ale też mi się marzy domek z ogródkiem...Nawet zaplanowałam, co będzie rosło w tym ogródku...:-))) Jeszcze
              tylko muszę spłacić mieszkanie...:-)))
              • Gość: Nala Re: ?????????? ... no co z Wami ???????????? IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 12:10

JA TEŻ PROSZĘ O AJER...ITD ! :-)

W MOIM ogródku będą rosły m.in.;
                - dwie magnolie (biała i różowa),
                - dwa bzy (biały i ciemno fioletowy),
                - kilka (jeszcze nie wiem ile?) rododendronów,
                - kilka (j./w.) - drzewek różanych
                itp.....
                Oraz, oczywiście, mnóstwo innych pachnących i kolorowych kwiatów !!!

• Gość: monia Re: ?????????? ... no co z Wami ???????????? IP: 217.97.138.* 15.05.02, 12:20
                  Chcę mieć parę sosen, brzóz i swierków...Róże koło ganku...truskawki roznące kępkami w trawie...jedną jabłoń
                  (bo pięknie kwitnie)...piwonie i konwalie i malwy i słoneczniki pod płotem. Pod iglastymi - wrzos...
                  Joj, to będzie spoty ogródek chyba...
                  W ogrodzie, pod drzewem duży stół i dwie ławki...
                  O! Humor mi się poprawia..robię się głodna...
                  No i mamy burzę!!!
                  • Gość: Nala Re: ?????????? ... no co z Wami ???????????? IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 12:22

Ooooo, zapomniałam o moich ukochanych brzózkach i iglaczkach ?!?!?
                    I koniecznie oczywiście skalniaczek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                • Gość: Meve Re: ?????????? ... no co z Wami ???????????? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 12:21
                  Ja zaplanowałam, że bedzie spiżarnia.
                  I garderoba
                  Iż trawa będzie i drzewa i ja jak Jan z Czarnolasu będę Muzy łapać i wiersze z
                  nimi pisać
                  I kawę na stoliczku ładnym drzewnianym będę piła
                  AAAAAAACHHHH
                  • Gość: Nala Re: ?????????? ... no co z Wami ???????????? IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 12:24

?????????????????????????????????????
                    Spiżarnia ???????????? I garderoba ????????????
                    W ogródku ... ???????????????????????????????????????????????????????

Czy ja coś hmmmm..., przeoczyłam ???????????????????????

• Gość: Meve Re: ?????????? ... no co z Wami ???????????? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 12:27
                      No, taką ...ten tego, ogólną.... mam wizję:))))
                      Domek z ogródkiem a nie ogródek:)))
                      • Gość: Nala Re: ?????????? ... no co z Wami ???????????? IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 12:30

...nooo, bo ja już myślałam....????
                        A wcale dużo tego ajerkoniaczku nie wypiłam !!!!!
                      • Gość: monia Re: ?????????? ... no co z Wami ???????????? IP: 217.97.138.* 15.05.02, 12:37
                        A widzisz???!!!! Kieliszek ajerkoniaczku - i już masz wizje...:-)))))
                  • Gość: monia Re: ?????????? ... no co z Wami ???????????? IP: 217.97.138.* 15.05.02, 12:32
                    A u mnie na tarasie będzie stał taki okrągły biały stoliczek i ażurowe krzesełka (takie metalowe, jak we
                    francuskich cafeteriach)...Tylko, że to ziębi w tyłek...:-((( Ale jakie sliczne!!! :-)))
                    No i ja, o poranku, w peniuarze, nad filiżanką kawy...
                    A! I jeszcze takie różne pachnące groszki-maciejki......
                    I będę miała kominek!!!!!
                    I piwniczkę na wino!
                    I poddasze!
                    • Gość: Nala Re: ?????????? ... no co z Wami ???????????? IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 12:37

:-))))))))))))))))))))))))
                      A ja takich "metalowców" nie lubię, faktycznie, są "zimne" i raczej twarde ! :-)
                      Mnie się podobają takie mebelki drewniane, z też drewnianą huśtawką !
                      I koniecznie (też!) drewniana altana, i ( nad wejściem) ażurowa pergola,
                      porośnięta pnącymi się, pachnącymi i barwnymi różami !!!
                      • Gość: monia Re: ?????????? ... no co z Wami ???????????? IP: 217.97.138.* 15.05.02, 12:42
                        Ja "pójdę w drewno" w sadzie...:-))) Stół, ławki...a obok murowany grill....
                        I kusi mnie chociaż kawałek ogrodzenia z ładnej, czerwonej cegły...No i tam też pnąca róża...
                        Och....:-))) I okno wykuszowe!!!! Koniecznie!!! I tam takie siedzisko wymoszczone!!!! Poduszka, kraciasty koc i parę
                        książek...:-)))
                        • Gość: Meve OCH!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 12:52
                          Och Och Och!!!!!
                          Przestańcvie!!!!!!!
                          Bo napad na bank zrobię!!~!!!!!
                          Meve konsumpcyjna
                          • Gość: Nala Re: OCH!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 12:59

No to zrobimy wspólnie !!!
                            Sama nie dasz sobie rady !!! Oczywiście mówię o tym nadmiarze gotówki !!!

To który bierzemy ??? Gdzie mają najwięcej ???
                            • Gość: monia Re: OCH!!! IP: 217.97.138.* 15.05.02, 13:02
                              Wolę dobrą szóstkę w totolotka...Wiem, że wygram! To kwestia tygodni, doprawdy...:-)))
                              Monia, wyjątkowo optymistyczna...:-)))
                              • Gość: Nala Re: OCH!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 13:21

Eeeeeee tam, totolotek !!! :-(
                                A jak będzie więcej osób ??? To co ??? Zadowolisz się takim ochłapem ???

• Gość: monia Re: OCH!!! IP: 217.97.138.* 15.05.02, 13:32
                                  Lepszy taki ochłap niż koniecznosc napadu z bronią w ręku...Bez broni mogą nam nie oddać...:-((( A poza tym
                                  można zawsze trafić drugą szóstkę...:-))) I trzecią...
                                  Bo bogatego wujka z Ameryki to niestety, nie posiadam...:-(((
                                  • Gość: Nala Re: OCH!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 13:42

Coooo ? NAM nie oddadzą ??? Bez broni ???
                                    MUSZĄ !!!!!
                                    Jak wejdziemy..... ! Wszystkie trzy .... ! Jak nas zobaczą ...... !?
                                    Nie ma siły !!!
                                    Sami będą nam w ręce wpychać !!!
                                    Zobaczysz !!!
                                    • Gość: Meve Re: OCH!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 13:56
                                      Jakby co, to zawsze ich możemy zagadać, jak te, no.., sąsiadki na
                                      balkonie:)))))))))))
                                      • Gość: monia Re: OCH!!! IP: 217.97.138.* 15.05.02, 14:03
                                        Albo wejdziemy tam topless...:-))))))))))
                                        ...
                                        ...albo lepiej nie..:-(
                                        • Gość: Nala Re: OCH!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 14:16

Tak ! Wejdziemy topless, a tu się okaże że to są same baby ! I co ??????????
                                          • Gość: monia Re: :-))) IP: 217.97.138.* 15.05.02, 14:19
                                            ...i wyjdziemy...:-)))
                                            ze stanikami w rękach...BEZ forsy...:-(((
                                    • Gość: monia Re: OCH!!! IP: 217.97.138.* 15.05.02, 13:56

A jak to będą samce???? I się na na rzucą??? W uczciwych zamiarach, oczywiscie..:-))) TO CO???
                                      Z naszych wzajemnych wyznań wnioskuję, że wielkie baby z nas trzech są...:-)))
                                      Łatwo mnie nie dostaną...:-)))))))
                                      No, chyba że zacznę marudzić..Według nieoficjalnych informacji, w marudzeniu jestem dobijająca...:-)))
                                      i wtedy ich załatwię...! :-)

• Gość: Nala Re: OCH!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 14:04

Taaaaak ! Ja jestem szczególnie Wielka i Postawna ! Wprost - Posągowa !! :-)))

Jak wezmę zamach, jak wyrżnę pięścią ! Jak tupnę !!!
                                        To, hooo, hoooo....!

To już mamy opracowany plan.
                                        Ja tupię i ...., (bosssiu!) "wyżynam" (a może - "rz"?) pięścią !
                                        A Ty Meve ! Co będziesz robić ???
                                        • Gość: Nala Re: OCH!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 14:05

Acha !
                                          Monia marudzi !

• Gość: Meve Re: OCH!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 14:08
                                            Ja mogę zahipnotyzować wzrokiem, zawsze tak straszyłam młodszą siostrę, a raz
                                            nawet to udało mi sie szklaną butelkę mineralki rozbić:)!
                                            • Gość: Nala Re: OCH!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 14:14

Phiiiii !
                                              Ja też robiłam niejedną rzecz !!!!!

Meve ! Ale wzrokiem ??????????????????????????????????????????????????
                                              • Gość: monia Re: OCH!!! IP: 217.97.138.* 15.05.02, 14:22
                                                i ja! Ja też niejedną ! Wzrokiem! Podnosiłam...:-))) ale to w nocy....i chyba nieprzyzwoite rzeczy wam
                                                opowiadam...:-)))))
                                              • Gość: Nala Re: ....tfuuuu...! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 14:22

....to jest...., tego...., chciałam powiedzieć - roZbiłam !!!

• Gość: monia Re: ....tfuuuu...! IP: 217.97.138.* 15.05.02, 14:32
                                                  czemu zaraz tfffuuu Nalu??? Takie życie...:-)))
                                                  i nic, co ludzkie...:-)))
                                                  • Gość: Nala Re: ....tfuuuu...! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 14:36

:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Ja niedługo znikam !
                                                    A gdzie się podziała Meve, Ruda i nasze dzielnie Rycerstwo i Elf ???
                                                  • Gość: Jarek Re: ....tfuuuu...! IP: 80.72.33.* 15.05.02, 14:47

> A gdzie się podziała Meve, Ruda i nasze dzielnie Rycerstwo i Elf ???

Bylem na "dywaniku" i rozcieram teraz "cztery litery".
                                                  • Gość: Nala Re: ....tfuuuu...! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 14:54

Przyłóż sobie surowe mięso. Albo białko. Z jajka !
                                                  • Gość: Jarek Re: ....tfuuuu...! IP: 80.72.33.* 15.05.02, 15:18

>
                                                    > Przyłóż sobie surowe mięso. Albo białko. Z jajka !
                                                    > :-)

Szkoda jedzenia marnowac. ;-)))
                                                  • Gość: Meve Re: ....tfuuuu...! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 14:37
                                                    Ale ja właśnie NIELUDZKIE rzeczy robię!!!!!!!
                                                    Nadprzyrodzone - nie mylić z cudami z przyrodzeniem:)))- Meve niepruderyjna:)

I cienia nie mam czasami!!!

• Gość: monia Re: ....tfuuuu...! IP: 217.97.138.* 15.05.02, 14:39
                                                    A co...? Jak bezpruderyjna, to robisz te rzeczy nie tylko wzrokiem??? :-)))
                                                  • Gość: Nala Re: ....tfuuuu...! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 14:40

...cienia czego ???????????????????
                                                  • Gość: Jarek Re: ....tfuuuu...! IP: 80.72.33.* 15.05.02, 14:45

> i nic, co ludzkie...:-)))

Ludzkie??? Napady na banki... i to bez... tego... no... tego... broni i tego
                                                    drugiego... Jestescie nieludzkie jak tak mozna znecac sie nad samcami???
                                                    Totalny brak wspolczucia!!! Ot,co!!!
                                                    Idee rozumiem, a nawet popieram. Domek z ogrodkiem... No nie... z ogrodem. Teraz
                                                    dobrze. ;-)))
                                                    Osobicie mieszkam w domku (z dziadkami - moimi) z ogrodkiem (kilkanascie metrow
                                                    kw. trawy, szambo, studnia i duzo ziemniakow, marchewki, burakow itp.) i walka
                                                    pokolen mnie dobija. Totalny warzywniak, ze nawet moj bak nie ma sie, gdzie
                                                    bawic. Jestem zdecydowanym przeciwnikiem "solidaryzmu pokoleniowego".
                                                  • Gość: monia Re: ....tfuuuu...! IP: 217.97.138.* 15.05.02, 14:51
                                                    Oooo!!! Przecież my...nic złego...naprawdę....:-(((
                                                    To ja już uciekam chyba..Ale nas złajałees....Ale każdy chce mieć swoje kartofle na podwórku..:-)))
                                                    No, już, spokojnie...Rozumiem z tego, że to wy mieszkacie u dziadków, a nie na odwrót...???
                                                    Samemu najprzyjemniej, fakt...ale są te różne powinnosci wobec rodziny...A dziadkowie i Niunio pewnie cieszą
                                                    się nawzajem swoją obecnoscią..
                                                  • Gość: monia Re: Powolne Pa, Pa!!! IP: 217.97.138.* 15.05.02, 14:55
                                                    To do jutra, moi mili!!! Pa!!! Jutro porozmawiamy o zabawach seksualnych Meve (oczami, i nie tylko) oraz o naszych
                                                    fantazjach...:-)))))))))))))))))))
                                                  • Gość: Jarek Re: ....tfuuuu...! IP: 80.72.33.* 15.05.02, 14:57

> Ale każdy chce mieć swoje kartofle na podwórku..:-)))

Na 50 m kw.??? Ja, nie.

> No, już, spokojnie...Rozumiem z tego, że to wy mieszkacie u dziadków, a nie na
                                                    > odwrót...???

Dzisiec lat temu wpadlem na pomysl, zby zaadaptowac strych... Mlody bylem i
                                                    glupi!!! A przestrzegali, ze rodzina to najlepiej na zdjeciu sie wychodzi.

> A dziadkowie i Niunio pewnie cieszą się nawzajem swoją obecnoscią..

No, pasjami!!! Nunio jak ich widzi, to od razu wola "Pa! Pa!". Tak wychowany, ze
                                                    pozegnac sie trzeba.
                                                  • Gość: Meve Re: ....tfuuuu...! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 15:08
                                                    Gość portalu: Jarek napisał(a):

>
                                                    >
                                                    > Dzisiec lat temu wpadlem na pomysl, zby zaadaptowac strych... Mlody bylem i
                                                    > glupi!!! A przestrzegali, ze rodzina to najlepiej na zdjeciu sie wychodzi.

A to prawda!
                                                    >
                                                    > No, pasjami!!! Nunio jak ich widzi, to od razu wola "Pa! Pa!". Tak wychowany, z
                                                    > e
                                                    > pozegnac sie trzeba.

Moja ma to samo na inne ciocie, i buty jeszcze przynosi:)
                                                  • Gość: tiges Re: ....tfuuuu...! IP: *.silvershark.com.pl 15.05.02, 15:15
                                                    i kto by pomyslal ze dzisiaj prawie 100 odpowiedzi bedzie ;)
                                                  • Gość: RUDA Wiewióra przeprasza... IP: 193.0.117.* 15.05.02, 15:32
                                                    ale jest tak zalatana ostatnio, że ogona od nosa nie odróżnia.
                                                    Magisterium wisi nad głową jako ten miecz Damoklesa...
                                                    A ja bardzo malutka.
                                                    Niech mnie ktoś przytuli.
                                                    I podzieli się ze mną kanapką...
                                                  • Gość: Meve Re: Wiewióra przeprasza... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 15:41
                                                    No masz tu cukierka szałwiowego - może być?
                                                    anapek o tej porze już nie mam- w domciu makaronik z sosem bolognese, jak
                                                    chcesz, o wskocz na kęs:)
                                                  • Gość: RUDA Re: Wiewióra przeprasza... IP: 193.0.117.* 15.05.02, 15:48
                                                    dzięks. A jadłaś spaghetti carbonara? Niam.
                                                  • jolajola1 popołudnie, czy ktoś jest jeszcze 15.05.02, 16:04
                                                    <Gość portalu: monia
                                                    < To do jutra, moi mili!!! Pa!!! Jutro porozmawiamy o zabawach seksualnych Meve
                                                    < (oczami, i nie tylko) oraz o naszych fantazjach...:-)))))))))))))))))))

Oooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!
                                                    To Meve TO robi oczami ???????????? JAK ????????
                                                    Tak bym się chciała coś wiecej dowiedzieć, ale nie wiem ,czy jutro bedę, bo
                                                    wywiadówka u kroolika w szkole, po niej będę ciężko znerwicowana
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka