Gość: Turek IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 28.05.02, 12:43 Naszła mnie jeszcze jedna watpliwość. Czy w pierwszej trylogii, pokazano, że Vade nie ma ręki tylko protezę? W której to było części? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
darthazubin Re: Ręka Vadera 28.05.02, 15:12 W Powrocie Jedi, Luke obcina Vaderowi rękę i wtedy widzi, że ona była sztuczna. Potem patrzy na swoją (też sztuczną) i decyduje, że nie może go zabić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Turek Re: Ręka Vadera IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 28.05.02, 15:58 darthazubin napisał(a): > W Powrocie Jedi, Luke obcina Vaderowi rękę i wtedy widzi, że ona była sztuczna. > > Potem patrzy na swoją (też sztuczną) i decyduje, że nie może go zabić. Zupełnie nie pamiętałem tej sceny. Muszę obejrzeć jeszcze raz i sprawdzić POzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Ręka Vadera 28.05.02, 19:48 Gość portalu: Turek napisał(a): > darthazubin napisał(a): > > > W Powrocie Jedi, Luke obcina Vaderowi rękę i wtedy widzi, że ona była sztu > czna. > > > > Potem patrzy na swoją (też sztuczną) i decyduje, że nie może go zabić. > > > Zupełnie nie pamiętałem tej sceny. Muszę obejrzeć jeszcze raz i sprawdzić > POzdr. > to sama koncowka - walcza juz na kladce nad generatorem, w ktorym laduje imperator. doslownie pare sekund pozniej imperator decyduje sie zabic luke`a. Odpowiedz Link Zgłoś
darthazubin Re: Ręka Vadera 29.05.02, 10:35 mikolaj7 napisał(a): > Gość portalu: Turek napisał(a): > > > darthazubin napisał(a): > > > > > W Powrocie Jedi, Luke obcina Vaderowi rękę i wtedy widzi, że ona była > sztu > > czna. > > > > > > Potem patrzy na swoją (też sztuczną) i decyduje, że nie może go zabić > . > > > > > > Zupełnie nie pamiętałem tej sceny. Muszę obejrzeć jeszcze raz i sprawdzić > > POzdr. > > > > to sama koncowka - walcza juz na kladce nad generatorem, > w ktorym laduje imperator. doslownie pare sekund pozniej > imperator decyduje sie zabic luke`a. Widzę, że tu tez musiales wtracic swoje trzy grosze, mlody Jedi :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Ręka Vadera 29.05.02, 14:28 darthazubin napisał(a): > mikolaj7 napisał(a): > > > Gość portalu: Turek napisał(a): > > > > > darthazubin napisał(a): > > > > > > > W Powrocie Jedi, Luke obcina Vaderowi rękę i wtedy widzi, że ona > była > > sztu > > > czna. > > > > > > > > Potem patrzy na swoją (też sztuczną) i decyduje, że nie może go > zabić > > . > > > > > > > > > Zupełnie nie pamiętałem tej sceny. Muszę obejrzeć jeszcze raz i spraw > dzić > > > POzdr. > > > > > > > to sama koncowka - walcza juz na kladce nad generatorem, > > w ktorym laduje imperator. doslownie pare sekund pozniej > > imperator decyduje sie zabic luke`a. > > Widzę, że tu tez musiales wtracic swoje trzy grosze, mlody Jedi :))) musialem, musialem, jak widze slowo darth albo sith to pisze co mi slina na jezyk przyniesie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
darthazubin Re: Ręka Vadera 29.05.02, 18:54 mikolaj7 napisał(a): > darthazubin napisał(a): > > > mikolaj7 napisał(a): > > > > > Gość portalu: Turek napisał(a): > > > > > > > darthazubin napisał(a): > > > > > > > > > W Powrocie Jedi, Luke obcina Vaderowi rękę i wtedy widzi, ż > e ona > > była > > > sztu > > > > czna. > > > > > > > > > > Potem patrzy na swoją (też sztuczną) i decyduje, że nie moż > e go > > zabić > > > . > > > > > > > > > > > > Zupełnie nie pamiętałem tej sceny. Muszę obejrzeć jeszcze raz i > spraw > > dzić > > > > POzdr. > > > > > > > > > > to sama koncowka - walcza juz na kladce nad generatorem, > > > w ktorym laduje imperator. doslownie pare sekund pozniej > > > imperator decyduje sie zabic luke`a. > > > > Widzę, że tu tez musiales wtracic swoje trzy grosze, mlody Jedi :))) > > musialem, musialem, jak widze slowo darth albo sith to > pisze co mi slina na jezyk przyniesie :))) Wyczuwam w Tobie gniew i niecierpliwosc... Nieladnie. Gdzie slynne opanowanie i spokoj Jedi? Powiem Yodzie, niech Cie do poprzedniej klasy cofnie. Jak pocwiczysz troche z mlodszymi (np. z dzieciakami z AoC) to zrozumiesz pryncypia. Bo jeszcze skonczysz jak Anakin :))) Odpowiedz Link Zgłoś
perlotiel Re: Ręka Vadera 29.05.02, 20:02 darthazubin napisał(a): > mikolaj7 napisał(a): > > > darthazubin napisał(a): > > > > > mikolaj7 napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Turek napisał(a): > > > > > > > > > darthazubin napisał(a): > > > > > > > > > > > W Powrocie Jedi, Luke obcina Vaderowi rękę i wtedy wid > zi, ż > > e ona > > > była > > > > sztu > > > > > czna. > > > > > > > > > > > > Potem patrzy na swoją (też sztuczną) i decyduje, że ni > e moż > > e go > > > zabić > > > > . > > > > > > > > > > > > > > > Zupełnie nie pamiętałem tej sceny. Muszę obejrzeć jeszcze r > az i > > spraw > > > dzić > > > > > POzdr. > > > > > > > > > > > > > to sama koncowka - walcza juz na kladce nad generatorem, > > > > w ktorym laduje imperator. doslownie pare sekund pozniej > > > > imperator decyduje sie zabic luke`a. > > > > > > Widzę, że tu tez musiales wtracic swoje trzy grosze, mlody Jedi :)) > ) > > > > musialem, musialem, jak widze slowo darth albo sith to > > pisze co mi slina na jezyk przyniesie :))) > > Wyczuwam w Tobie gniew i niecierpliwosc... Nieladnie. Gdzie slynne opanowanie > i > spokoj Jedi? > Powiem Yodzie, niech Cie do poprzedniej klasy cofnie. Jak pocwiczysz troche z > > mlodszymi (np. z dzieciakami z AoC) to zrozumiesz pryncypia. > Bo jeszcze skonczysz jak Anakin :))) i dobrze ;) wtedy przejdzie na nasza strone i bedziemy miec wiecej zwolennikow na forum ;P Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Ręka Vadera 30.05.02, 08:39 > > > i dobrze ;) wtedy przejdzie na nasza strone i bedziemy > miec wiecej zwolennikow na forum ;P niedoczekanie Twoje! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
perlotiel Re: Ręka Vadera 30.05.02, 11:46 mikolaj7 napisał(a): > > > > > > > i dobrze ;) wtedy przejdzie na nasza strone i bedziemy > > miec wiecej zwolennikow na forum ;P > > niedoczekanie Twoje! :))) nie bylabym na Twoim miejscu tego taka pewna ;P czy nie zauwazylaes ostanio u siebie jakis dziwnych drgawek, bolu glowy, zapotrzebowania na ogladanie Star Wars??? zreszta nawet jesli nie i tak do nas kiedys dolaczysz ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
darthazubin Re: Ręka Vadera 30.05.02, 14:49 perlotiel napisał(a): > darthazubin napisał(a): > > > mikolaj7 napisał(a): > > > > > darthazubin napisał(a): > > > > > > > mikolaj7 napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: Turek napisał(a): > > > > > > > > > > > darthazubin napisał(a): > > > > > > > > > > > > > W Powrocie Jedi, Luke obcina Vaderowi rękę i > wtedy wid > > zi, ż > > > e ona > > > > była > > > > > sztu > > > > > > czna. > > > > > > > > > > > > > > Potem patrzy na swoją (też sztuczną) i > decyduje, że ni > > e moż > > > e go > > > > zabić > > > > > . > > > > > > > > > > > > > > > > > > Zupełnie nie pamiętałem tej sceny. Muszę > obejrzeć jeszcze r > > az i > > > spraw > > > > dzić > > > > > > POzdr. > > > > > > > > > > > > > > > > to sama koncowka - walcza juz na kladce nad > generatorem, > > > > > w ktorym laduje imperator. doslownie pare sekund > pozniej > > > > > imperator decyduje sie zabic luke`a. > > > > > > > > Widzę, że tu tez musiales wtracic swoje trzy > grosze, mlody Jedi :)) > > ) > > > > > > musialem, musialem, jak widze slowo darth albo sith to > > > pisze co mi slina na jezyk przyniesie :))) > > > > Wyczuwam w Tobie gniew i niecierpliwosc... Nieladnie. > Gdzie slynne opanowanie > > i > > spokoj Jedi? > > Powiem Yodzie, niech Cie do poprzedniej klasy cofnie. > Jak pocwiczysz troche z > > > > mlodszymi (np. z dzieciakami z AoC) to zrozumiesz > pryncypia. > > Bo jeszcze skonczysz jak Anakin :))) > > > > > i dobrze ;) wtedy przejdzie na nasza strone i bedziemy > miec wiecej zwolennikow na forum ;P Nie wiem, czy pamietasz, ale Anakin nie byl dla Sithow w koncu najlepszym nabytkiem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Ręka Vadera 30.05.02, 14:58 darthazubin napisał(a): > perlotiel napisał(a): > > > darthazubin napisał(a): > > > > > mikolaj7 napisał(a): > > > > > > > darthazubin napisał(a): > > > > > > > > > mikolaj7 napisał(a): > > > > > > > > > > > Gość portalu: Turek napisał(a): > > > > > > > > > > > > > darthazubin napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > W Powrocie Jedi, Luke obcina Vaderowi rękę i > > wtedy wid > > > zi, ż > > > > e ona > > > > > była > > > > > > sztu > > > > > > > czna. > > > > > > > > > > > > > > > > Potem patrzy na swoją (też sztuczną) i > > decyduje, że ni > > > e moż > > > > e go > > > > > zabić > > > > > > . > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Zupełnie nie pamiętałem tej sceny. Muszę > > obejrzeć jeszcze r > > > az i > > > > spraw > > > > > dzić > > > > > > > POzdr. > > > > > > > > > > > > > > > > > > > to sama koncowka - walcza juz na kladce nad > > generatorem, > > > > > > w ktorym laduje imperator. doslownie pare sekund > > pozniej > > > > > > imperator decyduje sie zabic luke`a. > > > > > > > > > > Widzę, że tu tez musiales wtracic swoje trzy > > grosze, mlody Jedi :)) > > > ) > > > > > > > > musialem, musialem, jak widze slowo darth albo sith to > > > > pisze co mi slina na jezyk przyniesie :))) > > > > > > Wyczuwam w Tobie gniew i niecierpliwosc... Nieladnie. > > Gdzie slynne opanowanie > > > i > > > spokoj Jedi? > > > Powiem Yodzie, niech Cie do poprzedniej klasy cofnie. > > Jak pocwiczysz troche z > > > > > > mlodszymi (np. z dzieciakami z AoC) to zrozumiesz > > pryncypia. > > > Bo jeszcze skonczysz jak Anakin :))) > > > > > > > > > > i dobrze ;) wtedy przejdzie na nasza strone i bedziemy > > miec wiecej zwolennikow na forum ;P > > Nie wiem, czy pamietasz, ale Anakin nie byl dla Sithow w koncu najlepszym > nabytkiem :)) jak widac zbyt trafnych wyborow nie dokonuja... a tak o niego zabiegaja... przeciez jedi potrafi przeniknac tajemnice przyszlosci, sidious nie mogl sie domyslic, ze go anakin zaije? Odpowiedz Link Zgłoś
darthazubin Re: Ręka Vadera 30.05.02, 15:16 mikolaj7 napisał(a): > darthazubin napisał(a): > > > perlotiel napisał(a): > > > > > darthazubin napisał(a): > > > > > > > mikolaj7 napisał(a): > > > > > > > > > darthazubin napisał(a): > > > > > > > > > > > mikolaj7 napisał(a): > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: Turek napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > darthazubin napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > W Powrocie Jedi, Luke obcina Vaderowi r > ękę i > > > wtedy wid > > > > zi, ż > > > > > e ona > > > > > > była > > > > > > > sztu > > > > > > > > czna. > > > > > > > > > > > > > > > > > > Potem patrzy na swoją (też sztuczną) i > > > decyduje, że ni > > > > e moż > > > > > e go > > > > > > zabić > > > > > > > . > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Zupełnie nie pamiętałem tej sceny. Muszę > > > obejrzeć jeszcze r > > > > az i > > > > > spraw > > > > > > dzić > > > > > > > > POzdr. > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > to sama koncowka - walcza juz na kladce nad > > > generatorem, > > > > > > > w ktorym laduje imperator. doslownie pare sekund > > > pozniej > > > > > > > imperator decyduje sie zabic luke`a. > > > > > > > > > > > > Widzę, że tu tez musiales wtracic swoje trzy > > > grosze, mlody Jedi :)) > > > > ) > > > > > > > > > > musialem, musialem, jak widze slowo darth albo sith to > > > > > pisze co mi slina na jezyk przyniesie :))) > > > > > > > > Wyczuwam w Tobie gniew i niecierpliwosc... Nieladnie. > > > Gdzie slynne opanowanie > > > > i > > > > spokoj Jedi? > > > > Powiem Yodzie, niech Cie do poprzedniej klasy cofnie. > > > Jak pocwiczysz troche z > > > > > > > > mlodszymi (np. z dzieciakami z AoC) to zrozumiesz > > > pryncypia. > > > > Bo jeszcze skonczysz jak Anakin :))) > > > > > > > > > > > > > > > i dobrze ;) wtedy przejdzie na nasza strone i bedziemy > > > miec wiecej zwolennikow na forum ;P > > > > Nie wiem, czy pamietasz, ale Anakin nie byl dla Sithow w koncu najlepszy > m > > nabytkiem :)) > > jak widac zbyt trafnych wyborow nie dokonuja... a tak o > niego zabiegaja... przeciez jedi potrafi przeniknac > tajemnice przyszlosci, sidious nie mogl sie domyslic, ze go > anakin zaije? Mial inne sprawy na glowie :(( Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Ręka Vadera 30.05.02, 15:19 > > Mial inne sprawy na glowie :(( czy to powod do smutku? cieszmy sie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
darthazubin Re: Ręka Vadera 30.05.02, 15:21 mikolaj7 napisał(a): > > > > > Mial inne sprawy na glowie :(( > > czy to powod do smutku? cieszmy sie :))) Kto sie cieszy, ten sie cieszy :(( Chociaz i tak nigdy za Palpim nie przepadalem. Zbytnio sie wymadrzal :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Ręka Vadera 30.05.02, 08:43 darthazubin napisał(a): > mikolaj7 napisał(a): > > > darthazubin napisał(a): > > > > > mikolaj7 napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Turek napisał(a): > > > > > > > > > darthazubin napisał(a): > > > > > > > > > > > W Powrocie Jedi, Luke obcina Vaderowi rękę i wtedy wid > zi, ż > > e ona > > > była > > > > sztu > > > > > czna. > > > > > > > > > > > > Potem patrzy na swoją (też sztuczną) i decyduje, że ni > e moż > > e go > > > zabić > > > > . > > > > > > > > > > > > > > > Zupełnie nie pamiętałem tej sceny. Muszę obejrzeć jeszcze r > az i > > spraw > > > dzić > > > > > POzdr. > > > > > > > > > > > > > to sama koncowka - walcza juz na kladce nad generatorem, > > > > w ktorym laduje imperator. doslownie pare sekund pozniej > > > > imperator decyduje sie zabic luke`a. > > > > > > Widzę, że tu tez musiales wtracic swoje trzy grosze, mlody Jedi :)) > ) > > > > musialem, musialem, jak widze slowo darth albo sith to > > pisze co mi slina na jezyk przyniesie :))) > > Wyczuwam w Tobie gniew i niecierpliwosc... Nieladnie. Gdzie slynne opanowanie > i > spokoj Jedi? stoi obok... > Powiem Yodzie, niech Cie do poprzedniej klasy cofnie. Jak pocwiczysz troche z > > mlodszymi (np. z dzieciakami z AoC) to zrozumiesz pryncypia. > Bo jeszcze skonczysz jak Anakin :))) nie martw si etak o mnie, strzez dnia, kiedy Cie zobacze, hehehe... miecz w pogotowiu :))) to tak dla wprawy powalczymy, zeby sie yoda i sidious nie czepiali o nic :))) a jakie kolega ma ostrze? ja mam najlepsze - zolte, hehe :))) Odpowiedz Link Zgłoś
darthazubin Re: Ręka Vadera 30.05.02, 14:48 mikolaj7 napisał(a): > darthazubin napisał(a): > > > mikolaj7 napisał(a): > > > > > darthazubin napisał(a): > > > > > > > mikolaj7 napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: Turek napisał(a): > > > > > > > > > > > darthazubin napisał(a): > > > > > > > > > > > > > W Powrocie Jedi, Luke obcina Vaderowi rękę i wted > y wid > > zi, ż > > > e ona > > > > była > > > > > sztu > > > > > > czna. > > > > > > > > > > > > > > Potem patrzy na swoją (też sztuczną) i decyduje, > że ni > > e moż > > > e go > > > > zabić > > > > > . > > > > > > > > > > > > > > > > > > Zupełnie nie pamiętałem tej sceny. Muszę obejrzeć jesz > cze r > > az i > > > spraw > > > > dzić > > > > > > POzdr. > > > > > > > > > > > > > > > > to sama koncowka - walcza juz na kladce nad generatorem, > > > > > w ktorym laduje imperator. doslownie pare sekund pozniej > > > > > imperator decyduje sie zabic luke`a. > > > > > > > > Widzę, że tu tez musiales wtracic swoje trzy grosze, mlody Jed > i :)) > > ) > > > > > > musialem, musialem, jak widze slowo darth albo sith to > > > pisze co mi slina na jezyk przyniesie :))) > > > > Wyczuwam w Tobie gniew i niecierpliwosc... Nieladnie. Gdzie slynne opano > wanie > > i > > spokoj Jedi? > > stoi obok... > > > > Powiem Yodzie, niech Cie do poprzedniej klasy cofnie. Jak pocwiczysz tro > che z > > > > mlodszymi (np. z dzieciakami z AoC) to zrozumiesz pryncypia. > > Bo jeszcze skonczysz jak Anakin :))) > > nie martw si etak o mnie, strzez dnia, kiedy Cie zobacze, > hehehe... miecz w pogotowiu :))) > > to tak dla wprawy powalczymy, zeby sie yoda i sidious nie > czepiali o nic :))) > > a jakie kolega ma ostrze? ja mam najlepsze - zolte, hehe :))) No, no... tylko prosze bez grozb. Spokoj ma mi tu byc! A jesli walki to jakies porzadne, a nie takie udawanie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Ręka Vadera 30.05.02, 15:00 darthazubin napisał(a): > mikolaj7 napisał(a): > > > darthazubin napisał(a): > > > > > mikolaj7 napisał(a): > > > > > > > darthazubin napisał(a): > > > > > > > > > mikolaj7 napisał(a): > > > > > > > > > > > Gość portalu: Turek napisał(a): > > > > > > > > > > > > > darthazubin napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > W Powrocie Jedi, Luke obcina Vaderowi rękę i > wted > > y wid > > > zi, ż > > > > e ona > > > > > była > > > > > > sztu > > > > > > > czna. > > > > > > > > > > > > > > > > Potem patrzy na swoją (też sztuczną) i decyd > uje, > > że ni > > > e moż > > > > e go > > > > > zabić > > > > > > . > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Zupełnie nie pamiętałem tej sceny. Muszę obejrzeć > jesz > > cze r > > > az i > > > > spraw > > > > > dzić > > > > > > > POzdr. > > > > > > > > > > > > > > > > > > > to sama koncowka - walcza juz na kladce nad generatore > m, > > > > > > w ktorym laduje imperator. doslownie pare sekund pozni > ej > > > > > > imperator decyduje sie zabic luke`a. > > > > > > > > > > Widzę, że tu tez musiales wtracic swoje trzy grosze, mlod > y Jed > > i :)) > > > ) > > > > > > > > musialem, musialem, jak widze slowo darth albo sith to > > > > pisze co mi slina na jezyk przyniesie :))) > > > > > > Wyczuwam w Tobie gniew i niecierpliwosc... Nieladnie. Gdzie slynne > opano > > wanie > > > i > > > spokoj Jedi? > > > > stoi obok... > > > > > > > Powiem Yodzie, niech Cie do poprzedniej klasy cofnie. Jak pocwiczys > z tro > > che z > > > > > > mlodszymi (np. z dzieciakami z AoC) to zrozumiesz pryncypia. > > > Bo jeszcze skonczysz jak Anakin :))) > > > > nie martw si etak o mnie, strzez dnia, kiedy Cie zobacze, > > hehehe... miecz w pogotowiu :))) > > > > to tak dla wprawy powalczymy, zeby sie yoda i sidious nie > > czepiali o nic :))) > > > > a jakie kolega ma ostrze? ja mam najlepsze - zolte, hehe :))) > > No, no... tylko prosze bez grozb. Spokoj ma mi tu byc! A jesli walki to jakie > s > porzadne, a nie takie udawanie :)) bron sie!!! uderzenie z pol obrotu, a la obi-wan na poczatku AOTC, jak odparujesz? :))) moj miecz swietlny zbliza sie niebezpiecznie Twojej dloni... Odpowiedz Link Zgłoś
darthazubin Re: Ręka Vadera 30.05.02, 15:13 mikolaj7 napisał(a): > darthazubin napisał(a): > > > mikolaj7 napisał(a): > > > > > darthazubin napisał(a): > > > > > > > mikolaj7 napisał(a): > > > > > > > > > darthazubin napisał(a): > > > > > > > > > > > mikolaj7 napisał(a): > > > > > > > > > > > > > Gość portalu: Turek napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > darthazubin napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > W Powrocie Jedi, Luke obcina Vaderowi r > ękę i > > wted > > > y wid > > > > zi, ż > > > > > e ona > > > > > > była > > > > > > > sztu > > > > > > > > czna. > > > > > > > > > > > > > > > > > > Potem patrzy na swoją (też sztuczną) i > decyd > > uje, > > > że ni > > > > e moż > > > > > e go > > > > > > zabić > > > > > > > . > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Zupełnie nie pamiętałem tej sceny. Muszę obe > jrzeć > > jesz > > > cze r > > > > az i > > > > > spraw > > > > > > dzić > > > > > > > > POzdr. > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > to sama koncowka - walcza juz na kladce nad gener > atore > > m, > > > > > > > w ktorym laduje imperator. doslownie pare sekund > pozni > > ej > > > > > > > imperator decyduje sie zabic luke`a. > > > > > > > > > > > > Widzę, że tu tez musiales wtracic swoje trzy grosze, > mlod > > y Jed > > > i :)) > > > > ) > > > > > > > > > > musialem, musialem, jak widze slowo darth albo sith to > > > > > pisze co mi slina na jezyk przyniesie :))) > > > > > > > > Wyczuwam w Tobie gniew i niecierpliwosc... Nieladnie. Gdzie sl > ynne > > opano > > > wanie > > > > i > > > > spokoj Jedi? > > > > > > stoi obok... > > > > > > > > > > Powiem Yodzie, niech Cie do poprzedniej klasy cofnie. Jak pocw > iczys > > z tro > > > che z > > > > > > > > mlodszymi (np. z dzieciakami z AoC) to zrozumiesz pryncypia. > > > > Bo jeszcze skonczysz jak Anakin :))) > > > > > > nie martw si etak o mnie, strzez dnia, kiedy Cie zobacze, > > > hehehe... miecz w pogotowiu :))) > > > > > > to tak dla wprawy powalczymy, zeby sie yoda i sidious nie > > > czepiali o nic :))) > > > > > > a jakie kolega ma ostrze? ja mam najlepsze - zolte, hehe :))) > > > > No, no... tylko prosze bez grozb. Spokoj ma mi tu byc! A jesli walki to > jakie > > s > > porzadne, a nie takie udawanie :)) > > bron sie!!! > > uderzenie z pol obrotu, a la obi-wan na poczatku AOTC, jak > odparujesz? :))) > > moj miecz swietlny zbliza sie niebezpiecznie Twojej dloni... Odparowuje jak Dooku Anakina, przecinajac twoja bron w pol, potem cofam sie kilka krokow, dajac Ci czas na zastanowienie Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Ręka Vadera 30.05.02, 15:17 > > > > bron sie!!! > > > > uderzenie z pol obrotu, a la obi-wan na poczatku AOTC, jak > > odparujesz? :))) > > > > moj miecz swietlny zbliza sie niebezpiecznie Twojej dloni... > > Odparowuje jak Dooku Anakina, przecinajac twoja bron w pol, potem cofam sie > kilka krokow, dajac Ci czas na zastanowienie jako ze moj miecz wydaje sie nienajlepsza bronia w obecnej chwili koncentruje sie i zespalam z moca, zeby jednym jej uderzeniem powalic Cie na ziemi - a masz! impuls mocy, jak obi-wan w droidy w hangarze na naboo :))) leciesz do tylu, a ja wyrywam zolnierzowi blastera... Odpowiedz Link Zgłoś
darthazubin Re: Ręka Vadera 30.05.02, 15:19 mikolaj7 napisał(a): > > > > > > bron sie!!! > > > > > > uderzenie z pol obrotu, a la obi-wan na poczatku AOTC, jak > > > odparujesz? :))) > > > > > > moj miecz swietlny zbliza sie niebezpiecznie Twojej dloni... > > > > Odparowuje jak Dooku Anakina, przecinajac twoja bron w pol, potem cofam > sie > > kilka krokow, dajac Ci czas na zastanowienie > > jako ze moj miecz wydaje sie nienajlepsza bronia w obecnej > chwili koncentruje sie i zespalam z moca, zeby jednym jej > uderzeniem powalic Cie na ziemi - a masz! impuls mocy, jak > obi-wan w droidy w hangarze na naboo :))) > > leciesz do tylu, a ja wyrywam zolnierzowi blastera... W locie wyprostowuje sie i laduje na podwieszonej platformie, walac blyskawica w Twoja reke (tak, zeby wytracic Ci blaster). Potem koziolkuje w powietrzu, odcinajac reke Twojemu padawanowi, ktory nadbiega zeby Ci pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
darthazubin Re: Ręka Vadera 30.05.02, 20:24 darthazubin napisał(a): > mikolaj7 napisał(a): > > > > > > > > > bron sie!!! > > > > > > > > uderzenie z pol obrotu, a la obi-wan na poczatku AOTC, jak > > > > odparujesz? :))) > > > > > > > > moj miecz swietlny zbliza sie niebezpiecznie Twojej dloni... > > > > > > Odparowuje jak Dooku Anakina, przecinajac twoja bron w pol, potem c > ofam > > sie > > > kilka krokow, dajac Ci czas na zastanowienie > > > > jako ze moj miecz wydaje sie nienajlepsza bronia w obecnej > > chwili koncentruje sie i zespalam z moca, zeby jednym jej > > uderzeniem powalic Cie na ziemi - a masz! impuls mocy, jak > > obi-wan w droidy w hangarze na naboo :))) > > > > leciesz do tylu, a ja wyrywam zolnierzowi blastera... > > W locie wyprostowuje sie i laduje na podwieszonej platformie, walac blyskawic > a > w Twoja reke (tak, zeby wytracic Ci blaster). Potem koziolkuje w powietrzu, > odcinajac reke Twojemu padawanowi, ktory nadbiega zeby Ci pomoc Jego miecz wylatuje mu z dloni i leci wprost w Twoja strone, ladujac u Twoich stop. Oczekuje na Twoj ruch Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Ręka Vadera 30.05.02, 20:45 darthazubin napisał(a): > darthazubin napisał(a): > > > mikolaj7 napisał(a): > > > > > > > > > > > > bron sie!!! > > > > > > > > > > uderzenie z pol obrotu, a la obi-wan na poczatku AOTC, jak > > > > > odparujesz? :))) > > > > > > > > > > moj miecz swietlny zbliza sie niebezpiecznie Twojej dloni.. > . > > > > > > > > Odparowuje jak Dooku Anakina, przecinajac twoja bron w pol, po > tem c > > ofam > > > sie > > > > kilka krokow, dajac Ci czas na zastanowienie > > > > > > jako ze moj miecz wydaje sie nienajlepsza bronia w obecnej > > > chwili koncentruje sie i zespalam z moca, zeby jednym jej > > > uderzeniem powalic Cie na ziemi - a masz! impuls mocy, jak > > > obi-wan w droidy w hangarze na naboo :))) > > > > > > leciesz do tylu, a ja wyrywam zolnierzowi blastera... > > > > W locie wyprostowuje sie i laduje na podwieszonej platformie, walac blys > kawic > > a > > w Twoja reke (tak, zeby wytracic Ci blaster). Potem koziolkuje w powietrzu > , > > odcinajac reke Twojemu padawanowi, ktory nadbiega zeby Ci pomoc > > Jego miecz wylatuje mu z dloni i leci wprost w Twoja strone, ladujac u Twoich > > stop. Oczekuje na Twoj ruch nawet nie shcylam sie po miecz - od tego jest moc, o juz mam go w dloni - skok wspomagany moca i juz jestem kilka metrow od Ciebie na podwieszanej platformie. mamy ring 20x20 metrow... szybki bieg i mocne uderzenie oburacz zza barku (no prawie zza glowy ;)... Odpowiedz Link Zgłoś
darthazubin Re: Ręka Vadera 30.05.02, 21:21 mikolaj7 napisał(a): > darthazubin napisał(a): > > > darthazubin napisał(a): > > > > > mikolaj7 napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > bron sie!!! > > > > > > > > > > > > uderzenie z pol obrotu, a la obi-wan na poczatku AOTC, > jak > > > > > > odparujesz? :))) > > > > > > > > > > > > moj miecz swietlny zbliza sie niebezpiecznie Twojej dl > oni.. > > . > > > > > > > > > > Odparowuje jak Dooku Anakina, przecinajac twoja bron w po > l, po > > tem c > > > ofam > > > > sie > > > > > kilka krokow, dajac Ci czas na zastanowienie > > > > > > > > jako ze moj miecz wydaje sie nienajlepsza bronia w obecnej > > > > chwili koncentruje sie i zespalam z moca, zeby jednym jej > > > > uderzeniem powalic Cie na ziemi - a masz! impuls mocy, jak > > > > obi-wan w droidy w hangarze na naboo :))) > > > > > > > > leciesz do tylu, a ja wyrywam zolnierzowi blastera... > > > > > > W locie wyprostowuje sie i laduje na podwieszonej platformie, walac > blys > > kawic > > > a > > > w Twoja reke (tak, zeby wytracic Ci blaster). Potem koziolkuje w powi > etrzu > > , > > > odcinajac reke Twojemu padawanowi, ktory nadbiega zeby Ci pomoc > > > > Jego miecz wylatuje mu z dloni i leci wprost w Twoja strone, ladujac u T > woich > > > > stop. Oczekuje na Twoj ruch > > nawet nie shcylam sie po miecz - od tego jest moc, o juz > mam go w dloni - skok wspomagany moca i juz jestem kilka > metrow od Ciebie na podwieszanej platformie. mamy ring > 20x20 metrow... > > szybki bieg i mocne uderzenie oburacz zza barku (no prawie > zza glowy ;)... Zgrabnym ruchem unosze swoj miecz. Wysuwam drugie ostrze (hehe), lekko odbijam Twoj cios, chowam drugie ostrze, jednoczesnie wyprowadzajac cios od dolu... Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Ręka Vadera 30.05.02, 22:49 darthazubin napisał(a): > mikolaj7 napisał(a): > > > darthazubin napisał(a): > > > > > darthazubin napisał(a): > > > > > > > mikolaj7 napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > > bron sie!!! > > > > > > > > > > > > > > uderzenie z pol obrotu, a la obi-wan na poczatku > AOTC, > > jak > > > > > > > odparujesz? :))) > > > > > > > > > > > > > > moj miecz swietlny zbliza sie niebezpiecznie Twoj > ej dl > > oni.. > > > . > > > > > > > > > > > > Odparowuje jak Dooku Anakina, przecinajac twoja bron > w po > > l, po > > > tem c > > > > ofam > > > > > sie > > > > > > kilka krokow, dajac Ci czas na zastanowienie > > > > > > > > > > jako ze moj miecz wydaje sie nienajlepsza bronia w obecnej > > > > > chwili koncentruje sie i zespalam z moca, zeby jednym jej > > > > > uderzeniem powalic Cie na ziemi - a masz! impuls mocy, jak > > > > > obi-wan w droidy w hangarze na naboo :))) > > > > > > > > > > leciesz do tylu, a ja wyrywam zolnierzowi blastera... > > > > > > > > W locie wyprostowuje sie i laduje na podwieszonej platformie, > walac > > blys > > > kawic > > > > a > > > > w Twoja reke (tak, zeby wytracic Ci blaster). Potem koziolkuje w > powi > > etrzu > > > , > > > > odcinajac reke Twojemu padawanowi, ktory nadbiega zeby Ci pomoc > > > > > > Jego miecz wylatuje mu z dloni i leci wprost w Twoja strone, laduja > c u T > > woich > > > > > > stop. Oczekuje na Twoj ruch > > > > nawet nie shcylam sie po miecz - od tego jest moc, o juz > > mam go w dloni - skok wspomagany moca i juz jestem kilka > > metrow od Ciebie na podwieszanej platformie. mamy ring > > 20x20 metrow... > > > > szybki bieg i mocne uderzenie oburacz zza barku (no prawie > > zza glowy ;)... > > Zgrabnym ruchem unosze swoj miecz. Wysuwam drugie ostrze (hehe), lekko odbija > m > Twoj cios, chowam drugie ostrze, jednoczesnie wyprowadzajac cios od dolu... podskok, obort w powietrzu (jak w fikolku), laduje za Twoimi plecami (plecami do Ciebie) i obracam sie tnac mieczem na poziomie Twojego pasa :) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba# Re: Ręka Vadera 31.05.02, 09:10 mikolaj7 napisał(a): > podskok, obort w powietrzu (jak w fikolku), laduje za > Twoimi plecami (plecami do Ciebie) i obracam sie tnac > mieczem na poziomie Twojego pasa :) Twój miecz już zbliża się do talii Azubina, lecz nagle natrafia na jakąś przeszkodę. Twoje oczy rozszerzają się ze zdziwienia, ale już po chwili obracasz głowę w bok i wszystko rozumiesz... Widzisz MNIE! Nie wiedzieć czemu obaj się kurczycie jakby uszło z was powietrze. Miecz Sitha z krwistoczerwonego robi się różowiótki, a miecz Jedi opada jak sflaczały (cenzura!). Po chwili obaj chowacie swoje śmieszne świecące zabawki i spuszczacie głowy. "Co to za głupie zabawy?" - MÓJ głos jest spokojny, ale stanowczy. - "Poprzebierali się jak cioty i okładają się nowymi świetlówkami Osram! Co za dzieciaki! Azi, wziąłeś ulubiony, czarny szlafrok swojej matki! Natychmiast odłóż go na miejsce! A ty, Miki, wkręć z powrotem świetlówki bo robi się cósik ciemno. I natychmiast się pogódźcie!" Trochę niepewnie, cały czas ze spuszczonymi głowami, podajecie sobie ręce. Nie minęła chwila i już się uśmiechacie i zgodnie sprzątacie swoje zabawki. Chyba wymyśliście jakąś nową zabawę... I wszyscy żyli długo i szczęśliwie! THE END! Odpowiedz Link Zgłoś
kuba# Re: Ręka Vadera 31.05.02, 09:12 Powyższe to tylko apokryf, nie oficjalna wersja, możecie nie brać jej pod uwagę :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Ręka Vadera 31.05.02, 19:37 kuba# napisał(a): > mikolaj7 napisał(a): > > podskok, obort w powietrzu (jak w fikolku), laduje za > > Twoimi plecami (plecami do Ciebie) i obracam sie tnac > > mieczem na poziomie Twojego pasa :) > > Twój miecz już zbliża się do talii Azubina, lecz nagle natrafia na jakąś > przeszkodę. Twoje oczy rozszerzają się ze zdziwienia, ale już po chwili obracas > z > głowę w bok i wszystko rozumiesz... Widzisz MNIE! > Nie wiedzieć czemu obaj się kurczycie jakby uszło z was powietrze. Miecz Sitha > z > krwistoczerwonego robi się różowiótki, a miecz Jedi opada jak sflaczały > (cenzura!). Po chwili obaj chowacie swoje śmieszne świecące zabawki i spuszczac > ie > głowy. > "Co to za głupie zabawy?" - MÓJ głos jest spokojny, ale stanowczy. - > "Poprzebierali się jak cioty i okładają się nowymi świetlówkami Osram! Co za > dzieciaki! Azi, wziąłeś ulubiony, czarny szlafrok swojej matki! Natychmiast odł > óż > go na miejsce! A ty, Miki, wkręć z powrotem świetlówki bo robi się cósik ciemno > . > I natychmiast się pogódźcie!" > Trochę niepewnie, cały czas ze spuszczonymi głowami, podajecie sobie ręce. Nie > minęła chwila i już się uśmiechacie i zgodnie sprzątacie swoje zabawki. Chyba > wymyśliście jakąś nową zabawę... > I wszyscy żyli długo i szczęśliwie! > THE END! wladcy mocy, gunganie, nie ingeruje w takie blahostki :))) Odpowiedz Link Zgłoś
darthazubin Re: Ręka Vadera 31.05.02, 14:33 mikolaj7 napisał(a): > darthazubin napisał(a): > > > mikolaj7 napisał(a): > > > > > darthazubin napisał(a): > > > > > > > darthazubin napisał(a): > > > > > > > > > mikolaj7 napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > bron sie!!! > > > > > > > > > > > > > > > > uderzenie z pol obrotu, a la obi-wan na pocz > atku > > AOTC, > > > jak > > > > > > > > odparujesz? :))) > > > > > > > > > > > > > > > > moj miecz swietlny zbliza sie niebezpiecznie > Twoj > > ej dl > > > oni.. > > > > . > > > > > > > > > > > > > > Odparowuje jak Dooku Anakina, przecinajac twoja > bron > > w po > > > l, po > > > > tem c > > > > > ofam > > > > > > sie > > > > > > > kilka krokow, dajac Ci czas na zastanowienie > > > > > > > > > > > > jako ze moj miecz wydaje sie nienajlepsza bronia w obe > cnej > > > > > > chwili koncentruje sie i zespalam z moca, zeby jednym > jej > > > > > > uderzeniem powalic Cie na ziemi - a masz! impuls mocy, > jak > > > > > > obi-wan w droidy w hangarze na naboo :))) > > > > > > > > > > > > leciesz do tylu, a ja wyrywam zolnierzowi blastera... > > > > > > > > > > W locie wyprostowuje sie i laduje na podwieszonej platfor > mie, > > walac > > > blys > > > > kawic > > > > > a > > > > > w Twoja reke (tak, zeby wytracic Ci blaster). Potem koziolk > uje w > > powi > > > etrzu > > > > , > > > > > odcinajac reke Twojemu padawanowi, ktory nadbiega zeby Ci p > omoc > > > > > > > > Jego miecz wylatuje mu z dloni i leci wprost w Twoja strone, l > aduja > > c u T > > > woich > > > > > > > > stop. Oczekuje na Twoj ruch > > > > > > nawet nie shcylam sie po miecz - od tego jest moc, o juz > > > mam go w dloni - skok wspomagany moca i juz jestem kilka > > > metrow od Ciebie na podwieszanej platformie. mamy ring > > > 20x20 metrow... > > > > > > szybki bieg i mocne uderzenie oburacz zza barku (no prawie > > > zza glowy ;)... > > > > Zgrabnym ruchem unosze swoj miecz. Wysuwam drugie ostrze (hehe), lekko o > dbija > > m > > Twoj cios, chowam drugie ostrze, jednoczesnie wyprowadzajac cios od dolu.. > . > > podskok, obort w powietrzu (jak w fikolku), laduje za > Twoimi plecami (plecami do Ciebie) i obracam sie tnac > mieczem na poziomie Twojego pasa :) Jestem nadspodziewanie szybki, podskakujac, tak ze Twoj miecz przecina powietrze. W locie wyprowadzam cios, kierujac ostrze prosto ku Twojej glowie... Proponuje nie zwracac uwagi na znajdujacy sie nizej "apokryf", jak ladnie okreslil go autor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Turek Re: Ręka Vadera IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 31.05.02, 15:59 Muszę chyba uważać o co pytam, skoro niewinna wątpliwość doprowadziła aż do pojedynku ;-) i zwykły wątek stał się w ten sposób areną. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Ręka Vadera 31.05.02, 19:36 Gość portalu: Turek napisał(a): > Muszę chyba uważać o co pytam, skoro niewinna wątpliwość doprowadziła aż do > pojedynku ;-) i zwykły wątek stał się w ten sposób areną. w koncu walczymy o reke vadera (te prawdziwa, a nie sztuczna :) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Ręka Vadera (walki cd) 31.05.02, 19:40 darthazubin napisał(a): > mikolaj7 napisał(a): > > > darthazubin napisał(a): > > > > > mikolaj7 napisał(a): > > > > > > > darthazubin napisał(a): > > > > > > > > > darthazubin napisał(a): > > > > > > > > > > > mikolaj7 napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > bron sie!!! > > > > > > > > > > > > > > > > > > uderzenie z pol obrotu, a la obi-wan na > pocz > > atku > > > AOTC, > > > > jak > > > > > > > > > odparujesz? :))) > > > > > > > > > > > > > > > > > > moj miecz swietlny zbliza sie niebezpie > cznie > > Twoj > > > ej dl > > > > oni.. > > > > > . > > > > > > > > > > > > > > > > Odparowuje jak Dooku Anakina, przecinajac > twoja > > bron > > > w po > > > > l, po > > > > > tem c > > > > > > ofam > > > > > > > sie > > > > > > > > kilka krokow, dajac Ci czas na zastanowienie > > > > > > > > > > > > > > jako ze moj miecz wydaje sie nienajlepsza bronia > w obe > > cnej > > > > > > > chwili koncentruje sie i zespalam z moca, zeby je > dnym > > jej > > > > > > > uderzeniem powalic Cie na ziemi - a masz! impuls > mocy, > > jak > > > > > > > obi-wan w droidy w hangarze na naboo :))) > > > > > > > > > > > > > > leciesz do tylu, a ja wyrywam zolnierzowi blaster > a... > > > > > > > > > > > > W locie wyprostowuje sie i laduje na podwieszonej pl > atfor > > mie, > > > walac > > > > blys > > > > > kawic > > > > > > a > > > > > > w Twoja reke (tak, zeby wytracic Ci blaster). Potem ko > ziolk > > uje w > > > powi > > > > etrzu > > > > > , > > > > > > odcinajac reke Twojemu padawanowi, ktory nadbiega zeby > Ci p > > omoc > > > > > > > > > > Jego miecz wylatuje mu z dloni i leci wprost w Twoja stro > ne, l > > aduja > > > c u T > > > > woich > > > > > > > > > > stop. Oczekuje na Twoj ruch > > > > > > > > nawet nie shcylam sie po miecz - od tego jest moc, o juz > > > > mam go w dloni - skok wspomagany moca i juz jestem kilka > > > > metrow od Ciebie na podwieszanej platformie. mamy ring > > > > 20x20 metrow... > > > > > > > > szybki bieg i mocne uderzenie oburacz zza barku (no prawie > > > > zza glowy ;)... > > > > > > Zgrabnym ruchem unosze swoj miecz. Wysuwam drugie ostrze (hehe), le > kko o > > dbija > > > m > > > Twoj cios, chowam drugie ostrze, jednoczesnie wyprowadzajac cios od d > olu.. > > . > > > > podskok, obort w powietrzu (jak w fikolku), laduje za > > Twoimi plecami (plecami do Ciebie) i obracam sie tnac > > mieczem na poziomie Twojego pasa :) > > Jestem nadspodziewanie szybki, chyba grasz na kodach! :))) podskakujac, tak ze Twoj miecz przecina > powietrze. W locie wyprowadzam cios, kierujac ostrze prosto ku Twojej glowie... ugiecie kolan, przewrocenie sie na bok i przetoczenie na plecach, z podkuroczonymi nogami. natychmiast staje z mieczem swietlnym w pozycji wyjsciowej (jak do odbicia strzalu z blastera...) Ty ladujesz... a ja, niczym yoda w AOTC nacieram na Ciebie walac jak oszalala muszka owocowa, przeskakuje nad Toba, uderzajac rowniez z gory... Odpowiedz Link Zgłoś
darthazubin Re: Ręka Vadera (walki cd) 31.05.02, 20:27 mikolaj7 napisał(a): > darthazubin napisał(a): > > > mikolaj7 napisał(a): > > > > > darthazubin napisał(a): > > > > > > > mikolaj7 napisał(a): > > > > > > > > > darthazubin napisał(a): > > > > > > > > > > > darthazubin napisał(a): > > > > > > > > > > > > > mikolaj7 napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > bron sie!!! > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > uderzenie z pol obrotu, a la obi-w > an na > > pocz > > > atku > > > > AOTC, > > > > > jak > > > > > > > > > > odparujesz? :))) > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > moj miecz swietlny zbliza sie nieb > ezpie > > cznie > > > Twoj > > > > ej dl > > > > > oni.. > > > > > > . > > > > > > > > > > > > > > > > > > Odparowuje jak Dooku Anakina, przecin > ajac > > twoja > > > bron > > > > w po > > > > > l, po > > > > > > tem c > > > > > > > ofam > > > > > > > > sie > > > > > > > > > kilka krokow, dajac Ci czas na zastanow > ienie > > > > > > > > > > > > > > > > jako ze moj miecz wydaje sie nienajlepsza br > onia > > w obe > > > cnej > > > > > > > > chwili koncentruje sie i zespalam z moca, ze > by je > > dnym > > > jej > > > > > > > > uderzeniem powalic Cie na ziemi - a masz! im > puls > > mocy, > > > jak > > > > > > > > obi-wan w droidy w hangarze na naboo :))) > > > > > > > > > > > > > > > > leciesz do tylu, a ja wyrywam zolnierzowi bl > aster > > a... > > > > > > > > > > > > > > W locie wyprostowuje sie i laduje na podwieszon > ej pl > > atfor > > > mie, > > > > walac > > > > > blys > > > > > > kawic > > > > > > > a > > > > > > > w Twoja reke (tak, zeby wytracic Ci blaster). Pot > em ko > > ziolk > > > uje w > > > > powi > > > > > etrzu > > > > > > , > > > > > > > odcinajac reke Twojemu padawanowi, ktory nadbiega > zeby > > Ci p > > > omoc > > > > > > > > > > > > Jego miecz wylatuje mu z dloni i leci wprost w Twoja > stro > > ne, l > > > aduja > > > > c u T > > > > > woich > > > > > > > > > > > > stop. Oczekuje na Twoj ruch > > > > > > > > > > nawet nie shcylam sie po miecz - od tego jest moc, o juz > > > > > mam go w dloni - skok wspomagany moca i juz jestem kilka > > > > > metrow od Ciebie na podwieszanej platformie. mamy ring > > > > > 20x20 metrow... > > > > > > > > > > szybki bieg i mocne uderzenie oburacz zza barku (no prawie > > > > > zza glowy ;)... > > > > > > > > Zgrabnym ruchem unosze swoj miecz. Wysuwam drugie ostrze (hehe > ), le > > kko o > > > dbija > > > > m > > > > Twoj cios, chowam drugie ostrze, jednoczesnie wyprowadzajac cios > od d > > olu.. > > > . > > > > > > podskok, obort w powietrzu (jak w fikolku), laduje za > > > Twoimi plecami (plecami do Ciebie) i obracam sie tnac > > > mieczem na poziomie Twojego pasa :) > > > > Jestem nadspodziewanie szybki, > > chyba grasz na kodach! :))) > > > podskakujac, tak ze Twoj miecz przecina > > powietrze. W locie wyprowadzam cios, kierujac ostrze prosto ku Twojej glow > ie... > > ugiecie kolan, przewrocenie sie na bok i przetoczenie na > plecach, z podkuroczonymi nogami. natychmiast staje z > mieczem swietlnym w pozycji wyjsciowej (jak do odbicia > strzalu z blastera...) > > Ty ladujesz... > > a ja, niczym yoda w AOTC nacieram na Ciebie walac jak > oszalala muszka owocowa, przeskakuje nad Toba, uderzajac > rowniez z gory... Odbijam Twoje ciosy, parujac jeden za drugim.. Czuje, ze ta walka powoli staje sie bezproduktywna :))) Blyskawicznie odwracam sie, zaskakujac Cie chowam klinge i uderzam rekojescia ogluszajac jak Maul Qui-Gona.. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Ręka Vadera (walki cd) 31.05.02, 21:01 darthazubin napisał(a): > mikolaj7 napisał(a): > > > darthazubin napisał(a): > > > > > mikolaj7 napisał(a): > > > > > > > darthazubin napisał(a): > > > > > > > > > mikolaj7 napisał(a): > > > > > > > > > > > darthazubin napisał(a): > > > > > > > > > > > > > darthazubin napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > mikolaj7 napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > bron sie!!! > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > uderzenie z pol obrotu, a la > obi-w > > an na > > > pocz > > > > atku > > > > > AOTC, > > > > > > jak > > > > > > > > > > > odparujesz? :))) > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > moj miecz swietlny zbliza sie > nieb > > ezpie > > > cznie > > > > Twoj > > > > > ej dl > > > > > > oni.. > > > > > > > . > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Odparowuje jak Dooku Anakina, pr > zecin > > ajac > > > twoja > > > > bron > > > > > w po > > > > > > l, po > > > > > > > tem c > > > > > > > > ofam > > > > > > > > > sie > > > > > > > > > > kilka krokow, dajac Ci czas na zas > tanow > > ienie > > > > > > > > > > > > > > > > > > jako ze moj miecz wydaje sie nienajleps > za br > > onia > > > w obe > > > > cnej > > > > > > > > > chwili koncentruje sie i zespalam z moc > a, ze > > by je > > > dnym > > > > jej > > > > > > > > > uderzeniem powalic Cie na ziemi - a mas > z! im > > puls > > > mocy, > > > > jak > > > > > > > > > obi-wan w droidy w hangarze na naboo :) > )) > > > > > > > > > > > > > > > > > > leciesz do tylu, a ja wyrywam zolnierzo > wi bl > > aster > > > a... > > > > > > > > > > > > > > > > W locie wyprostowuje sie i laduje na podwi > eszon > > ej pl > > > atfor > > > > mie, > > > > > walac > > > > > > blys > > > > > > > kawic > > > > > > > > a > > > > > > > > w Twoja reke (tak, zeby wytracic Ci blaster) > . Pot > > em ko > > > ziolk > > > > uje w > > > > > powi > > > > > > etrzu > > > > > > > , > > > > > > > > odcinajac reke Twojemu padawanowi, ktory nad > biega > > zeby > > > Ci p > > > > omoc > > > > > > > > > > > > > > Jego miecz wylatuje mu z dloni i leci wprost w > Twoja > > stro > > > ne, l > > > > aduja > > > > > c u T > > > > > > woich > > > > > > > > > > > > > > stop. Oczekuje na Twoj ruch > > > > > > > > > > > > nawet nie shcylam sie po miecz - od tego jest moc, o j > uz > > > > > > mam go w dloni - skok wspomagany moca i juz jestem kil > ka > > > > > > metrow od Ciebie na podwieszanej platformie. mamy ring > > > > > > > 20x20 metrow... > > > > > > > > > > > > szybki bieg i mocne uderzenie oburacz zza barku (no pr > awie > > > > > > zza glowy ;)... > > > > > > > > > > Zgrabnym ruchem unosze swoj miecz. Wysuwam drugie ostrze > (hehe > > ), le > > > kko o > > > > dbija > > > > > m > > > > > Twoj cios, chowam drugie ostrze, jednoczesnie wyprowadzajac > cios > > od d > > > olu.. > > > > . > > > > > > > > podskok, obort w powietrzu (jak w fikolku), laduje za > > > > Twoimi plecami (plecami do Ciebie) i obracam sie tnac > > > > mieczem na poziomie Twojego pasa :) > > > > > > Jestem nadspodziewanie szybki, > > > > chyba grasz na kodach! :))) > > > > > > podskakujac, tak ze Twoj miecz przecina > > > powietrze. W locie wyprowadzam cios, kierujac ostrze prosto ku Twojej > glow > > ie... > > > > ugiecie kolan, przewrocenie sie na bok i przetoczenie na > > plecach, z podkuroczonymi nogami. natychmiast staje z > > mieczem swietlnym w pozycji wyjsciowej (jak do odbicia > > strzalu z blastera...) > > > > Ty ladujesz... > > > > a ja, niczym yoda w AOTC nacieram na Ciebie walac jak > > oszalala muszka owocowa, przeskakuje nad Toba, uderzajac > > rowniez z gory... > > Odbijam Twoje ciosy, parujac jeden za drugim.. Czuje, ze ta walka powoli staj > e > sie bezproduktywna :))) Blyskawicznie odwracam sie, zaskakujac Cie chowam kling > e > i uderzam rekojescia ogluszajac jak Maul Qui-Gona.. hehe skok wspomagany moca i przenosimy sie do watku rpg :-))) moze byc? ale bylo fajnie (wydaje mi sie, ze gralem za porzadnie, no, ale w koncu jestem jedi :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
darthazubin Re: Ręka Vadera (walki cd) 31.05.02, 23:03 mikolaj7 napisał(a): > darthazubin napisał(a): > > > mikolaj7 napisał(a): > > > > > darthazubin napisał(a): > > > > > > > mikolaj7 napisał(a): > > > > > > > > > darthazubin napisał(a): > > > > > > > > > > > mikolaj7 napisał(a): > > > > > > > > > > > > > darthazubin napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > darthazubin napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > mikolaj7 napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > bron sie!!! > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > uderzenie z pol obrotu, > a la > > obi-w > > > an na > > > > pocz > > > > > atku > > > > > > AOTC, > > > > > > > jak > > > > > > > > > > > > odparujesz? :))) > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > moj miecz swietlny zbliz > a sie > > nieb > > > ezpie > > > > cznie > > > > > Twoj > > > > > > ej dl > > > > > > > oni.. > > > > > > > > . > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Odparowuje jak Dooku Anakin > a, pr > > zecin > > > ajac > > > > twoja > > > > > bron > > > > > > w po > > > > > > > l, po > > > > > > > > tem c > > > > > > > > > ofam > > > > > > > > > > sie > > > > > > > > > > > kilka krokow, dajac Ci czas n > a zas > > tanow > > > ienie > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > jako ze moj miecz wydaje sie niena > jleps > > za br > > > onia > > > > w obe > > > > > cnej > > > > > > > > > > chwili koncentruje sie i zespalam > z moc > > a, ze > > > by je > > > > dnym > > > > > jej > > > > > > > > > > uderzeniem powalic Cie na ziemi - > a mas > > z! im > > > puls > > > > mocy, > > > > > jak > > > > > > > > > > obi-wan w droidy w hangarze na nab > oo :) > > )) > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > leciesz do tylu, a ja wyrywam zoln > ierzo > > wi bl > > > aster > > > > a... > > > > > > > > > > > > > > > > > > W locie wyprostowuje sie i laduje na > podwi > > eszon > > > ej pl > > > > atfor > > > > > mie, > > > > > > walac > > > > > > > blys > > > > > > > > kawic > > > > > > > > > a > > > > > > > > > w Twoja reke (tak, zeby wytracic Ci bla > ster) > > . Pot > > > em ko > > > > ziolk > > > > > uje w > > > > > > powi > > > > > > > etrzu > > > > > > > > , > > > > > > > > > odcinajac reke Twojemu padawanowi, ktor > y nad > > biega > > > zeby > > > > Ci p > > > > > omoc > > > > > > > > > > > > > > > > Jego miecz wylatuje mu z dloni i leci wpro > st w > > Twoja > > > stro > > > > ne, l > > > > > aduja > > > > > > c u T > > > > > > > woich > > > > > > > > > > > > > > > > stop. Oczekuje na Twoj ruch > > > > > > > > > > > > > > nawet nie shcylam sie po miecz - od tego jest moc > , o j > > uz > > > > > > > mam go w dloni - skok wspomagany moca i juz jeste > m kil > > ka > > > > > > > metrow od Ciebie na podwieszanej platformie. mamy > ring > > > > > > > > > 20x20 metrow... > > > > > > > > > > > > > > szybki bieg i mocne uderzenie oburacz zza barku ( > no pr > > awie > > > > > > > zza glowy ;)... > > > > > > > > > > > > Zgrabnym ruchem unosze swoj miecz. Wysuwam drugie os > trze > > (hehe > > > ), le > > > > kko o > > > > > dbija > > > > > > m > > > > > > Twoj cios, chowam drugie ostrze, jednoczesnie wyprowad > zajac > > cios > > > od d > > > > olu.. > > > > > . > > > > > > > > > > podskok, obort w powietrzu (jak w fikolku), laduje za > > > > > Twoimi plecami (plecami do Ciebie) i obracam sie tnac > > > > > mieczem na poziomie Twojego pasa :) > > > > > > > > Jestem nadspodziewanie szybki, > > > > > > chyba grasz na kodach! :))) > > > > > > > > > podskakujac, tak ze Twoj miecz przecina > > > > powietrze. W locie wyprowadzam cios, kierujac ostrze prosto ku T > wojej > > glow > > > ie... > > > > > > ugiecie kolan, przewrocenie sie na bok i przetoczenie na > > > plecach, z podkuroczonymi nogami. natychmiast staje z > > > mieczem swietlnym w pozycji wyjsciowej (jak do odbicia > > > strzalu z blastera...) > > > > > > Ty ladujesz... > > > > > > a ja, niczym yoda w AOTC nacieram na Ciebie walac jak > > > oszalala muszka owocowa, przeskakuje nad Toba, uderzajac > > > rowniez z gory... > > > > Odbijam Twoje ciosy, parujac jeden za drugim.. Czuje, ze ta walka powoli > staj > > e > > sie bezproduktywna :))) Blyskawicznie odwracam sie, zaskakujac Cie chowam > kling > > e > > i uderzam rekojescia ogluszajac jak Maul Qui-Gona.. > > hehe skok wspomagany moca i przenosimy sie do watku rpg > :-))) > > moze byc? > > ale bylo fajnie (wydaje mi sie, ze gralem za porzadnie, no, > ale w koncu jestem jedi :-))) OK, mlody Jedi do zobaczenia w tamtym watku... Ta walka i tak by sie nie rozwinela. Nie moglismy zabic sie nawzajem, bo z kim potem przyszloby nam walczyc? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba# Re: Ręka Vadera 31.05.02, 19:44 darthazubin napisał(a): > Jestem nadspodziewanie szybki, podskakujac, tak ze Twoj miecz przecina > powietrze. W locie wyprowadzam cios, kierujac ostrze prosto ku Twojej glowie... Nagle Twoje czerwone ostrze zostaje odbite przez miecz w tym samym kolorze. Błyskawicznie się obracasz i widzisz mnie stojącego w czarnym płaszczu z głęboko ocieniającym twarz kapturem. Przez głowę błyskawicznie przelatują Ci pytanie dotyczące mojej tożsamości: "Wygląda jak Sith, ale przecież ja jestem jedynym prawdziwym Sithem... A poza tym dlaczego nie pozwolił wykończyć mi tego Jedi?" Unoszę czerwony miecz do góry w geście salutu, co wprawia Cię w jeszcze większe zdumienie. Twoje zamyślenie zostaje gwałtownie przerwane, bo tymczasem Mikołaj... Odpowiedz Link Zgłoś