bastard_bloodwritten 01.04.05, 11:44 Zapowiedź na stronach Maga. Nareszcie, zacieram rączki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blue.berry Re: Quicksilver Stephensona w Polsce ! 01.04.05, 17:02 yes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tak sie ciesze ze ktos sie zdecydowal na wydanie tego w Polsce. zeby tylko bylo zacnie przetlumaczne. czy ktos czytal cos tlumaczone przez Wojciecha Szypułe?? ehh jak fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
spriggana Re: Quicksilver Stephensona w Polsce ! 02.04.05, 01:58 blue.berry napisała: > czy ktos czytal cos tlumaczone przez Wojciecha Szypułe?? esensja.pl/ksiazka/ksiazki/obiekt.html?rodzaj_obiektu=11&idobiektu=137 Drugie imperium – Paul Kearney Imajica: Piąte dominium – Clive Barker Imajica: Pojednanie – Clive Barker Klejnot Światła – David Zindell Królowie heretycy – Paul Kearney Na wodach Błękitu – Gene Wolfe Praxis – Walter Jon Williams Wąwóz Kamiennego Serca – Clive Barker W żadnej z książek z tej listy nie zauważyłam wpadek tłumacza, jeśli ksiażka mi się nie spodobała to albo z powodu mojej niekompatybilności z autorem (Imajica) albo z powodu denności książki jako takiej (Zindel). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blue.berry Re: Quicksilver Stephensona w Polsce ! IP: *.aster.pl 02.04.05, 19:25 dziekuje bardzo za info. liste ksiazek tlumaczonym przez W.S skadinad znam, z tym ze akurat nic z niej nie czytalam. gdzies tez wyczytalam ze jest obiecujacym mlodym tlumaczem:)))) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś