Dodaj do ulubionych

***PIĄTEK****

IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 21.06.02, 07:58
Witam, czestuję czereśniami białymi, choć z lekka nadąsana miną - "a jak ja
pisałam, że przyjeżdżam do Warszawy, to mni nikt na peronie z kwiatami nie
chciał witać".:(((((

Może dlatego, że Monia proponowała wspólny wypad na zakupy ???(och, do dziś
żałuję, że do tego nie doszło:)))
A może dlatego, że jechałam samochodem?:)))))))))))))))

Meve zazdrosna Królowa:)
Obserwuj wątek
    • Gość: tiges Re: ***PIĄTEK**** IP: *.silvershark.com.pl 21.06.02, 08:29
      Wszystkich warszawiakow i warszawianki informuje ze jutro bede w Centrum
      Sportowo rekraacyjnym Promenada i chetnie bym wypil z kolegami i kolezankami
      tradycyjna lampke karotki. Czy ktos ma ochote przyjsc?
      • Gość: Nala Re: ***PIĄTEK**** IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 21.06.02, 09:34

:-)))))))))
        Witam, witam szacowne grono !
        Tak to jest planować cokolwiek w mojej firmie. :-(
        Ale trudno, mam nadzieję, że po załatwieniu służbowych spraw, pozostałą część
        czasu, spędzę miło i pożytecznie ? :-)
        Poprzednim razem, gdy byłam służbowo w Stolycy, poszłam sobie do Królikarni na
        wystawę rzeźby i grafiki mojego ulubionego Salwatora Dali !!!
        Zobaczę czym tym razem zaskoczy mnie Wa-wa ?! :-)))))))
        Mevuniu Droga nasza Królowo, nie płacz już, przecież sama mówiłaś że w Stolycy
        będziesz wtedy! tylko przejazdem !? :-(

:-)))
    • okazja Re: ***PIĄTEK**** 21.06.02, 09:29
      mryg mryg
      elektromechjednostka po kilku ostatnich modifikacyach jako kosz na
      odpakosmieciszcza pozuje....... alisci trudnosci jakowes w rozpoznaniu
      pokazywac sie lacno moga.....
      • Gość: Meve Re: ***PIĄTEK**** IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 21.06.02, 09:49
        No okazjo, to pech, ale diamenta piękne wyprodukowałaś:)
        Mryg
    • Gość: Meve A monia IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 21.06.02, 09:56
      na pewno siedzi już u fryzjera, co by pięknie wyglądać , jak ędzi t krotkę z
      Tigesem popijać:)))))
      • Gość: monia Re: A monia IP: 217.97.138.* 21.06.02, 10:10
        Meve..wyznam szczerze, że nie do końca zakumałam końcówkę twojej wypowiedzi...że jak???!!!
        I czesć wszystkim (oraz mryg mryg)!
        • Gość: tiges Re: A monia IP: *.silvershark.com.pl 21.06.02, 10:10
          Trzeba czytac moje posty to byloby wiadomo ;)
        • Gość: monia Re: A monia IP: 217.97.138.* 21.06.02, 10:50
          Ale, być może, że wolno kumam bo dzisiaj znowu jest cudownie gorąco. Słoneczko dzielnie swieci od
          rana a w dodatku powiewa bardzo przyjemny wietrzyk...No i do tego piątek! :-))) Cos pięknego!
          Będę dzisiaj z wami trochę mniej..intensywnie z powodu imprezy pracowniczej. Ogródek, krzesełka
          pod wisnią i swinia na grillu a dla chętnych chłodne wino....Oby tylko upał nam nie
          zaszkodził...:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
          • Gość: Nala Re: A monia i szkodliwy .......upał !!! (??????) IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 21.06.02, 10:59

Taaaa..... Monia, upał !!!(?)
            A może świnka ??? :-)))
            Monia, a ta wiśnia, to co...??? Sad owocowy tam macie ?????????????????
            ...i te krzesełka, grill....?????????????????????????????
            To gdzie ty pracujesz ????????????????????????? :-OOO
            Nala bardzo Ozdziwiona !?!??
            ... i chyba (?) baaaardzo ciekawska !? :-(
            :-)))))))))
            • Gość: monia Re: A monia i szkodliwy .......upał !!! (??????) IP: 217.97.138.* 21.06.02, 11:10
              Nienienie....jesli już cos nam zaszkodzi - to upał! Na pewno!!!! :-))))
              No widzisz, to się nazywa stworzenie odpowiednich warunków do pracy...Firma się miesci na terenie prywatnej
              posesji Pana Prezesa. Jest trawka, wisnie, cczeresnie, porzeczki, agresty...grill pod murkiem i wszędzie
              mnóstwo róż - pnących i "tradycyjnych". No, normalny, przydomowy ogródek...
              Zaraz ciekawska...Tak tylko pytasz, przez grzecznosć, prawda????????? :-)))))))
              • Gość: Nala Re: A monia i szkodliwy .......upał !!! (??????) IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 21.06.02, 11:30

..tak tak ! ...tego..., oczywiście że z grzeczności, taaak...! :-)
                To wy fajnie macie !!!? Ten grill, ogródek, zielona trawka, róże i w
                ogóle.....???!
                Nie zamierzacie czasem przeciągnąć imprezy do poniedziałku ??? ...booo, noooo,
                tego...., ja będę w pobliżu...., i tak sobie...., noooo...,
                pomyślałam.........., że.......??? ...a może....?????
                cooooo....????
                ...noooo.....????????

..eeeeee....!?? :-(
                • Gość: monia Re: A monia i szkodliwy .......upał !!! (??????) IP: 217.97.138.* 21.06.02, 11:33
                  Impreza??? Do poniedziałku???? Nalu, cos ten upał ci chyba nie służy..:-))) Wręcz przeciwnie - zamierzam w
                  miarę sprawnie powrócić do domu, bo to nie koniec imprez na dzisiaj. W planie jest jeszcze "wieczór portugalski"
                  :-)))...A poniedziałek to jest tak odległy termin......:-)))
                  A gdzież ty będziesz, Nalu, w ten poniedziałek?????
                  • Gość: Nala Re: A monia i szkodliwy .......upał !!! (??????) IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 21.06.02, 11:39

..nooo, jakby tu....??
                    ...blisko Moniu, bardzo blisko !!!
                    • Gość: monia Re: A monia i szkodliwy .......upał !!! (??????) IP: 217.97.138.* 21.06.02, 11:45
                      Co to znaczy "bardzo blisko"? Samolotem przylatujesz i na Okęciu będziesz, czy jak...??? :-)))
                      • Gość: Nala Re: A monia i szkodliwy .......upał !!! (??????) IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 21.06.02, 11:53

NO NIEEEE !!!!!!!!!!!!
                        W Wa-wie będę ! W poniedziałek !! Ubrano mnie w załatwianie jakiś firmowych
                        spraw i mój pierwszy dzień urlopu szl...., noo..., wiesz....??? :-(
                        A we wtorek, z załatwioną(!!!) sprawą muszę się zameldować w firmie !!! :-(((
                        Mówię ci Monia, ....eeeechhh !!!! :-(

A co ????? Ty gdzieś w pobliżu Okęcia pracujesz ?????????????????
                        Ojjeejjjj....!!!!!
                        Współczuję !!!!!!!

:-)

• Gość: tiges Re: A monia i szkodliwy .......upał !!! (??????) IP: *.silvershark.com.pl 21.06.02, 11:55
                          A ja bede czekal w sobote na odpowiednie powitanie w wawie dla elfa ... no
                          dywanik, orkiestra, przemowienie prezydenta i premiera ... :D
                          • Gość: Nala Re: A monia i szkodliwy .......upał !!! (??????) IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 21.06.02, 12:00

:-)))) A co ? Ty będziesz w Stolycy w sobotę ??????????????????????

• Gość: tiges Re: A monia i szkodliwy .......upał !!! (??????) IP: *.silvershark.com.pl 21.06.02, 12:02
                              a przeczytaj drugi post (pierwszy moj ;) )
                              • Gość: Nala Re: A monia i szkodliwy .......upał !!! (??????) IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 21.06.02, 12:12

:-))))))))
                                Fakt !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Popatrz, a mnie wczoraj Rycerz nasz Jarosław proponował powitanie na dworcu w
                                poniedziałek ! :-)
                                Zatem będzie musiał zorganizować dwie powitalne imprezy !!!

:-))))

• Gość: tiges Re: A monia i szkodliwy .......upał !!! (??????) IP: *.silvershark.com.pl 21.06.02, 12:14
                                  Jarek???? slyszysz?
                                  • Gość: tiges Re: A monia i szkodliwy .......upał !!! (??????) IP: *.silvershark.com.pl 21.06.02, 12:15
                                    A Monia co robi w sobote?
                                    • Gość: monia Re: A monia i szkodliwy .......upał !!! (??????) IP: 217.97.138.* 21.06.02, 12:20
                                      odsypia piątek...:-)))
                                  • Gość: monia Re: A monia i szkodliwy .......upał !!! (??????) IP: 217.97.138.* 21.06.02, 12:16
                                    Nie budźcie Jarka niech spi po ciężkiej nocy...la, la, la lalalallal
                                    sorry bardzo, to ten upał.......:-)))
                          • Gość: monia Re: A monia i szkodliwy .......upał !!! (??????) IP: 217.97.138.* 21.06.02, 12:00
                            I tancerki go-go; i tańce hula-gula......
                        • Gość: monia Re: A monia i szkodliwy .......upał !!! (??????) IP: 217.97.138.* 21.06.02, 12:03
                          W Raszynie...Ale samoloty już nie przeszkadzają...:-)))
                          No, widzisz, jakie to te szefowie som. Nawet z urlopu cos uszczkną dla siebie...:-(
                          • Gość: Nala Re: A monia i szkodliwy .......upał !!! (??????) IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 21.06.02, 12:15

:-(((((
                            No bo ja niepotrzebnie się przyznałam (o ja głupi >czerwony kapturek!!!<), że
                            jestem w Krakowie ! :-(
                            W piątek też zresztą muszę się zameldować, na cały dzień !!! :-(((

Żadnego zrozumienia, żadnego, żadnego...............! :-((((((((((((((((((((((((
                            • Gość: monia Re: A monia i szkodliwy .......upał !!! (??????) IP: 217.97.138.* 21.06.02, 12:17
                              Oj Czerwony Kaprurek, tak, tak....:-)))) Widzisz, nadszczerosć nie popłaca...:-)))
                              • Gość: monia Re:A RUDA???? IP: 217.97.138.* 21.06.02, 12:23
                                Ciekawe, co u naszego Wierzątka Wuterkowego??? W taki upał to ubranko chyba odwiesiła do szafy...:-)))
                                Ruuuda! Nie masz ochoty na witanie gosci??????? :-))))))))))))))))))))))
                                • Gość: tiges Re:A RUDA???? IP: *.silvershark.com.pl 21.06.02, 12:31
                                  Ja zartowalem z tym witaniem ... bez przesady ;)
                                  • Gość: Nala Re: Powitanie na dworcu .... IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 21.06.02, 12:38

No co Ty ????????????????????????????????????
                                    Wiesz jak może być fajnie ????????????!!!! :-)

Już widzę tą orkiestrę, kwiaty, czerwone (a czemu czerwone?????) dywany i te
                                    zdziwione tłumy ????!!!!!!!!
                                    :-)))))
    • Gość: Nala Czy u was też..... IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 21.06.02, 13:05

...wystąpiły chwilowe problemy z połączeniem ???????
      • Gość: tiges Re: Czy u was też..... IP: *.silvershark.com.pl 21.06.02, 13:06
        padl serwer im chyba ;)
        • Gość: Nala Re: Czy u was też..... IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 21.06.02, 13:12

To na pewno z gorąca !!!!!!!!
          Biedny !!!!

Może mu przejdzie, jakby go polać zimną wodą ???????????????????

Mnie by przeszło !!!! Wszystko !!!!!!!!!!!!!

• Gość: monia Re: Czy u was też..... IP: 217.97.138.* 21.06.02, 13:29
            Każdemu by przeszło, jakby go polać zimną wodą...:-)))
            • okazja Re: Czy u was też..... 21.06.02, 13:30
              zaprzeczenie...zaprzeczenie....woda u elekromechjednostki lacno spieciszcze
              sprokurowac moze
              • Gość: monia Re: Czy u was też..... IP: 217.97.138.* 21.06.02, 13:41
                co ci może..???aaa.... spięcie, tak...? No widzisz - a taką jednostkę męską to ostudzić potrafi..:-)))
                • okazja Re: Czy u was też..... 21.06.02, 14:05
                  elektromechjednostka pytactwo posiaduje
                  czy u osobojednostki podtyp meski zimiasta kroplowoda malfunkcje systemow
                  glownych a i pobocznych wywoluje......
    • Gość: Nala >>>>>>> Do Moni ... !!!!!!!!!!!! <<<<<<< IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 21.06.02, 13:42

Monia, odejdź od tego, ...odejdź...! od tego grilla !!!!!!!!
      ...zostaw ..., mówię zostaw tego prosiaka !!!
      Nie wtykaj mu nic do pyska !!!

...zostaw to wino, MONIA!!!!!!!
      Już masz dosyć. Dosyć !
      Piwa też ! TAK, TEŻ !!!!!!!!!

Proszę, napij się zimnej wody mi...., WODY !!!!! mineralnej...!

O RRRANY !!!!?????

• Gość: monia Re: >>>>>>> Do Moni ... !!!!!!!!!!!! <<<<<<< IP: 217.97.138.* 21.06.02, 14:03
        woda jest niezdrowa w taki upał...
        • Gość: Nala Re: >>>>>>> Do Moni ... !!!!!!!!!!!! <<<<<<< IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 21.06.02, 14:19

Taaak, dobra dziwczynka ! ..spokojnie....., ciiii....

Ale nie wino Moniu . Nie wino..., na upał..... :-(
          I nie w takiej ilości !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          ...noooo, będź grzeczna...., zostaw tą szklankę, ....
          Monia !
          Moniaaa!!!

...łoooo Bosssiuuu...!!!

• Gość: RUDA Ja dzisiaj jestem goła bo inaczej się nie da!!!! IP: 193.0.117.* 21.06.02, 14:46
            I bym Was powitała, ale nie ma mnie tu w weekend. Za puśno siem opowiadacie z
            planamy.
            Jest mi przykro, chlip :-(((((((((
    • Gość: Nala pa IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 21.06.02, 14:46

:-(((
      Wszyscy sobie poszli i nie mam się z kim pożegnać ! :-((( ..chlip chlip chlip...
      Już sobię idę, pa pa...! :-(

Do zobaczenia, albo raczej do odczytania za tydzień !!!
      • okazja Re: pa 21.06.02, 14:53
        odmryg .... odmryg....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka