rubeus 31.07.02, 19:40 czy sa tu jacys fani tego serailu ? jak to sie skonczylo ? bo poprzestalem tylko na tym co wyemitowala wizja jeden i rtl7 (wraz z tvp2) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mikolaj7 Re: ziemia ostatnie starcie 31.07.02, 20:59 mogliby puscic do konca teraz... bo jak zwykle serial 'wakacyjny' konczy zywot tak nagle, jak sie pojawia. dla mnie sama fabula duzo stracila po smierci tego agenta / glownego bohatera - nie pamietam juz nazwiska/, potem bylo troche slabiej... Odpowiedz Link Zgłoś
vanin Re: ziemia ostatnie starcie 31.07.02, 21:13 mikolaj7 napisał: > > dla mnie sama fabula duzo stracila po smierci tego agenta / > glownego bohatera - nie pamietam juz nazwiska/, potem > bylo troche slabiej... Hehe, ktorego agenta? Pytam bo nie jeden "główny bohater" zakończył żywot w tym serialu :) Dla mnie najlepsza byla druga seria, trzecia juz nie tak bardzo, a na dodatek nie mogłem obejrzeć jej do końca bo VOX przerwało nadawanie. Zupełnie jak nasze polskie stacje. :( Serial chyba jeszcze trwa, oczywiście w bardziej cywilizowanych krajach. O ile się orientuję teraz leci już chyba 5 seria i zdaje się, że ostatnia. Generalnie odsyłam do strony www.efc.com - oficjalnej strony serialu. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: ziemia ostatnie starcie 31.07.02, 21:36 vanin napisał: > mikolaj7 napisał: > > > > > dla mnie sama fabula duzo stracila po smierci tego agenta / > > glownego bohatera - nie pamietam juz nazwiska/, potem > > bylo troche slabiej... > > Hehe, ktorego agenta? Pytam bo nie jeden "główny bohater" > zakończył żywot w tym serialu :) jako wakacyjny telewidz nie wiedzialem, ze ten serial juz idzie na serie... mowie o tym agencie, ktory zostal zabity przez przybyszow, a jego miejsce zajal czlowiek, co 'rozwinal sie' w bardzo przyspieszonym tempie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 juz wiem :-))) 31.07.02, 21:40 chodzilo mi o Boona, zupelnie pozapominalem naziwska, dzieki za link na strone - bvardzo ciekawa. troche sie zdziwilem, jak zobaczylem na pierwszej stronie troche nowe twarze.. wygladaja jak klingoni ze star treka... Odpowiedz Link Zgłoś
vanin Re: juz wiem :-))) 01.08.02, 00:32 mikolaj7 napisał: > chodzilo mi o Boona, zupelnie pozapominalem naziwska, > dzieki za link na strone - bvardzo ciekawa. yw :) Co do strony.... To chyba najbardziej profesjonalnie wykonana strona o serialu telewizyjnym jaką kiedykolwiek widziałem. > troche sie > zdziwilem, jak zobaczylem na pierwszej stronie troche > nowe twarze.. wygladaja jak klingoni ze star treka... Hahahaha. Jak ktos w tym wątku napisał: Nie zabija się kury znoszącej złote jajka. Przeczytaj streszczenie finałowego odcinka, a szczególnie ostatnie zdanie... ;) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koniec nie koniec Re: juz wiem :-))) IP: 62.233.165.* 01.08.02, 12:05 For Renee, the Final Conflict is over, but the adventure has just begun. Odpowiedz Link Zgłoś
vanin Innymi słowy... 01.08.02, 15:28 Gość portalu: koniec nie koniec napisał(a): > For Renee, the Final Conflict is over, but the adventure has just begun. W obecnej formule serial dobiegł końca, ale bohaterowie najprawdopodobniej zostaną wykorzystani w jakimś nowym projekcie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
okazja ziemia ostatnie zwarcie 01.08.02, 00:14 jak znam zycie .... a je troszke znam.... to serial sie skonczyl ostatnim starciem na ziemi....... wyprzedaz w berlinie .... a powaznej..... nie zabija sie kury znoszacej zlote jajca..... nawet gdy sa to czasami zbuki...... generalnie fanem jestem ..... lisy howard.... a wy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: An-Nah Re: ziemia ostatnie starcie IP: *.chello.pl / *.chello.pl 01.08.02, 18:15 Hi hi, piaty sezon: Wszyscy z pierwszego sezonu zginęli, poza Sandovalem. To znaczy, żyje jeszcze Augur, ale się ukrywa... nie mam pojęcia przed czym. Boona wskrzesili, ale zabili znowu. Lili nie zyje, zginęła jako pełna Jaridianka. Kincait umarł, ale ma powrócić w finale. Jaridian nie ma. Taelon jest... jeden i żadko się pojawia. No to o czym jest piąty sezon? Ano Renee Palmer walczy z Atawusami... Toxic! żródło: #startrek-pl Odpowiedz Link Zgłoś