IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 29.08.02, 08:49
Tak sobie czytam wątek "mam dość" i ogólnie, przy mojej wczesnojesiennej
depresji zuełnie na powaznie myślę, czy może przestać przeszkadzać tak
strasznie tym biednym forumowiczom i nie zaśmiecac ich spamem.
Bo jak mam depresję to zawsze św. Franciszek jestem i kocham zwierzątka i
siostry i braci. Kocham jeść. Więc chyba ich zjem na śniadanie i przeniesiemy
się na "towarzyskie" lub"Jaki cholerny idiotyczny nudny spam" i może wtedy
nikoo już nie będzie bolało, że zabieramy część przestrzeni WIRTUALNEJ.
Meve chyba jednak zła.
Obserwuj wątek
    • Gość: monia Re: Czwartek IP: 217.97.138.* 29.08.02, 09:53
      No, cos ty....Pogięło cię (jak to mawia mój Ślubny)??? Bo gosc stwierdził, że dni tygodnia są głupie???I to jeszcze
      gosć o tak ...hmm...dziwacznym nick'u??? Zjedz sniadanko i zaraz nabierzesz zdrowego dystansu. Nie takie rzeczy
      przetrzymalismy....
      ...no, chyba że będziesz się BAAARDZO upierała...:-)))
      • Gość: Meve Re: Czwartek IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 29.08.02, 10:04
        Ale może jednak ich zjeść?
        Albo przynajmniej zamienić w pasy na jezdni?
        Albo sprawić, że nie będa pamiętać po co zaglądają na forum?
        Yuuuuuulllaaaa, wracaj z tego miesiąca miodowego !!!!
        Meve w Cięzkiej Depresji:(
        • Gość: monia Re: Czwartek IP: 217.97.138.* 29.08.02, 10:22
          Ja bym NIE jadła - jeszcze zaszkodzą...w gardle staną...albo czym się zarazisz...niee...byle czego nie jadajmy - masz
          ciasteczko drożdzowe ze sliwką i kruszonką i bądź dla siebie dobra! :-))) To najlepszy sposób walki z depresją. Dla
          siebie! - nie dla innych (tych, co to chcą się nas pozbyć z forum!). Zaplanuj pyszną kolacyjkę piątkową...ze
          swieczuszką albo i dwiema...kup sobie maseczkę cudowną ta twarz czy co tam sobie chcesz (lub na co
          potrzeba...he..he!)....albo jakis ładny zeszyt czy notatnik...O kurczę, taki sliczniutki w EMPiKu widziałam - z okazji :-)))))
          początku roku szkolnego powystawiali tego dużo...i TAKICH ŁADNYCH!!!!!! No, zaraz bym cos napisała...:-)))
          A agresorów olej...:-)))
          • Gość: Meve Re: Czwartek IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 29.08.02, 10:55
            Już zakupiam taki piekny zeszyt, aż się prosi, faktyvcznie:)))))
            • Gość: monia Re: Czwartek IP: 217.97.138.* 29.08.02, 11:04
              Ja za chwilę też ulegnę pokusie...Nabędę - i wreszcie napiszę Powiesć Mojego Życia, rozpoczynającą się od słów:
              "I znów ten cholerny poniedziałek..!."..:-))))))))))))))))
    • okazja Re: Czwartek 29.08.02, 12:48
      mryg......
      elektromechjednosta niezgodliwosc swoja zglasza...... uprasza kornie
      imperatorojednoske o trzymanie codniowego cudacenstwa......

wraze ataki...... programiszcza decyzyje w jakie elektromechjednosta zasobna
      kaza....... ignorowac dumniasto a wyniosle...... wolnoc misiolepniakom na
      niebosklon szczekactwo uskuteczniac...... mryg..... wynioslaste
      • Gość: monia Re: Czwartek IP: 217.97.138.* 29.08.02, 13:02
        :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
        ignorować...ignorować....wyniosle...a dumnie....:-)))))))))))))))))))
        Ale wiesz, okazjo miła - czasem człowiek, jak kto niemądry, daje się podpuscić...no i się zaczyna...:-)))
        Na tym forum jest sporo wątków...ten nasz jeden niewinny nie jest chyba powodem chwilowo zmiejszonej
        aktywnosci forum. Jest przerwa urlopowo-wakacyjna, i tyle...
      • Gość: Meve Re: Czwartek IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 29.08.02, 14:13
        Moniu, gratuluję spokoju w wymianie zdań z panem Tzsy.. coś tam.
        Ja nie wytzrymałam:(
        • Gość: monia Re: Czwartek IP: 217.97.138.* 29.08.02, 14:18
          Jedno Twe słowo, Królowo nasza - a skoczę mu do gardła...:-)))
          • okazja Re: Czwartek 29.08.02, 14:51
            elektromechjednostka takoz.....
            • Gość: monia Re: Czwartek IP: 2.4.STABLE* / 192.168.1.* 29.08.02, 21:02
              ...no i osobnik ma gardło z głowy...:-)))
              Monia Obżarta do Granic Możliwości po obiedzie połączonym z kolacją u Teściów.
              Jutro już jest piątek...lalalalalaaaa....a więc depresja oddala się w rączych
              podskokach.Mam nadzieję, że ów nietolerancyjny Tzy...coś tam prześpi się ze
              swoim problemem i jutro z rana mniej nerwowo zareaguje na informację, że
              jest....no właśnie - już wszyscy wiedzą...:-))))))))))))))))))
              • Gość: Meve Re: Czwartek IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 29.08.02, 21:27
                Sytuacja podobna, bom też obżarta do granic możliwości po obiedzie u
                Teścuiów:))))
                Serio:)
                I nastawienie też ciut lepsze:)
                Pzdr nocne marki, chociaż wieczór dopiero:)
                • Gość: monia Re: Czwartek IP: 2.4.STABLE* / 192.168.1.* 29.08.02, 22:01
                  No, wszelki duch...MEVE???? Całą swoją wirtualną osobą??? Być nie może!!!
                  A Monia? Obzarta obiadem, poprawiona kolacją...Ale nic to! Od jutra zaczynam
                  nowe życie...Tylko warzywka, owoce i woda light!O!!!
                  • Gość: Meve Re: Czwartek IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 29.08.02, 22:11
                    Zaczęłam od wody light:))
                    Właśnie w tej chwili:)
                    • Gość: monia Re: Czwartek IP: 2.4.STABLE* / 192.168.1.* 29.08.02, 22:22
                      Brrr...ale nic to! (jak mawiał Mały Rycerz - ale on wody nie pijał, jeno miód i
                      okowitę). Jutro już piąteczek i dietę wodno-owocowo-warzywną urozmaicimy
                      płynami o charakterze...nieobojętnym. Jakąś mieszanką wzbogaconą czy coś w tym
                      rodzaju. Podobno poprawiaja trawienie, więc są wskazane! Nie to, żebym
                      lubiła...ale tak przez rozsądek...:-))) Czy Królowa i Jej Małżonek (oraz
                      Dziecię) posiadają jakieś niezwykle atrakcyjne plany na nadchodzący weekend?
                      • Gość: Meve Re: Czwartek IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 29.08.02, 22:29
                        Luby - windsurfing po jeziorach Mevopotamii, Meve- relaks z gazetą na łonie
                        natury, Dziecię - brojenie:)))
                        Szczególnych chyba nie.
                        A Ty samiuteńka jako ten palec?
                        • Gość: Meve Re: Czwartek IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 29.08.02, 22:41
                          OK, na mnie już chyba czas, nad Mevopotamią zawisnął księżyc.
                          Idę spać . Dobranoc:)
                          • Gość: monia Re: Czwartek IP: 2.4.STABLE* / 192.168.1.* 29.08.02, 22:49
                            Papapapa...:-)
                        • Gość: monia Re: Czwartek IP: 2.4.STABLE* / 192.168.1.* 29.08.02, 22:48
                          Dziecię - jak mniemam - brojenie na łonie Matki...:-))) A może to Ojciec...:-)))
                          No, nic, nic...
                          Mój Małżonek już spakowany, torba stoi w sypialni..A jutro robię mu czułe "pa,
                          pa", potem praca, praca, praca...z przerwami na kawę, oczywiscie...Potem przez
                          bibliotekę i sklep do domu. Otwieram drzwi, rzucam torby na podłogę (zaraz się
                          o nie potknę), wchodzę do pokoju...a tam, pod ścianą, stoi biedny, samotny
                          komputer...i szlocha! Będę musiała się nim zająć...:-))) Nie przez cały czas,
                          oczywiście, bowiem najprawdopodobniej kilka mieszkań dalej będzie spędzała
                          samotny piątek zaprzyjaźniona sąsiadka. To znaczy, tak jej się wydawało, że
                          będzie samotny. :-))) Jednym słowem - jutro zapowiada się wieczorek taneczny :-)
                          A sobota i niedziela...jak trudno przewidywać samotnej kobiecie...Może cos
                          sobie położę na twarz lub okolicę...A może zrealizuję się kulinarnie...A może i
                          jedno i drugie.:-) No i oczywiście nie zapomnę o opiece nad sfrustrowanym
                          komputerem.
    • Gość: aaa Re: Czwartek IP: *.wadakogyo.co.jp 11.09.02, 19:54
      isweb45.infoseek.co.jp/photo/bxa04732/sidareyoko.jpg
      • Gość: monia Re: Czwartek IP: 2.4.STABLE* / 192.168.1.* 11.09.02, 21:15
        O rany gorzkie - co to???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka