Dodaj do ulubionych

sroda...? sroda...!!!

IP: 217.97.138.* 09.10.02, 10:42
Czyżby szyscy się pochorowali??? Taka cisza...:-) Ja jeszcze się jakos
trzymam, łykając garsciami jakies witaminki i zażerając się sałatką
czosnkową. Jeszcze tylko brakuje mi do szczęscia cieplejszej kurtki, no ale
chodzę po tych sklepach i chodzę, i chodzę, i chodzę....no i nic.:-(
Obserwuj wątek
    • okazja Re: sroda...? sroda...!!! 09.10.02, 10:47
      mryyyggg.....
      elektromechjednostka milofajnowmiesznego brombrania zyczowuje

www.fun.from.hell.pl/2002-01-17/oblakanie.html
      mrygggiiihihihihiiihi.....
      • jolajola1 Re: sroda...? sroda...!!! 09.10.02, 10:57
        okazjo, ja juz to znałam, fajowe jest, głosik jak dawnej Stranki i ten bolid
        wyścigowy

ja zdrowa jestem, dziecie młodsze "tylko" niegroźnie rekę złamało, palec
        najmniejszy

zadnych witaminek, czosnków, swiństw wzmacniających - po prostu sie nie dać
        mikrobom, o1, alkoholem przeganiać
        • Gość: monia Re: sroda...? sroda...!!! IP: 217.97.138.* 09.10.02, 11:04
          O, no własnie! Alkohol!!! Zupełnie zapomniałam!!! Ale chyba muszę
          uzupełnić ...hmmm...apteczkę..:-) Może jaki krupniczek trzeba nabyć..albo i co
          więcej...:-)))
          Biedne Młodsze...:-( Bo Starsze to ma lekko przegwizdane ...
      • Gość: monia Re: sroda...? sroda...!!! IP: 217.97.138.* 09.10.02, 10:59
        ...hihihihihiiii!!!!!
        jestem obłąkana szybciej :-)))...ale sliczne!!! :-)))

Ty wiesz, okazjo, jaki swietny film wczoraj widziałam??? (Kto to mówi? A -
        chyba Zaorski w Trójce). Triller na pograniczu horroru z Harrisonem Fordem w
        roli czarnego charakteru ( i to już swiadczy o wyjątkowosci tego filmu!). "Co
        kryje prawda?". Oj, dużo kryła, duuużo...Najgorsze jest to, że po obejrzeniu ww
        filmu lękliwie wchodziłam do łązienki, z trwogą zerkałam w kierunku wanny, no a
        wieczorny spacerek z psem był raczej krótki...:-)
        • jolajola1 Re: sroda...? sroda...!!! 09.10.02, 12:43
          Monia :
          > Biedne Młodsze...:-( Bo Starsze to ma lekko przegwizdane ...

najpierw sie zdziwiłam słowami powyższymi, a potem zajrzałam na koniec dnia
          wczorajszego .... hehe, wspominałam przeciez, że to żmij złośliwy, na własnem
          łonie hodowany
          panie się zdenerwowały słusznie, bo tez jakieś bezsensowne zarzuty o bujny tryb
          życia padały, wiążąc je ze zły obecnym samopoczuciem
          też bym się zdenerwowała deczko, gdybym była grzeczna i za kogoś karę poniosła,
          a ten niegrzeczny nagrodę dostał
          • Gość: monia Re: sroda...? sroda...!!! IP: 217.97.138.* 09.10.02, 13:01
            Oj...odrobiny racji odmówić mu nie można...Tylko kto lubi kłopotliwą prawdą
            między oczy dostać...Po prostu musiałam się obruszyć...:-)))
            A może po prostu na jakiejs imprezie dawno nie byłam...i taka żałosć przemówiła
            przeze mnie...?:-)))
            • Gość: Meve Re: sroda...? sroda...!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 10.10.02, 12:51
              Witam, w lepszym o niebo nastroju.
              Dziecię w porządku, dziś wieczorem ostatni (mam nadzieję ) zastrzyk w biedną
              pupinę..
              Siedze sobie w prywatnym zamku i spoglądam z wyżyn na Bromberg ukochany, liście
              kolorowe między dachami i cegłami czerwonymi, na szare bloki w oddali staram
              się nie patrzeć. Widok mam z tych moich wyżyn nieżly - widzę krańce miasta, a
              miasto w dolinie, także pozazdrościć:)
              Czestuję kawa i toruńskimi piernikami
              • Gość: monia Re: sroda...? sroda...!!! IP: 217.97.138.* 10.10.02, 13:20
                Kawa i pierniczki - bardzo chętnie (jak zwykle!!!) ale czy możemy je zjesć w
                czwartek...?:-)))
                Bardzo się cieszę, że małej Myszy lepiej. Przynajmniej nie cierpiała na próżno!
                Do kiedy Królowa ma wolne?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka