Gość: mmankowska IP: 212.160.155.* 21.01.03, 13:24 Słuchajcie, a powiedzcie mi co myślicie na temat: czemu film będący na trzecim miejscu w londyńskim box office nie będzie wyświetlany w Polsce? Tak mało fanów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
an-nah Re: a Star Trek? 21.01.03, 18:36 Nemessis będzie w Polsce w maju. An już się ślini. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: a Star Trek? 21.01.03, 19:42 ogladalem kiedys zdjecia.. zapowiada sie ciekawie. mam nadzieje, ze bedzie lepsze od.. nie pamietam tytulu, chyba 'rebelia', w kazdym razie tego ostatniego filmu z serii - byl slaby i nudny. moze 'nemezis' cos w stylu 'pierwszego kontaktu'?? byloby super:)) i oby nie zeszlo z ekranow po tygodniu.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmankowka Re: a Star Trek? IP: 212.160.155.* 22.01.03, 08:10 Naprawdę liczysz na to, że będzie w maju? DO tej pory z kinowych łaskawie wyświetlili tylko jeden. Skąd masz takie informacje???? Sorry, też się ślinię. TO ma być ponoć lepsze od pierwszego kontaktu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edziak Re: Star Trek Nemesis IP: *.in-addr.btopenworld.com 22.01.03, 10:46 Mieszkajac w Londynie juz mialam okazje ten film obejrzec i musze stwierdzic ze nowy Star Treck na duzym ekraniw nie zaskakuje niczym nowym, te same glowne charaktery, ktore bardzo lubie, efecty specjalne tez standardowe. Oglada sie jednak milo bo na duzym ekranie, ale bardziej jak kolejny odcinek o przedluzonym formacie. Jednak warto zobaczyc bo wyglada na to ze jest to film pieczetujacy serial, swego rodzaju rozrachunek. Po wyjsciu z kina zadaje sie sobie pytanie co bedzie dalej. I trudno o pozytywna odpowiedz. Pozdrowionka. Odpowiedz Link Zgłoś
an-nah Re: a Star Trek? 22.01.03, 13:06 An się pomyliła - oczywiście w marcu! Już w marcu! zajrzyjcie sobie na www.startrek.pl - gdzieś tam się informacje znajdą (najlepiej pogrzebać w archiwum). W Multikinie będzie napewno, o innych kinach nic mi nie wiadomo... trzymam kciuki za tych, którzy nie meiszkają w wielkich maistash... Film zapowiada się na baaaardzo mroczny, moich wiadomości na temat jego fabuły nie zdradzę, ale to "ślinienie się" (Stary Kocur mówi, żebyśmy nie zaślinili forum... ;) Na szczęście mam garnek(!) ) jest w moim przynajmniej wypadku (Bo kocham ST!) uzasadnione. Odpowiedz Link Zgłoś
mmankowska Re: a Star Trek? 22.01.03, 13:41 an-nah. Napisz do mnie na priva. Fabułę znam na pamięć więc nic mi nie zdradzisz nowego. A na razie mam maniaków trekowych po znajomości tylko Anglii w Polsce - nie ma takowych. mmankowska@yahoo.com Odpowiedz Link Zgłoś
agrafek Re: a Star Trek? 24.01.03, 16:22 mmankowska napisała: > an-nah. Napisz do mnie na priva. Fabułę znam na pamięć więc nic mi nie > zdradzisz nowego. A na razie mam maniaków trekowych po znajomości tylko Anglii > > w Polsce - nie ma takowych. mmankowska@yahoo.com Są, są:) Odpowiedz Link Zgłoś
mmankowska Re: a Star Trek? 27.01.03, 10:17 Agrafku, miałam na myśli, że ja nie mam takowych, a przynajmniej nie miałam do tej pory.Ale za to zajrzałam na stronę trekowa w wersji polsko-języcznej i faktycznie wyczytałam, że jednak będize w kinach. Oby to nie były tylko trekowe życzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: a Star Trek? 28.01.03, 20:29 Nie jestem wielkim fanem Star treka. Nie znam wszystkich odcinków, z filmów nie widziałem I i ostatnich w których główne role odgrywała stara załoga z Kirk`em. Podobał mi się serial next generation, Pickard to najlepszy z kapitanów, Data jest niegorszy od Spocka. Inne seriale nie wczuwałem się, ogladałem z doskoku i nie zbyt wiązały się mnie w logiczna całość. Filmy poza powrotem na ziemię rozczarowały mnie. Przedobrzono w nich. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś