Gość: Meve IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.02.03, 09:09 ojojooj, myla mi sie klawisze. Chodxcie na kawę, tylko cichuteńko, na paluszkach :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ered Re: Cichuteńkki piątek 07.02.03, 09:48 Tak... kawa! Tylko co jesli i mi sie po niej pomyla klawisze? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tchernobog Re: Cichuteńkki piątek 07.02.03, 09:57 Łubububududduuddud ej ktoś tu puste butelki po rumie zostawił! :) Ale cichuteńko na kawkę się zjawiam na postronku prowadząc obiecanego legolasa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Re: Cichuteńkki piątek IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.02.03, 10:01 Ajajajajjjaj, czernyjbogu, coś Ty zrobił najlepszego, globus mnie chwycił, soli trzeźwiących lub innego Alka Seltzer poproszę. Legolas ładny, zdejmijcie z niego tylko ten... postronek;) Odpowiedz Link Zgłoś
tchernobog Re: Cichuteńkki piątek 07.02.03, 10:12 Dobrze dobrze już zdejmuje ten postronek! A i tutaj jego kompan krasnolud, trzeba uważać bo łatwo oprużnia piwniczki! Odpowiedz Link Zgłoś
vereen Re: Cichuteńkki piątek 07.02.03, 10:18 Oj Królowo...proszę tu kawka solo...z mlekiem czy bezzz??? Może jakiś kompresik na czółko??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Cichuteńkki piątek IP: 217.97.138.* 07.02.03, 11:40 Pal sześć ból głowy - ale jak się sabacik udał? :-) Były tańce na stole? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Re: Cichuteńkki piątek IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.02.03, 12:17 Sabacik się udał, jak najbardziej. Tańców na stole nie było, ale od szefa klubu mam zapewnienie, że dla Tej pani sok do piwa na koszt firmy:)) A i zostałam zakwalifikowana jako studentka:)) Odpowiedz Link Zgłoś
jolajola1 Re: Cichuteńkki piątek 08.02.03, 01:06 ach jednak nie zdażyłam na piątek, dopiero teraz dotarłam drogę mi zasypało wiecie, jak u mnie na wsi jest biało, śniegupopas ? po prostu PIĘKNIE drogę odsnieżają tylko do nas, dalej listonoszka listy i prasę sankami wozi ostatni raz tak było 9 lat temu ps to wieś mazowiecka, ale bardzo dechami zabita, nawet wrony tu nie dolatują Odpowiedz Link Zgłoś