Dodaj do ulubionych

Monie, Geralty i inne

IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 10.01.02, 10:35
Hej, to ja , czekam, z nadzieją, ze jeszcze mozemy normalnie pogadać (bez
podtekstów). Albo przynajmniej pomyśleć o zmianie forum:))))
Obserwuj wątek
    • Gość: Nala Re: Monie, Geralty i inne IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 10.01.02, 10:45
      Gość portalu: Meve napisał(a):

> Hej, to ja , czekam, z nadzieją, ze jeszcze mozemy normalnie pogadać (bez
      > podtekstów). Albo przynajmniej pomyśleć o zmianie forum:))))

Właśnie w tym momencie też się odezwałam !
      Dlaczego chcesz zmieniać forum ?
      Ja tutaj na inne wątki chętnie zaglądam. Chyba nie powiesz że Cię wypłoszyły
      jakieś bzdury "wcinane" przez jakiś oszołomów którzy mają się za największych
      znawców SF i Fantasy na świecie, i którym się wydaje że oprócz nich, nikt nie ma
      prawa tutaj sobie pogadać ?

No co Ty ? Wyluzuj Meve !!! :o)))
      Dzisiaj zrobię Ci tą uprzejmość i zostaniemy na Twoim wątku. :o)
      Pozdrawiam. Nala
      P.S. Dzięki za meile, odpiszę jak będę mieć trochę więcej luzu.
      • Gość: monia Re: Monie, Geralty i inne IP: 217.97.138.* 10.01.02, 10:49
        Witam panie! Jak tam humorki dzisiaj?
      • Gość: Meve Re: Monie, Geralty i inne IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 10.01.02, 10:54
        Gość portalu: Nala napisał(a):

> Dlaczego chcesz zmieniać forum ?
        > Ja tutaj na inne wątki chętnie zaglądam. Chyba nie powiesz że Cię wypłoszyły
        > jakieś bzdury "wcinane" przez jakiś oszołomów którzy mają się za największych
        > znawców SF i Fantasy na świecie, i którym się wydaje że oprócz nich, nikt nie m
        > a
        > prawa tutaj sobie pogadać ?
        Nie , myślałam po prostu, ze to Wy się "wypłoszyliście" i dlatego dałam do
        zrozumienia, że jeżeli chcecie inne forum, to jestem otawrta na propozycje, bo
        nie o miejsce, ale o ludzi chodzi.
        Uff, mam nadzieję, że zrozumiałyście:)))))
        pzdr
        >
        > No co Ty ? Wyluzuj Meve !!! :o)))
        > Dzisiaj zrobię Ci tą uprzejmość i zostaniemy na Twoim wątku. :o)
        > Pozdrawiam. Nala
        > P.S. Dzięki za meile, odpiszę jak będę mieć trochę więcej luzu.

• Gość: monia Re: Meve IP: 217.97.138.* 10.01.02, 12:14
          Dzięki Ci za mail'e! Skąd ty to "wykopujesz"? A w ogóle jaki masz na dzisiaj poziom frywolnosci we
          krwi? Ja cos dzisiaj optymizmem nie tryskam, jedynie mysl o nadchodzącym weekendzie podtrzymuje
          mnie na duchu...Taka to już pora roku...i jeszcze ta breja na ulicach...
          • Gość: Meve Frywolność IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 10.01.02, 14:12
            Poziom frywolności niski, oj niski.
            Ten Geralt mnie wczoraj ostudził - i prawda, że źle postąpił?:))
            Też czekam na weekend:(((
            No i na lato:))
            Cholera, to jest chyba jakiś syndrom czwartku :D
            • Gość: monia Re: Frywolność IP: 217.97.138.* 10.01.02, 14:16
              Pewnie, że źle!!! Dzisiaj, zamiast się pocieszać frywolnymi rozmówkami, pocieszam się jakimis
              ciasteczkami!!!
              • Gość: Meve Ciasteczka IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 10.01.02, 14:27
                Gość portalu: monia napisał(a):

> Pewnie, że źle!!! Dzisiaj, zamiast się pocieszać frywolnymi rozmówkami, pociesz
                > am się jakimis
                > ciasteczkami!!!
                O mamo, Monia, może my jakies ukryte bliniaczki jesteśmy - to Becherovka, to
                ciasteczka - dzisiaj kupiłam 20 dk i pożeram ostatki.:))))

• Gość: monia Re: Ciasteczka IP: 217.97.138.* 10.01.02, 14:37
                  Szczęsciara!!! Ja już zapomniałam, jak wyglądały moje ciasteczka!!!
                  A orzeszki lubisz ? (mniam!)
      • Gość: monia Re: Monie, Geralty i inne IP: 217.97.138.* 10.01.02, 10:58
        Wiesz, Nalu, ja tak sobie siedzę od wczoraj i myslę: jak ci się uda ten kulig w sobotę...U mnie pogoda
        taka raczej mało sliczna - prawie cały ten snieg się rozpuscił, pozostały jakies resztki szarej, smutnej
        brei. A jak tam u Was?
        P.S. Moja łaciata również niezbyt zadowolona - po spacerach trzeba jej wycierać wszystkie cztery łapy
        oraz brzuch, bo nijak nie daje się pozbawić praw do kanapy. Pozdrawiam!
        • Gość: Nala Re: Monie, Geralty i inne IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 10.01.02, 11:13

> Wiesz, Nalu, ja tak sobie siedzę od wczoraj i myslę: jak ci się uda ten kulig w
          > sobotę...U mnie pogoda
          > taka raczej mało sliczna - prawie cały ten snieg się rozpuscił, pozostały jakie
          > s resztki szarej, smutnej
          > brei. A jak tam u Was?
          > P.S. Moja łaciata również niezbyt zadowolona - po spacerach trzeba jej wycierać
          > wszystkie cztery łapy
          > oraz brzuch, bo nijak nie daje się pozbawić praw do kanapy. Pozdrawiam!

Mądra suka, wie czego chce !!!
          U mnie ze śniegiem nie jest tak źle. Dzisiaj od rana sypie sobie powoli i
          drobniutko. Jak tak pójdzie, to będzie wspaniała zabawa. Już nie mogę się
          doczekać !
          Moja morda czekoladowa szczeka uprzejmie i życzy Twojej łaciatej wszystkiego
          dobrego w Nowym Roku.
          • Gość: Geralt Re: Monie, Geralty i inne IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 10.01.02, 11:41
            Nala czy to znaczy że Ty z pieskiem do pracy chodzisz ?
            Przestań z tym sniegiem niech nic już nie pada niech będzie temp. na plusie
            Precz z zimą ile razy można się na tym lodzie wywalać ?!!!
            • Gość: Nala Re: Monie, Geralty i inne IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 10.01.02, 11:58
              Gość portalu: Geralt napisał(a):

> Nala czy to znaczy że Ty z pieskiem do pracy chodzisz ?
              > Przestań z tym sniegiem niech nic już nie pada niech będzie temp. na plusie
              > Precz z zimą ile razy można się na tym lodzie wywalać ?!!!

Do pracy ???
              Nie, chociaż nie miałabym nic przeciwko temu, ona tym bardziej.
              Nasze suki (Moni "szurpata-łaciata" i moja czekoladowa) znają się jedynie
              wirtualnie, zresztą tak jak my wszyscy, ale od początku przekazują sobie psie
              uprzejmości.
              Co do zimy to mam podobne odczucia. PRECZ !!!
              Ale śnieg niech chociaż poleży do końca tygodnia. Przecież kulig bez śniegu nie
              ma sensu ! :o)))
              No nie życz mi aż tak źle !!!
              Pozdrawiam.
              P.S.
              Jak "ma się" dzisiaj Twoje samopoczucie ?

• Gość: Geralt Re: Monie, Geralty i inne IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 10.01.02, 12:10
                Może być, ale roboty sporo nie cierpię sprawozdań.
                Meve dzięki za maile fajowe.
                Co się dzieje z Iną ???
                Wczoraj pytałem i nikt mi nie oodp.
                Dostałęm od niej maile ale na forum nie wpadła hmm ciekawe
          • Gość: monia Re: Monie, Geralty i inne IP: 217.97.138.* 10.01.02, 11:57
            Nie wiem, czy mądra - rozpaskudzona na pewno! Pan uważa, że pies powinien być profilaktycznie
            katowany raz czy dwa razy dziennie, bo nieposłuszna i głupią udaje...No cóż, myslę, że rzeczywiscie
            udaje....Nabieramy się na te jej zbolałe spojrzenie, mówiące: "Cały dzień leżę pod drzwiami i tęsknię"
            a kanapa rozgrzana do czerwonosci!!!
            Moja Morda dziękuje i również pozdrawia!
            • Gość: Nala Re: Monie, Geralty i inne IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 10.01.02, 12:25
              O Inie też nic nie wiem.
              Miałam od niej maila ale dość dawno, zresztą tylko załącznik.
              Chyba muszę coś napisać, może się odezwie ?
              Roboty też mam dość dużo, chęci na robienie tego wszystkiego - wcale !!!
              Żeby nie ta perspektywa na sobotę to i humor miałabym do ..... luftu !
              Już słyszę tupot kopyt, parskanie, dzwonki i nieopanowane wrzaski !
              A potem ......... !
              • Gość: monia Re: Nala IP: 217.97.138.* 10.01.02, 12:38
                A potem......co potem??? No co tak przerywasz, w najciekawszym momencie! Rozumiem, że jakies
                szaleństwa bardzo przyjemne? Też by mi się przydała jakas tego typu imprezka i na pewno będzie -
                zima przed nami jeszcze długa. Ale teraz to u mnie z kuligu byłyby nici, bo woda stoi wszędzie. No,
                może jakies ognisko - też miło...No, a dzikie wrzaski możemy sobie zawsze zafundować!
                A kulig będzie za czym??? Pytam o konia, rzecz jasna - mechaniczny czy "naturalny"? Chyba, że to taki
                "elegancki" kulig, no wiesz - duże sanie, pochodnie....W przypadku kuligu "mnniej eleganckiego"
                zalecałabym jakies poduszki ochronne na... hmmm...tył(?).
                • Gość: Nala Re: Nala IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 10.01.02, 12:56

> A potem......co potem??? No co tak przerywasz, w najciekawszym momencie! Rozumi
                  > em, że jakies
                  > szaleństwa bardzo przyjemne? Też by mi się przydała jakas tego typu imprezka i
                  > na pewno będzie -
                  > zima przed nami jeszcze długa. Ale teraz to u mnie z kuligu byłyby nici, bo wod
                  > a stoi wszędzie. No,
                  > może jakies ognisko - też miło...No, a dzikie wrzaski możemy sobie zawsze zafun
                  > dować!
                  > A kulig będzie za czym??? Pytam o konia, rzecz jasna - mechaniczny czy "natural
                  > ny"? Chyba, że to taki
                  > "elegancki" kulig, no wiesz - duże sanie, pochodnie....W przypadku kuligu "mnni
                  > ej eleganckiego"
                  > zalecałabym jakies poduszki ochronne na... hmmm...tył(?).

Kulig jest organizowany przez klub jeźdzecki, a to znaczy że konie będą
                  najprawdziwsze, żywe, (czasami za bardzo) i "wyrywne" !
                  A potem ....... !

Oczywiście ognisko, grill i te różne, związane z takimi plenerowymi imprezami
                  szleństwa.

• Gość: Meve Re: Monie, Geralty i inne IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 10.01.02, 14:05
                Oj, duzo pracyyyy
                Ina ma chyba jakąś chandre czy cóś:(((
        • Gość: monia Re: Meve i Nala IP: 217.97.138.* 10.01.02, 14:06
          O la la! Jacy wszyscy dzisiaj pracowici!!!
          • Gość: Geralt Re: Meve i Nala i Monia IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 10.01.02, 14:27
            Ja juz znikam do jutra .
            Pozd
            • Gość: Meve Re: Meve i Nala i Monia IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 10.01.02, 14:33
              Pozdrawiam również studzącego atmosfere geralta
            • Gość: Nala Re: Meve i Nala i Monia IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 10.01.02, 14:36
              Ja też już spadam !!!
              Do jutra !!!

P.S.
              Trzeba rozkręcić naszą zaśniedziałą frywolność. Coś nam ostatnio trochę ciężko
              idzie ! :o))) Co Wy na to ???
              Może Geralt też sobie "pozwoli" ?
              • Gość: monia Re: Meve i Nala i Monia IP: 217.97.138.* 10.01.02, 14:38
                Ciekawe na co?! Pa!!!
                • Gość: Meve Re: Meve i Nala i Monia IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 10.01.02, 15:24
                  Geralta lepiej nie mieszajmy w e rozmowwki, trzeba bedzie uzywac zaimkow
                  osobowych :on, oni, itd.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka