Gość: An-Nah IP: *.chello.pl 23.01.02, 15:41 sami sie domyślcie, czego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wolnosc Re: LUDZIE!!!!!! DOŚĆ!!!!!! IP: *.warburg.com 23.01.02, 15:43 to jest SF and Fantasy forum. Nie lubisz HP i WP, nie wchodz na te forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: An-Nah Re: LUDZIE!!!!!! DOŚĆ!!!!!! IP: *.chello.pl 23.01.02, 17:24 Tak sie składa, że lubię. Nie lubię tylko kolejnych wątków z serii "HP jest do dupy" i ludzi opluwających się nawzajem pod pretekstem udowadniania, że to prawda. Poczytaj sobie moje wypowiedzi pod innymi tematami. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: LUDZIE!!!!!! DOŚĆ!!!!!! 23.01.02, 18:29 Gość portalu: An-Nah napisał(a): > Tak sie składa, że lubię. Nie lubię tylko kolejnych > wątków z serii "HP jest do dupy" i ludzi opluwających > się nawzajem pod pretekstem udowadniania, że to prawda. > Poczytaj sobie moje wypowiedzi pod innymi tematami. masz racje, to juz przesada, dzisiaj znalazlem chyba z 10 nowych tematow o tym jaki to HP jesy beznadziejny. czy kazdy musi sie o tym wypowiedziec w osobnym temacie? zreszta wczoraj i dzisiaj byl jakis niebywaly najazd antyfanow HP, wiec moze to minie niedlugo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonhsen PRECZ z harrym! IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.01.02, 23:08 póki będę widział jego gebe dookoła póty będę go atakował! Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: PRECZ z harrym! 24.01.02, 00:01 Gość portalu: Jonhsen napisał(a): > póki będę widział jego gebe dookoła póty będę go atakował! rany... ech... jakis horror. Odpowiedz Link Zgłoś
arabeska Re: PRECZ z harrym! 24.01.02, 07:28 mikolaj7 napisał(a): > Gość portalu: Jonhsen napisał(a): > > > póki będę widział jego gebe dookoła póty będę go atakował! > > rany... ech... jakis horror. Co się przejmujesz, ignoruj. Już taki jeden jest, zresztą podjąłeś temat na jego wątku, do którego zresztą też się dopisałam. Paru oszołomów też musi puścić trochę pary. Jak nie mają gdzie, to robią to tutaj. Trzeba niestety ich znosić, ale wcale nie trzeba z nimi dyskutować. Wystarczy zignorować, po jakimś czasie im się znudzi. Gwarantuję ! :o))) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś