Dodaj do ulubionych

Star Trek: Voyager

24.01.02, 19:36
I po raz juz bodajze czwarty polsat (za posrednictwem stacji-corki tv4) zaczal
emisje tego serialu, po czym znowu w polowie przerwal. To po co w ogole
zaczynali emisje? Chyba zeby doprowadzic reszte widzow (sztuk 1) ktorzy im
zostali do szalu.
Obserwuj wątek
    • mikolaj7 Re: Star Trek: Voyager 24.01.02, 20:26
      worfff napisał(a):

> I po raz juz bodajze czwarty polsat (za posrednictwem stacji-corki tv4) zaczal
      > emisje tego serialu, po czym znowu w polowie przerwal. To po co w ogole
      > zaczynali emisje? Chyba zeby doprowadzic reszte widzow (sztuk 1) ktorzy im
      > zostali do szalu.

znowu przerwali?! przeciez widzialem jeszcze dzisiaj i
      mam nadzieje, ze sobie jeszcze poogladam w ferie, bo tylko
      w wolnych dnaich mozna znalezc czas o 12.20, zeby siasc
      przed telewizorem...

ale chociaz juz od dawna sie Star Trekiem nie psajonuje to
      jednak zauwazylem,z e te odcinki, co teraz ida to sa
      puszczane bardzo dowolnie... jeszcze niedawno widzialem
      jak Kes opuszcza Voyagera, teraz jest znowu, wczoraj tez
      mi sie cos podbnego rzucilo w oczy... juz nie pamietam co
      niestety...
      • worfff Re: Star Trek: Voyager 24.01.02, 20:42
        Tak, znowu przerwali. I nawet na tym samym odcinku co zawsze- poczatek
        czwartego sezonu - The Raven.
        • mikolaj7 Re: Star Trek: Voyager 26.01.02, 00:03
          worfff napisał(a):

> Tak, znowu przerwali. I nawet na tym samym odcinku co zawsze- poczatek
          > czwartego sezonu - The Raven.

a ja glupi siadlem sobie przed telewizorkiem caly happy, ze
          odzyje moja fascynacja star trekiem i co? myslalem, ze
          oszaleje, tak dokladnie pamietam, jak kiedys przerwali na
          tym samym... i tez jakos w wakacje, czy jak mialem wolne
          po prostu... co za ludzie, slow brakuje...
      • Gość: Pooh Re: Star Trek: Voyager IP: *.chello.pl 24.01.02, 22:40
        No i wykrakalem (jakies pol roku temu) - znowu puscili, znowu przerwali. Tak
        wiec tu i teraz oswiadczam: pieprze (za przeproszeniem oczywiscie) TV4 i
        zaczynam sciagac z sieci DivX-y z pozostalymi epizodami. Jak na razie mam
        calosc dotychczas wyemitowanych odcinkow Enterprise - fajne! :)

PS. Co do kolejnosci, to akurat byla OK - mozna sprawdzic w bibliotece na
        www.startrek.com
        • Gość: Gwendal Re: Star Trek: Voyager IP: *.chello.pl 27.01.02, 14:33
          Enterprise rulez. Wg. mnie ma szanse stać się najlepszą serią Star Treka.

Gwendal
        • Gość: JEA Re: Star Trek: Voyager IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.02, 14:40
          Jak znajdziesz to daj mały wpisik gdzie znalazłeś. Ponieważ bez 7 z 9 moje
          życie jest niewydajne.
          • worfff Re: Star Trek: Voyager 27.01.02, 16:03
            Zawsze zostaje SAT1- piatek 20.15 i niedziela popoludniu oraz CT1 - piatki
            16.30 - a tam za dwa tygodnie final - Endgame!
            • mikolaj7 Re: Star Trek: Voyager 27.01.02, 17:47
              worfff napisał(a):

> Zawsze zostaje SAT1- piatek 20.15 i niedziela popoludniu oraz CT1 - piatki
              > 16.30 - a tam za dwa tygodnie final - Endgame!

super... nie kazdy ma satelite...

pooh, podaj skad ciagniesz te odcinki... plisss, bo chyba sie
              trzeba samemu zaopatrzyc i olac polska tv.
              • Gość: Pooh Re: Star Trek: Voyager IP: *.chello.pl 28.01.02, 00:28
                No jak to skad? :))

Odpalam Direct Connect, wchodze na startrekworld.sytes.net (w katalogu
                publicznych HUBow wyswietla sie jako "StarTrekWorld <<Main>>), zapuszczam
                wyszukiwarke i sciagam :)

Tylko nie nalezy przesadzac - w styczniu troche przegialem i Chello za kare
                (przekroczylem limit downloadu 15GB) odcielo mi net w godzinach 8:00-24:00.

Gdyby ktos byl niezorientowany co do Direct Conecta - mozna go sciagnac z
                www.neo-modus.com, polecam tez wersje open source DC++ - do pobrania z
                sourceforge.net/projects/dcplusplus - solidny program polskiego
                autorstwa, pod wieloma wzgledami lepszy niz oryginalny DC.

Milego sciagania!
                • Gość: Esmandil Re: Star Trek: Voyager IP: *.chello.pl 11.02.02, 13:16
                  Gość portalu: Pooh napisał(a):

> Odpalam Direct Connect, wchodze na startrekworld.sytes.net (w katalogu
                  > publicznych HUBow wyswietla sie jako "StarTrekWorld <<Main>>), zapu
                  > szczam
                  > wyszukiwarke i sciagam :)

Uwaga! Uwaga! Startrek World Main nie jest już częścią ST World Network! (został
                  przejęty przez hackerów z Underground Network i można mieć kłopoty z
                  bezpieczeństwem kompa, kiedy się tam zaloguje)

Polecam huby: startrekworld4.sytes.net i csiwembley.101main.net (ten ostatni
                  wymaga rejestracji).

> Tylko nie nalezy przesadzac - w styczniu troche przegialem i Chello za kare
                  > (przekroczylem limit downloadu 15GB) odcielo mi net w godzinach 8:00-24:00.

Ze mną było to samo :-) Też w wyniku ściągania Treka.

> Gdyby ktos byl niezorientowany co do Direct Conecta - mozna go sciagnac z
                  > www.neo-modus.com, polecam tez wersje open source DC++ - do pobrania z
                  > <a href="http://sourceforge.net/projects/dcplusplus">sourceforge.net/projects/d
                  > cplusplus</a> - solidny program polskiego
                  > autorstwa, pod wieloma wzgledami lepszy niz oryginalny DC.

Ja osiągam wyższe szybkości na oryginalnym DC - szkoda że od listopada nie jest
                  rozwijany.

Pozdr.

Esmandil
                  • Gość: Pooh Re: Star Trek: Voyager IP: *.chello.pl 11.02.02, 15:59
                    Ech, 28 stycznia polecilem ST Main a 29 go zdjeli... Teraz trzeba logowac sie
                    na "czworke" albo "dwojke".

Polecalem DC++ ale juz tego nie robie :( - za wiele hubow daje bana za
                    korzystanie z niego (operatorow irytuje to, ze uzytkownik udostepnionymi
                    laczami obdziela kilka hubow, a nie udostepnia ich wszystkich w jednym
                    miejscu).

Ma ktos moze pierwszy odcinek ST (PIERWSZEJ SERII!!) - chcialbym zobaczyc jak
                    sie to wszystko zaczelo :)
                    • Gość: Esmandil Re: Star Trek: Voyager IP: *.chello.pl 11.02.02, 18:46
                      Gość portalu: Pooh napisał(a):

> Ech, 28 stycznia polecilem ST Main a 29 go zdjeli... Teraz trzeba logowac sie
                      > na "czworke" albo "dwojke".

Teraz dwójka pełni rolę Main, ale ja wolę siedzieć na czwórce bo z reguły bywa
                      tam więcej ludzi.

Zarzuć sobie na wyszukiwarce "TOS" (The original series) - powinieneś coś znaleźć.

Esmandil
    • Gość: Kagan Re: Star Trek: Voyager IP: *.arts.monash.edu.au 08.02.02, 10:19
      worfff napisał(a):

> I po raz juz bodajze czwarty polsat (za posrednictwem stacji-corki tv4) zaczal
      > emisje tego serialu, po czym znowu w polowie przerwal. To po co w ogole
      > zaczynali emisje? Chyba zeby doprowadzic reszte widzow (sztuk 1) ktorzy im
      > zostali do szalu.

NIE martw sie! Unas w Australii podobnie! ST (TNG) najpierw byl o rozsadnej godzinie, pozniej go
      zdegradowali do 23... Podobnie z Voyager... Musialem sobie zainstalowac kablowa TV i wresczie mam
      ST co sobota od 19 do 23... Kolejno ST the original, TNG, Voyger & Deep Space 9.
      Czekam na nowa serie ze Scottem Bakula w roli glownej!
      Jedyne co lubilem w USA, to to, ze TNG czy Voyager byly nadawane ok. 20...
      Kagan
    • Gość: Gwendal Re: Star Trek: Voyager IP: *.chello.pl 10.02.02, 16:06
      Witam, z Deep Space 9 było to samo.

Gwendal
      • Gość: trekker Re: Star Trek: Voyager IP: *.013.dsl.mel.iprimus.net.au 12.02.02, 02:09
        Gość portalu: Gwendal napisał(a):

> Witam, z Deep Space 9 było to samo.
        >
        > Gwendal

As above...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka