Dodaj do ulubionych

DOWBOR - LITOŚCI !!!!!!!

IP: 217.153.149.* 13.02.04, 10:22
ludzie co on robi w TV ????!!!
powiedzcie mi bo tego zrozumiec nie mogę
Obserwuj wątek
    • asztet Jak to co? 13.02.04, 10:51
      Nosi nazwisko. W telewizji wystarczy. Nie tylko zresztą publicznej (żeby
      wspomnieć wyjątkowe beztalencie imieniem Sandra).
      • moniq_c Re: Jak to co? 13.02.04, 11:21
        asztet napisał:

> Nosi nazwisko. W telewizji wystarczy. Nie tylko zresztą publicznej (żeby
        > wspomnieć wyjątkowe beztalencie imieniem Sandra).

błagam nawet jej nie przypominaj!!!!!!!!!!
        i ten koński zgryz....
        uuchhhhh co to był za koszmar!!
        • babeczkaa a co sie dzieje z Sandrą W.? 13.02.04, 12:40
          a własnie co z nią? gdzies na salonach czy wojaże uskutecznia zagraniczne? :)))
          Babeczkaa
          • lidya Re: a co sie dzieje z Sandrą W.? 13.02.04, 12:56
            Od kilku lat zajmuje się produkcją programów telewizyjnych (m.in. "Drogi do
            gwiazd"). Już niebawem w tvn pojawią się dwa nowe programy Martyny
            Wojciechowskiej. Pierwszy, dla dzieci, rusza w marcu a producentką jest również
            Sandra Walter.
            nie ma to jak znani rodzice...
            • Gość: anka Re: a co sie dzieje z Sandrą W.? IP: *.acn.pl 13.02.04, 14:25
              Ciekawe czy jakby Twoi rodzice mieli fajny biznes,to byś tam nie pracowała.
              Co to zazdrosć robi z ludzi.
              Może to Ty powinnaś produkować te programy,co?
              Wtedy było by sprawiedliwie.A ona niech idzie na kasę do carrefoura.
              Za karę.
              • aric Re: a co sie dzieje z Sandrą W.? 13.02.04, 14:38
                Na kasie do Carrefoura też trzeba mieć jakieś kwalifikacje. Prosze nie
                sugerowac, że ta praca jest gorsza od innych, bo to jest dyskryminacja. Jeżeli
                uważasz to za karę, to jestes ignorantka i egoistką nie widzącą ludzi żyjących
                wokół ciebie.
                Praca jest pracą, i nawet gdy w gre wchodzi nepotyzm, trzeba mieć pojęcie i
                predyspozycje do wykonywanego stanowiska, bo gdy się ich nie ma, to niestety
                oczekiwanie, ze ludzie się przyzwyczaja do tej czy innej twarzy w telewizji
                jest złudne.
                • Gość: OBSERWATOR MEDIÓW na kasie nie trzeba mieć kwalifikacji IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 13.02.04, 19:14
                  tam wystarczy mieć 90 IQ i być niekaralnym. Natomiast czasy są takie, że
                  czasami nawet młodzi ludzie po studiach zarabiaja w taki sposób. I tu sie nie
                  ma czego wstydzć. Sam widze ilu młodych ludzi przychodzi do nas do firmy i
                  zostawia swoje CV.
              • Gość: OBSERWATOR MEDIÓW ANKA NIE PODNIECAJ SIE IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 13.02.04, 19:09
                Co do sandry Walter to nic nie mam. Nic mnie ona nie obchodzi i ile programów w
                TVN prowadzi. Dla mnie może prowadzić nawet wszystkie w tej stacji, poniewaz to
                rodzinny interes.
                Natomiast inna sprawą są programy z udziałem Dowbora. TVP jest telewizja
                publiczną i [przynajmniej na wizji powinni zrezygnować z nepotyzmu w przypadku
                osób, które sie do tego nie nadają. A ten człowiek jak mało kto, jest
                nieudolny. Nie ma nic ciekawego do powiedzenia, brak mu pewności i jego goscie
                prowadzą za niego program. Nie mówie tutaj, że ja bym to zrobił lepiej. Wcale
                taknie twierdzę i dlatego nie pcham sie do telewizji. Jestem pewny, ze gdyby
                TVP SA była stacja komercyjną to ten człowiek juz dawno "spadłby" z wizji.
                • Gość: macska dowbor... IP: *.acn.waw.pl 13.02.04, 19:24
                  Faktycznie jest drazniący, choc na początku tak bardzo nie chcialam się na
                  niego patrzeć przez pryzmat mamusi, no i nie wyszło, tak samo jak widzę rudą
                  dostaję mdłości a teraz już nie mogę patrzeć na synalka.On jest taaaki
                  bezjajeczny, co z nim robi joanna vel małgosia z m jak love???dziwne...
                • Gość: micho Re: ANKA NIE PODNIECAJ SIE IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.02.04, 13:05
                  Racja, prywatne telewizje mogą robić co chcą, ale na publiczną musi mieć wpływ
                  opinia abonentów! Tylko czy ktoś tej opinii słucha?
                  Dowbor oprócz braku talentu jest też nieestetyczny do zrzygania.
            • Gość: koza Re: a co sie dzieje z Sandrą W.? IP: *.wrzeszcz.net / *.wrzeszcz.net 18.02.04, 22:46
              chyba przesadzasz
              TVN to rodzinna firma walteror. co w tym zlego, ze pracuje w niej sandra
              gdyby twoi rodzice mieli dochodowy interes, raczej nie zatrudnilabys sie u
              obcych, tylko w ich firmie. to normalne
    • Gość: aksiak Re: DOWBOR - LITOŚCI !!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 13.02.04, 19:29
      Ostatnio w pytaniu na śniadanie pomylił się
      bo zamiast dowidzenia powiedział dobranoc.Ha HA HA
      • Gość: zainteresowana Re: DOWBOR - Pokolenie Sex IP: *.broker.com.pl / *.broker.com.pl 13.02.04, 21:06
        gala.onet.pl/0,1149524,1,tematy.html
        • Gość: Gala Srala Re: DOWBOR - Pokolenie Sex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.04, 14:45
          To chyba Dowbor sam napisał :)
    • ada296 Re: DOWBOR - LITOŚCI !!!!!!! 14.02.04, 01:17
      nie lubię jej tak po prostu
      • Gość: hania Re: DOWBOR - LITOŚCI !!!!!!! IP: *.man.bialystok.pl 14.02.04, 15:53
        Ja też nie.
        Jakby była w rodzinnym biznesie szewskim, to rozumiem
        Ale jak trzeba pokazać się ludziom i jeszcze coś mądrego powiedzieć, to
        podpieranie się familią nie wystarczy.
    • Gość: Maciej D. NIE ZLITUJE SIE NAD WAMI IP: *.acn.pl 16.02.04, 18:35
      Bede was wszystkich katowal swoja "drewniana osobowoscia" do usranej smierci.
      Powiem wiecej, jeszce wam dokopie, poniewaz zobaczycie mnie w jeszcze jednym
      programie. Nie ma przebacz, kilka tysiaczkow piechota nie chodzi.
      • johnny_tomala Re: NIE ZLITUJE SIE NAD WAMI 16.02.04, 19:01
        słuchaj no macieju, jak ktoś wyżej napisał, że racją jest że jak ktos w
        dzisiajszych czasach ma zanjomości żeby pracę załatwić to nie ma
        sprawy.rozumiem to.ale zważ że ty pracujesz za publiczne pieniądze czyli za
        moje a nikt z woronicza z"głosem ludu" się nie liczy i to właśnie jest
        chore ,bierzesz chłopie cięzki szmal za gównianą robotę (może się nawet
        przykładasz do tego co robisz może się nawet starasz - ale to za mało nie
        wychodzi ci to) nie jesteś gwiazdą . jeszcze raz powiem - rozumiem że mama
        załatwiła ci posadę ale dlaczego zaraz musi to być posada intratna? - idź do
        mediów prywatnych - tam przynajmniej będę wiedział że telewidzowoie cie lubią
        (skoro jesteś na wizji) - a tak to nie za moje piedniadze,

P.S. wiem że Maciej D.to nie orygimał ale tak sobie personalnie napisałem.
        • Gość: pola Re: NIE ZLITUJE SIE NAD WAMI IP: *.rtk.net.pl 16.02.04, 19:30
          Maciej D. i Anita vel Helga W. = PARA SEZONU!!!!!!!!
          zatrudnić ich w jednej stajni, pardon - stacji...
      • Gość: fanka maciejówka bardzo mnie to cieszy IP: 217.153.94.* 16.02.04, 20:54
        Naprawdę nie wiem co powiedzieć tak sie ucieszyłam słyszac te rewelacje o
        twoim nowym programie. Nie bierz Macieju tych zawistnych słów sobie do serca,
        to tylko zwykła bezinteresowna polska zawiść. Rób swoje, bo jestes w tym
        najlepszy w naszym przywiślanskim kraju. Sto lat dla ciebie kochny.
        Przesyłam tysiac całusków.....aaa feee.
    • mariusz.sanitariusz Re: DOWBOR - LITOŚCI !!!!!!! 16.02.04, 21:19
      Myślałem że ten "gość" tylko mnie denerwuje. Jest wyjątkowo irytujący. To
      jeszcze młokos nadający się do prowadzenia programów z teledyskami a nie do
      prowadzenia rozmów z ludźmi. Smutne jest to "dziedziczenie" stanowisk. Zajmuje
      miejsce innej utalentowanej o sobie o miłej aparycji-jego przeciwieństwa. Czy
      do jasnej cholery jego syn też a jej wnuczek też ma być prezenterem????
      • Gość: anmanika Re: DOWBOR - LITOŚCI !!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.02.04, 08:50
        A co nie wiedziales, ze w ksiestwie Ninoczki wszystkie stanowiska sa
        dziedziczne do ntego pokolonie. Bedzie nas jeszcze straszyc potomstwo potomstwa
        Dowbora i Mlynarskiej po wszechwiekow amen;-)
        • Gość: maciej Re: DOWBOR - LITOŚCI !!!!!!! IP: 217.153.149.* 18.02.04, 09:05
          DOWBOR to pomyłka - zdecydowanie !!!!!
          Jesli jego mamuska jest prezenterka to nie znaczy że On tez musi być.
          Chłopie usiądz spokojnie wiczorem w fotelu, zastanów się nad soba i daj sobie
          spokój z Telewizja
          • uasiczka Re: DOWBOR - LITOŚCI !!!!!!! 19.02.04, 15:10
            feedback@tvp.pl lub
            dzial.kontaktow.z.widzami@tvp.pl
            — pod który można kierować uwagi, pytania i propozycje dotyczące działalności
            programowej telewizji publicznej i konkretnych audycji pojawiających się na
            naszych antenach

ja własnie im wysyłam linka to powyższej dyskusji - bo może naprawde nie
            wiedzą..
            • Gość: yo Re: DOWBOR - LITOŚCI !!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 22.02.04, 21:37
              Gość portalu: anmanika napisał(a):

> A co nie wiedziales, ze w ksiestwie Ninoczki wszystkie stanowiska sa
              > dziedziczne do ntego pokolonie. Bedzie nas jeszcze straszyc potomstwo
              potomstwa
              >
              > Dowbora i Mlynarskiej po wszechwiekow amen;-)

Piękne:-) a jeżeli nie jesteś z jakiejś fantastycznej rodziny, chodzą ploty,że
              ninulka sprawdza nowych chłopców w swym łożu- fuj...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka