Gość: maciej IP: 217.153.149.* 13.02.04, 10:22 ludzie co on robi w TV ????!!! powiedzcie mi bo tego zrozumiec nie mogę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asztet Jak to co? 13.02.04, 10:51 Nosi nazwisko. W telewizji wystarczy. Nie tylko zresztą publicznej (żeby wspomnieć wyjątkowe beztalencie imieniem Sandra). Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: Jak to co? 13.02.04, 11:21 asztet napisał: > Nosi nazwisko. W telewizji wystarczy. Nie tylko zresztą publicznej (żeby > wspomnieć wyjątkowe beztalencie imieniem Sandra). błagam nawet jej nie przypominaj!!!!!!!!!! i ten koński zgryz.... uuchhhhh co to był za koszmar!! Odpowiedz Link Zgłoś
babeczkaa a co sie dzieje z Sandrą W.? 13.02.04, 12:40 a własnie co z nią? gdzies na salonach czy wojaże uskutecznia zagraniczne? :))) Babeczkaa Odpowiedz Link Zgłoś
lidya Re: a co sie dzieje z Sandrą W.? 13.02.04, 12:56 Od kilku lat zajmuje się produkcją programów telewizyjnych (m.in. "Drogi do gwiazd"). Już niebawem w tvn pojawią się dwa nowe programy Martyny Wojciechowskiej. Pierwszy, dla dzieci, rusza w marcu a producentką jest również Sandra Walter. nie ma to jak znani rodzice... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: a co sie dzieje z Sandrą W.? IP: *.acn.pl 13.02.04, 14:25 Ciekawe czy jakby Twoi rodzice mieli fajny biznes,to byś tam nie pracowała. Co to zazdrosć robi z ludzi. Może to Ty powinnaś produkować te programy,co? Wtedy było by sprawiedliwie.A ona niech idzie na kasę do carrefoura. Za karę. Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: a co sie dzieje z Sandrą W.? 13.02.04, 14:38 Na kasie do Carrefoura też trzeba mieć jakieś kwalifikacje. Prosze nie sugerowac, że ta praca jest gorsza od innych, bo to jest dyskryminacja. Jeżeli uważasz to za karę, to jestes ignorantka i egoistką nie widzącą ludzi żyjących wokół ciebie. Praca jest pracą, i nawet gdy w gre wchodzi nepotyzm, trzeba mieć pojęcie i predyspozycje do wykonywanego stanowiska, bo gdy się ich nie ma, to niestety oczekiwanie, ze ludzie się przyzwyczaja do tej czy innej twarzy w telewizji jest złudne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OBSERWATOR MEDIÓW na kasie nie trzeba mieć kwalifikacji IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 13.02.04, 19:14 tam wystarczy mieć 90 IQ i być niekaralnym. Natomiast czasy są takie, że czasami nawet młodzi ludzie po studiach zarabiaja w taki sposób. I tu sie nie ma czego wstydzć. Sam widze ilu młodych ludzi przychodzi do nas do firmy i zostawia swoje CV. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OBSERWATOR MEDIÓW ANKA NIE PODNIECAJ SIE IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 13.02.04, 19:09 Co do sandry Walter to nic nie mam. Nic mnie ona nie obchodzi i ile programów w TVN prowadzi. Dla mnie może prowadzić nawet wszystkie w tej stacji, poniewaz to rodzinny interes. Natomiast inna sprawą są programy z udziałem Dowbora. TVP jest telewizja publiczną i [przynajmniej na wizji powinni zrezygnować z nepotyzmu w przypadku osób, które sie do tego nie nadają. A ten człowiek jak mało kto, jest nieudolny. Nie ma nic ciekawego do powiedzenia, brak mu pewności i jego goscie prowadzą za niego program. Nie mówie tutaj, że ja bym to zrobił lepiej. Wcale taknie twierdzę i dlatego nie pcham sie do telewizji. Jestem pewny, ze gdyby TVP SA była stacja komercyjną to ten człowiek juz dawno "spadłby" z wizji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macska dowbor... IP: *.acn.waw.pl 13.02.04, 19:24 Faktycznie jest drazniący, choc na początku tak bardzo nie chcialam się na niego patrzeć przez pryzmat mamusi, no i nie wyszło, tak samo jak widzę rudą dostaję mdłości a teraz już nie mogę patrzeć na synalka.On jest taaaki bezjajeczny, co z nim robi joanna vel małgosia z m jak love???dziwne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micho Re: ANKA NIE PODNIECAJ SIE IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.02.04, 13:05 Racja, prywatne telewizje mogą robić co chcą, ale na publiczną musi mieć wpływ opinia abonentów! Tylko czy ktoś tej opinii słucha? Dowbor oprócz braku talentu jest też nieestetyczny do zrzygania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: a co sie dzieje z Sandrą W.? IP: *.wrzeszcz.net / *.wrzeszcz.net 18.02.04, 22:46 chyba przesadzasz TVN to rodzinna firma walteror. co w tym zlego, ze pracuje w niej sandra gdyby twoi rodzice mieli dochodowy interes, raczej nie zatrudnilabys sie u obcych, tylko w ich firmie. to normalne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aksiak Re: DOWBOR - LITOŚCI !!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 13.02.04, 19:29 Ostatnio w pytaniu na śniadanie pomylił się bo zamiast dowidzenia powiedział dobranoc.Ha HA HA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowana Re: DOWBOR - Pokolenie Sex IP: *.broker.com.pl / *.broker.com.pl 13.02.04, 21:06 gala.onet.pl/0,1149524,1,tematy.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gala Srala Re: DOWBOR - Pokolenie Sex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.04, 14:45 To chyba Dowbor sam napisał :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hania Re: DOWBOR - LITOŚCI !!!!!!! IP: *.man.bialystok.pl 14.02.04, 15:53 Ja też nie. Jakby była w rodzinnym biznesie szewskim, to rozumiem Ale jak trzeba pokazać się ludziom i jeszcze coś mądrego powiedzieć, to podpieranie się familią nie wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej D. NIE ZLITUJE SIE NAD WAMI IP: *.acn.pl 16.02.04, 18:35 Bede was wszystkich katowal swoja "drewniana osobowoscia" do usranej smierci. Powiem wiecej, jeszce wam dokopie, poniewaz zobaczycie mnie w jeszcze jednym programie. Nie ma przebacz, kilka tysiaczkow piechota nie chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
johnny_tomala Re: NIE ZLITUJE SIE NAD WAMI 16.02.04, 19:01 słuchaj no macieju, jak ktoś wyżej napisał, że racją jest że jak ktos w dzisiajszych czasach ma zanjomości żeby pracę załatwić to nie ma sprawy.rozumiem to.ale zważ że ty pracujesz za publiczne pieniądze czyli za moje a nikt z woronicza z"głosem ludu" się nie liczy i to właśnie jest chore ,bierzesz chłopie cięzki szmal za gównianą robotę (może się nawet przykładasz do tego co robisz może się nawet starasz - ale to za mało nie wychodzi ci to) nie jesteś gwiazdą . jeszcze raz powiem - rozumiem że mama załatwiła ci posadę ale dlaczego zaraz musi to być posada intratna? - idź do mediów prywatnych - tam przynajmniej będę wiedział że telewidzowoie cie lubią (skoro jesteś na wizji) - a tak to nie za moje piedniadze, P.S. wiem że Maciej D.to nie orygimał ale tak sobie personalnie napisałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pola Re: NIE ZLITUJE SIE NAD WAMI IP: *.rtk.net.pl 16.02.04, 19:30 Maciej D. i Anita vel Helga W. = PARA SEZONU!!!!!!!! zatrudnić ich w jednej stajni, pardon - stacji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka maciejówka bardzo mnie to cieszy IP: 217.153.94.* 16.02.04, 20:54 Naprawdę nie wiem co powiedzieć tak sie ucieszyłam słyszac te rewelacje o twoim nowym programie. Nie bierz Macieju tych zawistnych słów sobie do serca, to tylko zwykła bezinteresowna polska zawiść. Rób swoje, bo jestes w tym najlepszy w naszym przywiślanskim kraju. Sto lat dla ciebie kochny. Przesyłam tysiac całusków.....aaa feee. Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz.sanitariusz Re: DOWBOR - LITOŚCI !!!!!!! 16.02.04, 21:19 Myślałem że ten "gość" tylko mnie denerwuje. Jest wyjątkowo irytujący. To jeszcze młokos nadający się do prowadzenia programów z teledyskami a nie do prowadzenia rozmów z ludźmi. Smutne jest to "dziedziczenie" stanowisk. Zajmuje miejsce innej utalentowanej o sobie o miłej aparycji-jego przeciwieństwa. Czy do jasnej cholery jego syn też a jej wnuczek też ma być prezenterem???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anmanika Re: DOWBOR - LITOŚCI !!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.02.04, 08:50 A co nie wiedziales, ze w ksiestwie Ninoczki wszystkie stanowiska sa dziedziczne do ntego pokolonie. Bedzie nas jeszcze straszyc potomstwo potomstwa Dowbora i Mlynarskiej po wszechwiekow amen;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: DOWBOR - LITOŚCI !!!!!!! IP: 217.153.149.* 18.02.04, 09:05 DOWBOR to pomyłka - zdecydowanie !!!!! Jesli jego mamuska jest prezenterka to nie znaczy że On tez musi być. Chłopie usiądz spokojnie wiczorem w fotelu, zastanów się nad soba i daj sobie spokój z Telewizja Odpowiedz Link Zgłoś
uasiczka Re: DOWBOR - LITOŚCI !!!!!!! 19.02.04, 15:10 feedback@tvp.pl lub dzial.kontaktow.z.widzami@tvp.pl — pod który można kierować uwagi, pytania i propozycje dotyczące działalności programowej telewizji publicznej i konkretnych audycji pojawiających się na naszych antenach ja własnie im wysyłam linka to powyższej dyskusji - bo może naprawde nie wiedzą.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yo Re: DOWBOR - LITOŚCI !!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 22.02.04, 21:37 Gość portalu: anmanika napisał(a): > A co nie wiedziales, ze w ksiestwie Ninoczki wszystkie stanowiska sa > dziedziczne do ntego pokolonie. Bedzie nas jeszcze straszyc potomstwo potomstwa > > Dowbora i Mlynarskiej po wszechwiekow amen;-) Piękne:-) a jeżeli nie jesteś z jakiejś fantastycznej rodziny, chodzą ploty,że ninulka sprawdza nowych chłopców w swym łożu- fuj... Odpowiedz Link Zgłoś