Dodaj do ulubionych

Wstydliwe choroby- TLC

16.12.10, 22:55
Nie jestem brzydliwa, ale to co czasem pokazują w tym programie to dramat.
Co ludzie noszą na sobie, z czym się borykają...
Jeju...
Obserwuj wątek
    • princessofbabylon Re: Wstydliwe choroby- TLC 16.12.10, 23:19
      Nie oglądałam jeszcze nic na tym kanale. Przełączyłam teraz i pewnie zaraz koniec, bo reklamy lecą. O ile już się nie skończyło.
      Weszłam na stronę i widzę, że premiera w poniedziałki, a powtórka w sobotę i niedzielę. A dzisiaj czwartek.
      • reniatoja Re: Wstydliwe choroby- TLC 16.12.10, 23:45
        A jutro będzie piątek, a wczoraj była środa :)
        • em.haa Re: Wstydliwe choroby- TLC 17.12.10, 01:27
          Nie wiem na co patrzyłaś, ale premiera jest w czwartki a powtórka w niedziele :D
          • princessofbabylon Re: Wstydliwe choroby- TLC 17.12.10, 01:36
            No jak? Tu patrzyłam. Nawet zdjęcie zapodaję :)

www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/ce1ffe5e9dd01035.html
            • em.haa Re: Wstydliwe choroby- TLC 17.12.10, 08:42
              Ty no to jest to, ale dudnią na tym kanale że w czwartek premiera. I ja zawsze w czwartek oglądam, poza tym w moim programie na cyfrówce też w czwartki napisane, że premiera :D
              No ale skoro dziś piątek to zobaczę czy będzie.
    • kubissimo Re: Wstydliwe choroby- TLC 17.12.10, 14:58
      1. nie bardzo rozumiem jak ludzie moga sobie pozwolic na wieloletni rozwoj choroby i dopiero potem ida do lekarza. Szczytem wszystkiego byli dla mnie rodzice, ktorzy pozwolili swojej osmioletniej corce wyhodowac na stopie narosl wielkosci tejze stopy :/

2. ale jeszcze bardziej nie rozumiem tego, ze niektorzy przez 20 lat cierpia w milczeniu, bo wstydzili sie isc do lekarza, a teraz np. daja sie zbadac per rectum przed kamerami.
      • krzaczekbzu Re: Wstydliwe choroby- TLC 18.12.10, 18:59
        To jest bardzo trudna sprawa, Kubissimo.Póki sam nie jesteś w takiej sytuacji -nie wiesz jak się zachowac (nie bierz tego do siebie)
        Ale mam teraz na tapecie kuzynkę, ktora wyhodowala sobie takiego raka, lecząc się tylko rapacholinem!!!Niestety nawet miastowe nawyki nie wygoniły jej do lekarza.
    • em.haa Teraz leci 18.12.10, 22:02
      Ale czy to stare czy nowe, nie wiem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka