Dodaj do ulubionych

To smutne...

30.01.11, 17:07
To smutnie, że prawie nikt nie pamięta dziennikarza i aktora, Marcina Kołodyńskiego. Dla osób postronnych na pewno znaczył mniej niż dla mnie (znałam go osobiście), jednak w związku z 10 rocznicą jego śmierci spodziewałam się jakiejś wzmianki o jego osobie w telewizji (jest krótki film dokumentalny o nim, ale w programie tv nic nie ma na ten temat). Jestem ciekawe czy chociaż w Teleexpressie się pojawi, bo na nic więcej chyba nie ma co liczyć.
Obserwuj wątek
    • karola150119 Re: To smutne... 30.01.11, 17:12
      Zapomniałam dopisać, że rocznica jest 1 lutego :(
      • shatmach Re: To smutne... 30.01.11, 19:24
        Wątpię żeby go wspomniano bo niby dlaczego? Czym sobie na to zasłużył tak naprawdę? Owszem był sympatycznym i zdolnym dzieciakiem który zagrał trochę w serialach "Rodzina zastępcza", "M jak miłość", prowadził "Rower Błażeja". "Listę Przebojów" czy "Tenbit". Ale cóż to teraz po tych 10 latach znaczy? Pewnie kojarzą go jeszcze nieliczni młodzi którzy wtedy nastolatkami byli, a dla większości jest już teraz zupełnie nieznanym chłopakiem który kiedyś tam zginał. Niestety. Już nawet przyznawane po jego śmierci nagrody jego imienia nie ma. Zajmowali się tym jego przyjaciele i gdzie oni teraz są?
        • shatmach Re: To smutne... 30.01.11, 19:35
          Dla tych którzy już w ogóle nie kojarzą www.youtube.com/watch?v=b2pXUnOKLi0
          • charlie_x Re: To smutne... 30.01.11, 21:48
            ..niestety takie jest zycie, bo ktorz bedzie pamietal i nas np. za 50 lat? Zeby nie byc goloslownym to duzo wczesniej w tvp. byl bardzo popularny program 'studio 2' a tym samym bardzo lubiani byli dziennikarze prowadzacy ten program wsrod nich byl niezyjacy od wielu lat tomasz hopfer..pamietacie go? no wlasnie ...a kaminskiego i kurka prowadzacych 'sonde'? tez nie! Widzisz wiec drogi autorze watku,ze nie ma sensu czynienia wyrzutow na publicznym forum bo kazdy czlowiek predzej czy pozniej bedzie zapomniany tu na tym lez padole.
            • shatmach Re: To smutne... 01.02.11, 19:15
              Ktoś jednak wspomniał www.fakt.pl/10-lat-od-tragicznej-smierci-prezentera-quot-5-10-15-quot-,artykuly,93871,1.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka