Dodaj do ulubionych

Rusin + Sołtysik

19.06.11, 10:25
czy już zawsze tak będzie,że Kinga będzie prowadziła z Andrzejem? strasznie jest denerwująca, już wczoraj miałam napisać, ale myślałam, że może nie mogą się zgrać, ale dziś, no masakra.
W ogóle miałam wrażenie, że w ub. tygodniu mówiła, że wyjeżdża na wakacje, a tymczasem pojawia się w DDTVN. Już nie wspominam o jej idiotycznym śmiechu, bo to tradycja, ale ona nie potrafi dopasować się do Andrzeja,
żenada!!!
Obserwuj wątek
    • liza_s Re: Rusin + Sołtysik 19.06.11, 11:37
      kasiamilan napisała:

ale ona nie potrafi dopasować się do Andrzeja,

Nie żebym była wielką fanką Kingi, ale dlaczego uważasz, że to akurat ona powinna się dopasować do Andrzeja, a nie odwrotnie? A przesunięcie terminu wakacji to jeszcze nie przestępstwo.
      • kasiamilan Re: Rusin + Sołtysik 19.06.11, 14:00
        uważam tak choćby dlatego, że Andrzej nie śmieje się z byle czego i cały czas, nie ma idiotycznych docinków, jak choćby wczoraj Kinga w stosunku do Muchy, czy dziś w kwestii choćby reportażu o Amsterdamie, o młodym narybku piłkarskim, o Maroko, wymiaeniać dalej, może lepiej nie, bo uznasz, że się pastwię nad Kingą,
        kiedy Andrzej prowadził program z Dorotą wszystko było OK, cóż, wynik właśnie odbioru na tych samych falach!
        • liza_s Re: Rusin + Sołtysik 19.06.11, 14:34
          A kto dzisiaj nieustannie wyśmiewał się z tej dietetyczki? Mnie to się co prawda podobało, bo irytuje mnie ten cały dyskurs o jedynie słusznym sposobie odżywiania się, ale dla gościa mogło to być przykre. A jeśli już mowa o Musze, to niestety również nie Kinga wypaplała o ciąży.

kasiamilan napisała:

> kiedy Andrzej prowadził program z Dorotą wszystko było OK, cóż, wynik właśnie o
          > dbioru na tych samych falach!

Otóż to - odbioru na tych samych falach, a nie wymuszonego dopasowania się.
          • kasiamilan Re: Rusin + Sołtysik 19.06.11, 15:05
            no fakt, nikt o tym jeszcze nie wiedział :) padło dopiero w DDTVN :) 2 tyg temu
            ok
            niech Ci będzie, choć plotki, groszki i inne SE zapewne już huczały :)
            • dalia1234 Re: Rusin + Sołtysik 19.06.11, 18:55
              A ja lubię jak prowadzi Rusin ten program. Nie oglądam z kolei Welman. Uważam, że zgrywa się i udaje wszechwiedzącą i najmądrzejszą.
              • ankas4 Re: Rusin + Sołtysik 20.06.11, 13:56
                Rusin jest świetna i świetnie wypada przy Wellman,która ....chce byc taka zawsze fajna, ze się ' zafajnowała" i czułam ,ze tak sie to skonczy! a Sołtysik średnio, mam wrazenie, ze jedynie do zimnej Mołek on pasuje... a moze tak program Sołtysik/pienkowska, to byłby duet...:)
                • kasiamilan Re: Rusin + Sołtysik 20.06.11, 18:34
                  niestety za tydzień będzie Bartosz z Pieńkowską i już się boję... o Bartka, oczywiście :)
                  coż, ja to zawsze mogę uzyć pilota, jak to robiłam w sob i nd
    • dwadziesciasiedemipol Re: Rusin + Sołtysik 20.06.11, 20:02
      Ile osób, tyle opinii. Mnie Rusin nie przeszkadza, za to Sołtysika - zadowolonego z siebie głuptaka - znoszę z trudem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka