Dodaj do ulubionych

Doda - mega tandeciara

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 18:42
www.se.pl/se/index.jsp?place=mainLead&news_cat_id=1587&news_id=39563&scroll_article_id=39563&layout=1&page=text&list_position=1
okropne, wyobrazam sobie 80-letnia Dode ze skrzydlami na plecach...
Obserwuj wątek
    • Gość: selena Re: Doda - mega tandeciara IP: *.kom / *.kom-net.pl 12.01.05, 18:47
      o jesooo.jaka ona jest fatalna.tlusty babok,na oko z 10 lat wiecej niz ma.i ta
      przasna geba a'la corka soltysa.
      • Gość: mała Re: Doda - mega tandeciara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 19:03
        Dokładnie, gruba baba z przaśną facjatą. Ten tatuaż też średnio udany (chociaż
        tatuaże lubię).
        • Gość: lalique Doda - mega tandeciara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 20:54
          wszystko u niej jest be, tylko głos ma naprawde dobry. Jeszcze sie nie
          spotkalam z tak fatalnym tatuażem, jest zbyt dosłowny, skrzydła byłyby cool na
          pośladkach, ale tam ma już pewnie motylka ;-) Kicz kicz kicz
          tylko dla dorosłych www.lalique.blox.pl
          • Gość: Zak Re: Doda - mega tandeciara IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 13.01.05, 15:53
            Ona nie ma dobrego głosu. Ona ma tylko głos donośny i tupet. Mam nadzieję że
            nie będę musiał zbyt często jej słuchać a tym bardziej oglądać.
            Technicznie też śpiewa na poziomie takim se. Tj takim jak przeciętny uczeń
            szkoły muzycznej po 2-3 latach szkolenia
          • Gość: ale Re: Doda - mega tandeciara IP: 193.111.166.* 13.01.05, 18:54
            Gość portalu: lalique napisał(a):

> wszystko u niej jest be, tylko głos ma naprawde dobry.

tak, głos ma wysmienity... to zwoływania stada bydła, które rozpierzchło się
            było po całym pastwisku... z tym, że biedne krówki mogłyby stracic "mleczność"

walory wokalne naszej Dodosławy mozna było docenić podczas koncertu fundacji
            Anny Dymnej w Ciechocinku - Doda spiewała swoja własna piosenkę gorzej od
            niepełnosprawnej dziewczynki amatorki - fałszowała okropnie.
    • Gość: lalique Re: Doda - mega tandeciara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 20:57
      Tak sie lepiej przyjrzałam tej dziarce i musze swierdzic, ze to nawet nie
      wygląda jak skrzydła, to wygląda jak... jak yyy... są jakieś propozycje??
      • Gość: marta Re: Doda - mega tandeciara IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.01.05, 21:05
        nie znoszę baby. Takiego prostawctwa świat nie widzial. Jak można być tak
        glupim i zdowbywać slawe....bzdura
      • boa-666 Re: Doda - mega tandeciara 12.01.05, 23:48
        jakby ją coś osrało (sorry).
    • Gość: Helusia Re: Doda - mega tandeciara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 21:34
      Hmmm... i to ma byc "najlepsze cialo w Polsce"??? I ta jej geba nieskazona
      zadna empiria...
      Boze, widzisz i nie grzmisz...
      • carolina22 Re: Doda - mega tandeciara 12.01.05, 21:46
        a ten mega tekst to skad?tzn ten o najlepszym ciele?chyba sama siedzi i
        produkuje takie brednie.
        dobre sobie-160cm w kapeluszu,nogi umiesnione jak bokser i silikon ktory az ja
        rozdyma.to chyba jakies nowe kanony.
        • Gość: Riki Re: Doda - mega tandeciara IP: *.chello.pl 12.01.05, 23:37
          Strasznie puchnie ostatnio, może się przejęła dziełem 'W pogoni za rozumem" B.
          Jones? Temat na czasie, a bohaterka też tłusta

Kaszaniara jakich mało, ale jak zmieni repertuar na bardziej discopolowy to ma
          szanse robić w Polsce "karierę" do emerytury, przypomina nieco Violettę Villas,
          a ten typ imagu w Polsce zawsze kupią. Jak się za 10 lat nawróci na Rydzyka, to
          dopiero będzie jazda! Wyobrażacie ja sobie w modlitewnym repertuarze TV Trwam?
    • Gość: znawca Re: Doda - mega tandeciara IP: *.chello.pl 12.01.05, 23:50
      bzdura jakaś!ten tatuaż na zdjęciu wygląda na całkowicie zagojony a przecież po zrobieniu przez ok dwa tygodnie ma się strup , przynajmniej ja tak miałem a w artykule wyraźnie jest napisane że doda pojechała do szczecina z białowieży po sylwestrze ... albo henna albo photoshop :)))
      • Gość: ażka Re: Doda - mega tandeciara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 00:18
        To zależy, misię zagoił prawie po tygodniu. A ten tatuaż Dody nie podoba mi
        się, taki ni w pięć, ni w dziewięć.
    • Gość: lalique Re: Doda - mega tandeciara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 12:06
      te jej srzydla są równie denne jak jej piosenki. Dzaga to plagiat sk8ter boy
      Avril Lavinge, a ta wolna ballada ma identyczną melodie co świąteczny kawałek
      Bryana Adamsa. Tandeciara i plagiaciara, bozzze co za dno. I ta nienawiść w jej
      oczach.
      • alissa6 Re: Doda - mega tandeciara 13.01.05, 12:47
        taa..i ta glebia przekazu w tekstach:)))))
        miejcie litosc,biedne stworzenie.....
      • Gość: kij Re: Doda - mega tandeciara IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 13.01.05, 14:56
        Poprosze tytuł tega świętecznego Adamsa.
    • Gość: hi Re: Doda - mega tandeciara IP: *.aporia.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.05, 17:09
      przeciez na tej stronie nic nie ma o tym prymitywie:(((( albo ja nie widzę:/
      • Gość: lalique Re: Doda - mega tandeciara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 18:37
        Niestety nie znam tytulu tej piosenki, ale refren jest taki sam jak ta ballada
        dody. Jak uslyszalam to uslyszalam to bylam w nieslym szoku :-0
        tylko dla dorosłych www.lalique.blox.pl
        • Gość: rozmowy z tłoku Re: Doda - mega tandeciara IP: *.aster.pl 13.01.05, 21:02
          nie wiem dlaczego krytykujesz Dodę - masz taki sam wulgarny i pretensjonalny
          styl... i przestań załączać linka do tego swojego dennego blogu

idź napraw sobie tipsy i zajmij sie robotą, bo z nastepnego butiku cie wypieprzą
    • kasiapil Re: Doda - mega tandeciara 13.01.05, 22:16
      Dziekuje pięknie za cenną uwagę. Zawsze myślałam, że moj blog jest wpaniały i w
      ogóle mucha nie siada, ale Ty mi przed chwilą uzmysłowiłeś/aś, że jednak jest
      odwrotnie. Takie słowa krytyki działają jak zimny prysznic i są jak uderzenie
      obuchem o głowę. Naprawdę postaram się poprawić i nie zamieszczać przy swoich
      wpisach linków do mojego bloga. Zostanę altruistką i w sygnaturce zawsze będzie
      widniał link do bloga mojego przyjaciela z Irlandii. Pozdrawiam! A tipsów nie
      noszę, bo mi się od nich paznokcie rozdwiajają ;-)
      • Gość: someone Re: Doda - mega tandeciara IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.01.05, 16:30
        Ja równiez uważam, że ten blog jest beznadziejny, a jego autorka zakochaną w
        sobie panienką. Robi sobie zdjęcia i wkleja na stronę.........no po prostu
        masakra. wczoraj, tj. 16.01 na tvp był dokument o jakiejś ruskiej pannie co to
        w USA męża znalazła. Wypisz, wymaluj , autorka bloga.identyczna.te same rysy
        twarzy, spojrzenie, blond włosy.

co za nachalna reklama badziewnego pamiętniczka, a fuj !!!!!!!!!!!!!
        • wildorchid Re: Doda - mega tandeciara 17.01.05, 17:02
          buhaha-faktycznie-tak sobie w Stanach wyobrazaja Rosjanki[tzn tak jak wyglada
          autorka tego przesmiesznego bloga].oczywiscie nie obrazajac nacji jako takiej
          [bo sa i bardzo ladne dziewczyny z Rosji].ale ta tutaj prezentuje strasznie
          przasny[super przymiotnik]wyraz twarzy,jeszcze ten malunek LOL.
          a pozatym strasznie glupiutka jest.
          • riki_i Re: Doda - mega tandeciara 17.01.05, 17:21
            No cóż, też wszedłem na tego bloga... Myślę, że nie powinniśmy kopać leżącego;)
            zreszta są Panowie którzy uwielbiają małpki na ramieniu, ciasteczka oraz
            rozmowy o fryzjerze i nauce salsy;) Autorka odniosła by większy sukces
            publikując w sieci swoje przemyślenia po angielsku (warto zatrudnić tłumacza,
            to się matrymonialnie opłaci!)
    • Gość: ciekaw Re: Doda - mega tandeciara IP: 217.153.134.* 14.01.05, 11:04
      Gdzie jest to zdjęcie? Klikam na link i nie mogę znaleźć
    • Gość: Helusia Re: Doda - mega tandeciara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 15:19
      No wiec ze Dodiszon ma "najlepsze ciało w Polsce" jest autorstwem.... jej
      tatusia. I to przaśne dziewcze slepo w to wierzy. No i oczywiscie zdolna,
      genialna, doskonaly glos, piekna i cudowna, i generalnie ma wszystko w dupie bo
      kocha Radzia.
      Mnie to zastanawia jedna rzecz- czy ona naprawde wierzy ze jest taka doskonala,
      czy tak zeby czyms zaszokowac "szalone i zakrecone" gorace dwunastolatki (jej
      fanki)
      • Gość: selena Re: Doda - mega tandeciara IP: *.kom / *.kom-net.pl 14.01.05, 16:03
        lepiej dla niej jesli to tylko kwestia jej wyrafinowanego imidzu{hihihi].bo
        jesli serio w to wierzy to moze ja czekac bardzo bolesna konfrontacja z
        tzw.realem.[swoja droga moze ona po prostu tak na przekor wszystkim?]
    • Gość: Helusia A gdzie Sonia 18??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 18:16
      Gdzie forumowa obronczyni Dody, rownie hardcorowa i ostra laska w rozowych
      kozaczkach?
      Tesknie za jej bezdenna glupota!!!
      • lezka_z_posen Re: A gdzie Sonia 18??? 14.01.05, 19:54
        Sonia wykonała papatki i nas olała;)a pani Doda,najlepsze ciało w
        szołbiznesie,faktycznie ostatnio w gabaryty rubensa poszła;)ale jeśli radziu
        jest zadowolony,to szafa gra:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka