Gość: Aga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 18:42 www.se.pl/se/index.jsp?place=mainLead&news_cat_id=1587&news_id=39563&scroll_article_id=39563&layout=1&page=text&list_position=1 okropne, wyobrazam sobie 80-letnia Dode ze skrzydlami na plecach... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: selena Re: Doda - mega tandeciara IP: *.kom / *.kom-net.pl 12.01.05, 18:47 o jesooo.jaka ona jest fatalna.tlusty babok,na oko z 10 lat wiecej niz ma.i ta przasna geba a'la corka soltysa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Doda - mega tandeciara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 19:03 Dokładnie, gruba baba z przaśną facjatą. Ten tatuaż też średnio udany (chociaż tatuaże lubię). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalique Doda - mega tandeciara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 20:54 wszystko u niej jest be, tylko głos ma naprawde dobry. Jeszcze sie nie spotkalam z tak fatalnym tatuażem, jest zbyt dosłowny, skrzydła byłyby cool na pośladkach, ale tam ma już pewnie motylka ;-) Kicz kicz kicz tylko dla dorosłych www.lalique.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zak Re: Doda - mega tandeciara IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 13.01.05, 15:53 Ona nie ma dobrego głosu. Ona ma tylko głos donośny i tupet. Mam nadzieję że nie będę musiał zbyt często jej słuchać a tym bardziej oglądać. Technicznie też śpiewa na poziomie takim se. Tj takim jak przeciętny uczeń szkoły muzycznej po 2-3 latach szkolenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale Re: Doda - mega tandeciara IP: 193.111.166.* 13.01.05, 18:54 Gość portalu: lalique napisał(a): > wszystko u niej jest be, tylko głos ma naprawde dobry. tak, głos ma wysmienity... to zwoływania stada bydła, które rozpierzchło się było po całym pastwisku... z tym, że biedne krówki mogłyby stracic "mleczność" walory wokalne naszej Dodosławy mozna było docenić podczas koncertu fundacji Anny Dymnej w Ciechocinku - Doda spiewała swoja własna piosenkę gorzej od niepełnosprawnej dziewczynki amatorki - fałszowała okropnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalique Re: Doda - mega tandeciara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 20:57 Tak sie lepiej przyjrzałam tej dziarce i musze swierdzic, ze to nawet nie wygląda jak skrzydła, to wygląda jak... jak yyy... są jakieś propozycje?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Doda - mega tandeciara IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.01.05, 21:05 nie znoszę baby. Takiego prostawctwa świat nie widzial. Jak można być tak glupim i zdowbywać slawe....bzdura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helusia Re: Doda - mega tandeciara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 21:34 Hmmm... i to ma byc "najlepsze cialo w Polsce"??? I ta jej geba nieskazona zadna empiria... Boze, widzisz i nie grzmisz... Odpowiedz Link Zgłoś
carolina22 Re: Doda - mega tandeciara 12.01.05, 21:46 a ten mega tekst to skad?tzn ten o najlepszym ciele?chyba sama siedzi i produkuje takie brednie. dobre sobie-160cm w kapeluszu,nogi umiesnione jak bokser i silikon ktory az ja rozdyma.to chyba jakies nowe kanony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Riki Re: Doda - mega tandeciara IP: *.chello.pl 12.01.05, 23:37 Strasznie puchnie ostatnio, może się przejęła dziełem 'W pogoni za rozumem" B. Jones? Temat na czasie, a bohaterka też tłusta Kaszaniara jakich mało, ale jak zmieni repertuar na bardziej discopolowy to ma szanse robić w Polsce "karierę" do emerytury, przypomina nieco Violettę Villas, a ten typ imagu w Polsce zawsze kupią. Jak się za 10 lat nawróci na Rydzyka, to dopiero będzie jazda! Wyobrażacie ja sobie w modlitewnym repertuarze TV Trwam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Re: Doda - mega tandeciara IP: *.chello.pl 12.01.05, 23:50 bzdura jakaś!ten tatuaż na zdjęciu wygląda na całkowicie zagojony a przecież po zrobieniu przez ok dwa tygodnie ma się strup , przynajmniej ja tak miałem a w artykule wyraźnie jest napisane że doda pojechała do szczecina z białowieży po sylwestrze ... albo henna albo photoshop :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ażka Re: Doda - mega tandeciara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 00:18 To zależy, misię zagoił prawie po tygodniu. A ten tatuaż Dody nie podoba mi się, taki ni w pięć, ni w dziewięć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalique Re: Doda - mega tandeciara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 12:06 te jej srzydla są równie denne jak jej piosenki. Dzaga to plagiat sk8ter boy Avril Lavinge, a ta wolna ballada ma identyczną melodie co świąteczny kawałek Bryana Adamsa. Tandeciara i plagiaciara, bozzze co za dno. I ta nienawiść w jej oczach. Odpowiedz Link Zgłoś
alissa6 Re: Doda - mega tandeciara 13.01.05, 12:47 taa..i ta glebia przekazu w tekstach:))))) miejcie litosc,biedne stworzenie..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kij Re: Doda - mega tandeciara IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 13.01.05, 14:56 Poprosze tytuł tega świętecznego Adamsa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hi Re: Doda - mega tandeciara IP: *.aporia.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.05, 17:09 przeciez na tej stronie nic nie ma o tym prymitywie:(((( albo ja nie widzę:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalique Re: Doda - mega tandeciara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 18:37 Niestety nie znam tytulu tej piosenki, ale refren jest taki sam jak ta ballada dody. Jak uslyszalam to uslyszalam to bylam w nieslym szoku :-0 tylko dla dorosłych www.lalique.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozmowy z tłoku Re: Doda - mega tandeciara IP: *.aster.pl 13.01.05, 21:02 nie wiem dlaczego krytykujesz Dodę - masz taki sam wulgarny i pretensjonalny styl... i przestań załączać linka do tego swojego dennego blogu idź napraw sobie tipsy i zajmij sie robotą, bo z nastepnego butiku cie wypieprzą Odpowiedz Link Zgłoś
kasiapil Re: Doda - mega tandeciara 13.01.05, 22:16 Dziekuje pięknie za cenną uwagę. Zawsze myślałam, że moj blog jest wpaniały i w ogóle mucha nie siada, ale Ty mi przed chwilą uzmysłowiłeś/aś, że jednak jest odwrotnie. Takie słowa krytyki działają jak zimny prysznic i są jak uderzenie obuchem o głowę. Naprawdę postaram się poprawić i nie zamieszczać przy swoich wpisach linków do mojego bloga. Zostanę altruistką i w sygnaturce zawsze będzie widniał link do bloga mojego przyjaciela z Irlandii. Pozdrawiam! A tipsów nie noszę, bo mi się od nich paznokcie rozdwiajają ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: someone Re: Doda - mega tandeciara IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.01.05, 16:30 Ja równiez uważam, że ten blog jest beznadziejny, a jego autorka zakochaną w sobie panienką. Robi sobie zdjęcia i wkleja na stronę.........no po prostu masakra. wczoraj, tj. 16.01 na tvp był dokument o jakiejś ruskiej pannie co to w USA męża znalazła. Wypisz, wymaluj , autorka bloga.identyczna.te same rysy twarzy, spojrzenie, blond włosy. co za nachalna reklama badziewnego pamiętniczka, a fuj !!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wildorchid Re: Doda - mega tandeciara 17.01.05, 17:02 buhaha-faktycznie-tak sobie w Stanach wyobrazaja Rosjanki[tzn tak jak wyglada autorka tego przesmiesznego bloga].oczywiscie nie obrazajac nacji jako takiej [bo sa i bardzo ladne dziewczyny z Rosji].ale ta tutaj prezentuje strasznie przasny[super przymiotnik]wyraz twarzy,jeszcze ten malunek LOL. a pozatym strasznie glupiutka jest. Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: Doda - mega tandeciara 17.01.05, 17:21 No cóż, też wszedłem na tego bloga... Myślę, że nie powinniśmy kopać leżącego;) zreszta są Panowie którzy uwielbiają małpki na ramieniu, ciasteczka oraz rozmowy o fryzjerze i nauce salsy;) Autorka odniosła by większy sukces publikując w sieci swoje przemyślenia po angielsku (warto zatrudnić tłumacza, to się matrymonialnie opłaci!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekaw Re: Doda - mega tandeciara IP: 217.153.134.* 14.01.05, 11:04 Gdzie jest to zdjęcie? Klikam na link i nie mogę znaleźć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helusia Re: Doda - mega tandeciara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 15:19 No wiec ze Dodiszon ma "najlepsze ciało w Polsce" jest autorstwem.... jej tatusia. I to przaśne dziewcze slepo w to wierzy. No i oczywiscie zdolna, genialna, doskonaly glos, piekna i cudowna, i generalnie ma wszystko w dupie bo kocha Radzia. Mnie to zastanawia jedna rzecz- czy ona naprawde wierzy ze jest taka doskonala, czy tak zeby czyms zaszokowac "szalone i zakrecone" gorace dwunastolatki (jej fanki) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selena Re: Doda - mega tandeciara IP: *.kom / *.kom-net.pl 14.01.05, 16:03 lepiej dla niej jesli to tylko kwestia jej wyrafinowanego imidzu{hihihi].bo jesli serio w to wierzy to moze ja czekac bardzo bolesna konfrontacja z tzw.realem.[swoja droga moze ona po prostu tak na przekor wszystkim?] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helusia A gdzie Sonia 18??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 18:16 Gdzie forumowa obronczyni Dody, rownie hardcorowa i ostra laska w rozowych kozaczkach? Tesknie za jej bezdenna glupota!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: A gdzie Sonia 18??? 14.01.05, 19:54 Sonia wykonała papatki i nas olała;)a pani Doda,najlepsze ciało w szołbiznesie,faktycznie ostatnio w gabaryty rubensa poszła;)ale jeśli radziu jest zadowolony,to szafa gra:) Odpowiedz Link Zgłoś