Dodaj do ulubionych

ILONA????????????????????/

IP: *.*.*.* 21.10.01, 21:19
Dlaczego???
Obserwuj wątek
    • Gość: kark Re: ILONA????????????????????/ IP: *.jgora.dialog.net.pl 21.10.01, 21:26
      Program stanie się totalnie drętwy, jedyne co w nim ciekawe to szczerość (jeśli
      nawet trochę pod publikę) Ilony, a teraz, będzie strasznie Kuba,
      Boguśka...feeeee
      • Gość: Mallina Re: ILONA????????????????????/ IP: *.*.*.* 21.10.01, 21:36
        widac ze szczerosc nie poplaca..ale beda nudy..i aneczka odetchnela z ulga,
        jurus tez..
        szkoda ilony szkoda szkoda..
        • Gość: wolga Re: ILONA????????????????????/ IP: *.*.*.* 21.10.01, 21:41
          jakim cudem na wszystkich serwisach jurek i kuba byli pierwsi do wyjscia?
          tvn znowu cos kreci... to jest antyreality show
          • Gość: pikus Re: ILONA????????????????????/ IP: *.turboline.skynet.be 21.10.01, 21:49
            to falsz, tvn manipuluje /pamietacie klaudiusz i alicje/
    • Gość: zz Re: ILONA????????????????????/ IP: *.pagi.pl 21.10.01, 21:48
      chujowka, przestaje ogladac BB
      • Gość: bury Re: ILONA????????????????????/ IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.10.01, 22:01
        rzadko zdarza mi się wietrzyć teorie spiskowe,ale tym razem sobie nie
        daruję;naprawdę mam wrażenie,że ktoś robi z ludzi wała,tylko nie bardzo
        rozumiem intencje...
        czyżby znów dała o sobie znać Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji?może lepsza
        jest pozowana grzeczność i telewizyjna poprawność?Gwoli ścisłości pragnę
        dodać,że Ilona nie była moją faworytką,bo w tej edycji wg mnie nie ma żadnej
        osobowości,za oglądanie której należałoby zapłacić 500 000 zł,ale jej wyjście
        znacznie zwiększa szanse Irka na wygraną.
    • Gość: XXXXXXXX Re: ILONA????????????????????/ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.10.01, 21:54
      to jakiś przekręt na 100%
      • Gość: misiek Re: ILONA????????????????????/ IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 21.10.01, 22:00
        Gość portalu: XXXXXXXX napisał(a):

> to jakiś przekręt na 100%

jest to niemożliwe żeby Ilona przegrała z tymi pizdusiami, spoko że to przekręt,
        tak samo jak dziewczyna Kuby.
        A Sołtysik powinien barany pasać i kozy , tam może się nada, ćwierćinteligent.
    • Gość: beta Re: ILONA????????????????????/ IP: 192.168.1.* / *.mt.pl 21.10.01, 22:16
      Ludzie!!!! Zrozumcie, zanim zaczniecie obrażać wszystkich mieszkańców po
      kolei , ilona wchodząc do domu BB podkreślała na każdym kroku swoją
      wyższość nad innymi , bo wiedziała co lubi publiczność .Nie przepadam
      za Jurkiem oraz Kubą ,ale jej zachowanie w wielu sytuacjach było
      wyreżyserowane po mistrzowsku.
      • Gość: tytus do bety IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 21.10.01, 22:23
        Nie czepiaj się Ilony. Ona nie ma wad.
        • Gość: gacek Re: IP: 134.65.209.* 23.10.01, 07:14
          KAŻDY MA WADY ! Ale wolę Ilonę z jej wadami niż tych..... jaki ich tu nazwac by
          sie pół forum nie obraziło? bezplciowych konformistów,obłudnych i dwulicowych,
          którzy boja sie cokolwiek powiedzieć by nie stracic poparcia mieszkanców i
          widzów bleeeee. okropne !
          Ilono wróć!!!!
    • Gość: Przemo Re: ILONA????????????????????/ IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 21.10.01, 22:30
      Te dwa pedały Juruś i Kupa zostały a zajebista Ilona wyleciała coś tu nie gra
      Przestaję oglądać to gówno
    • Gość: Aga Re: ILONA????????????????????/ IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 21.10.01, 22:36
      ale kibel, takiego bajzlu się nie spodziewałam.
    • Gość: JJ Re: ILONA????????????????????/ IP: *.telia.com 21.10.01, 22:40
      Tragedia!!! Ta dziewczyna byla jak woda zrodlana w tym metnym bajorku. BB bez
      niej znow stal sie jak pomyje.
      • Gość: koszane Re: ILONA????????????????????/ IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 21.10.01, 22:59
        no ale o co wam chodzi? juz naprawde nie macie co z czasem roic tylko taką
        głupote jak bb oglądać?żenujące sa teksty jaki to bb stanie teraz nudny bez
        ilony, on zawsze byl nudny, i ilona tego nie zmienila .
        • Gość: JJ Re: ILONA????????????????????/ IP: *.telia.com 21.10.01, 23:01
          Nie widzisz, ze odbywa sie ceremonia zalobna. Troche szacunku, prosze.
          • Gość: iga Re: ILONA????????????????????/ IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.10.01, 01:12
            kiedy pogrzeb ?
            • Gość: JJ Re: ILONA????????????????????/ IP: *.telia.com 22.10.01, 01:39
              Przeciez wlasnie byl. W bazach danych UJ nie bylo tej informacji? Moze lepiej
              sprawdzic? :-)
              • Gość: iga Re: ILONA????????????????????/ IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.10.01, 02:48
                już lecę, bo może znowu coś przegapię. Może kosmici wylądowali, a mnie przy tym
                nie będzie
      • Gość: iga Re: ILONA????????????????????/ IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.10.01, 01:09
        cóż za poezja
        • Gość: JJ Re: ILONA????????????????????/ IP: *.telia.com 22.10.01, 01:40
          Lubisz poezje?
          • Gość: iga Re: ILONA????????????????????/ IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.10.01, 02:45
            baaardzo, szczególnie takie.
            pozdrawiam
    • Gość: Margoo Re: ILONA????????????????????/ IP: *.toya.net.pl 21.10.01, 23:09
      To, ze wyleciala swiadczy tylko o poziomie intelektualnym naszego
      spoleczenstwa, albo o wielkim przekrecie w tvn.
      • Gość: iga Re: ILONA????????????????????/ IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.10.01, 01:33
        świadczy tylko o tym, że społeczeństwo nie reprezentuja poziomu intelektualnego
        kosmity
    • Gość: dojo Re: ILONA????????????????????/ IP: 192.168.5.* / *.uznam.net.pl 21.10.01, 23:11
      chlip chlip, naprawde szkoda
    • Gość: beta Re: ILONA????????????????????/ IP: 192.168.1.* / *.mt.pl 21.10.01, 23:15
      Do Tytusa !!!!
      Ja się nikogo nie czepiam .stwierdzam tylko fakty .a tak nawiasem
      mówiąc nie ma ludzi idealnych .Moze Ilona i jest szczera ,ale także
      zawistna i zazdrosna .Dała na to dowody wiele razy.Chociażby
      dzisiejszy czat na onecie .A szczetość chyba nie natym polega .
      POWODZENIA !!!
      • Gość: kokoszan Re: ILONA????????????????????/ IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 21.10.01, 23:17
        beta, a co ona tam mówiła bo nie udało mi sie dostac?
      • b0a Re: ILONA????????????????????/ 21.10.01, 23:22
        beta! faktów się nie stwierdza! one są i koniec!
        • Gość: Mallina Re: ILONA????????????????????/ IP: *.*.*.* 21.10.01, 23:59
          pomimo tego ze moze i ilona jakies wady ma to byla tam najlepsza..zaluje ze nie
          trafila do pierwszej edycji..
          w czat powiedziala ze tvn sam do niej zwrocil sie z propozycja udzialu w BB2 ze
          nie wysylala nigdzie zgloszenia, co o tym myslicie?
          • Gość: dżastina Re: ILONA????????????????????/ IP: *.acn.waw.pl 22.10.01, 00:04
            Nawet jeśli Ilona mówi to wbrew prawdzie, to i tak ciesze się, że pusciła taki
            tekścior (chyba zmienili na onecie moderatora - jesli ktos czytał chat z
            Karolą, wie o czym mówię). Przyda się trochę prowokacji po dzisiejszym hicie z
            Jej wyjściem.
            • Gość: Mallina Re: ILONA????????????????????/ IP: *.*.*.* 22.10.01, 00:20
              ale tez bardzi ilone o wojtusia dzis w ringu molestowali...i taka malo
              zazdrosna zona..ale to wszystko naciagane...
          • Gość: blondie Re: ILONA????????????????????/ IP: *.toya.net.pl 22.10.01, 00:34
            Pewnie ,ze Ilona ma wady jak kazdy ale jest o niebo lepsza od tej bandy
            wazeliniarzy !!!! Wczesniej pare razy krytykowalam Ilone ale bardzo ja lubilam
            , szczegolnie jako uczestniczke programu. Przez pare dni bylo ciekawie.
            • Gość: Mallina Re: ILONA????????????????????/ IP: *.*.*.* 22.10.01, 17:38
              Ilonka meczy ich teraz swoimi pytaniami..ale sie staraja..ciezko im idzie az mi
              ich zal:))))) biedni oni sa naprawde:))
              • Gość: Wi3SI3K Re: ILONA????????????????????/ IP: *.etob1.on.wave.home.com 23.10.01, 00:50
                Gość portalu: Mallina napisał(a):

> Ilonka meczy ich teraz swoimi pytaniami..ale sie staraja..ciezko im idzie az mi
                >
                > ich zal:))))) biedni oni sa naprawde:))

Najbardziej spalona jest teraz Marzena po tych pytaniach...
                Najpierw Kuba nominowala a teraz mowi ze sie cieszy ze zostal.
                A jak sie czula po wyjsciu odpowiada: Nijak.....
                Co za nieszczera kobita... wymiguje sie od wszystkiego... Gra swoja
                role aktorki wsrod kroliczkow BB....
    • miki999 Re: ILONA????????????????????/ 22.10.01, 17:47
      :-(
    • Gość: Rosa Re: ILONA????????????????????/ IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.10.01, 21:22
      Życzę tym co głosowali za wyjściem Ilony aby do ostatniego dnia Big Brothera
      oglądali cudownych złotoustych Jurków, wspaniałych Kubusiów oraz przecudowne
      Bogusie.
      • sedersson Re: ILONA????????????????????/ 22.10.01, 22:49
        WIELKA SZKODA !
        Szerosc przegrala, a duza pustka pozostala :-((
        Ilonko jestem z Toba !!!!
      • Gość: iga Re: ILONA????????????????????/ IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.01, 00:36
        Gość portalu: Rosa napisał(a):

> Życzę tym co głosowali za wyjściem Ilony aby do ostatniego dnia Big Brothera
        > oglądali cudownych złotoustych Jurków, wspaniałych Kubusiów oraz przecudowne
        > Bogusie.
        W cale mi się nie chce oglądać tego programu. Z Iloną, Irkiem albo bez nich. Są
        tak samo beznadziejni jak ich fanatycy (a może odwrotnie). Lubię podyskutować i
        wymienić swoje zdanie, ale w sposób cywilizowany. Zastanawia mnie, że wielbiciele
        Irka i Ilony reagują w tak wulgarny sposób (pedały, cioty, szmaty, itp). Nie
        przychodzi im do głowy, że ktoś może mieć inne zdanie. No i mamy kolebkę
        terroryzmu (masz szcęście, że nie wiem gdzie mieszkasz). Odjazd !!!
        Pozdrowienie dla myślących inaczej. wygląda na to, że szczrzy do bólu wypowidzeli
        wojnę dla innowierców.

• Gość: WI3SI3K Re: ILONA????????????????????/ IP: 195.229.104.* 23.10.01, 00:54
      > Ilonka meczy ich teraz swoimi pytaniami..ale sie
      staraja..ciezko im idzie az mi
      >
      > ich zal:))))) biedni
      oni sa naprawde:))

Najbardziej spalona jest
      teraz Marzena po tych pytaniach...
      Najpierw Kuba nominowala
      a teraz mowi ze sie cieszy ze zostal.
      A jak sie czula po
      wyjsciu odpowiada: Nijak.....
      Co za nieszczera
      kobita... wymiguje sie od wszystkiego... Gra swoja
      role aktorki wsrod
      kroliczkow BB....
    • gale Re: ILONA????????????????????/ 23.10.01, 07:16
      Dlaczego jest zarozumiała? Myślę, że dlatego, że jest bardzo zakompleksiona, ot
      co.

gale
      ----
      gale.blog.pl
      • Gość: gacek Re: ILONA????????????????????/ IP: 134.65.209.* 23.10.01, 07:18
        znowu ty !! a kysz!
        • gale Re: ILONA????????????????????/ 23.10.01, 07:28
          Gaaaacek! Miło Cię widzieć! Naprawdę!!!

Czemu "kysz"? Przecież to jest Forum, miejsce na wyrażanie opinii...

gale
          ----
          gale.blog.pl
          • Gość: Mallina Re: ILONA????????????????????/ IP: *.*.*.* 23.10.01, 15:24
            Ilona na czacie powiedziala ze liczy na to ze wyleci Kuba i ze chcialaby wejsc
            ponownie do domu BB ale po to aby powiedziec Kubie ze musi dom opuscic:-)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka