Gość: Mallina IP: *.*.*.* 21.10.01, 21:19 Dlaczego??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kark Re: ILONA????????????????????/ IP: *.jgora.dialog.net.pl 21.10.01, 21:26 Program stanie się totalnie drętwy, jedyne co w nim ciekawe to szczerość (jeśli nawet trochę pod publikę) Ilony, a teraz, będzie strasznie Kuba, Boguśka...feeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mallina Re: ILONA????????????????????/ IP: *.*.*.* 21.10.01, 21:36 widac ze szczerosc nie poplaca..ale beda nudy..i aneczka odetchnela z ulga, jurus tez.. szkoda ilony szkoda szkoda.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolga Re: ILONA????????????????????/ IP: *.*.*.* 21.10.01, 21:41 jakim cudem na wszystkich serwisach jurek i kuba byli pierwsi do wyjscia? tvn znowu cos kreci... to jest antyreality show Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikus Re: ILONA????????????????????/ IP: *.turboline.skynet.be 21.10.01, 21:49 to falsz, tvn manipuluje /pamietacie klaudiusz i alicje/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zz Re: ILONA????????????????????/ IP: *.pagi.pl 21.10.01, 21:48 chujowka, przestaje ogladac BB Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bury Re: ILONA????????????????????/ IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.10.01, 22:01 rzadko zdarza mi się wietrzyć teorie spiskowe,ale tym razem sobie nie daruję;naprawdę mam wrażenie,że ktoś robi z ludzi wała,tylko nie bardzo rozumiem intencje... czyżby znów dała o sobie znać Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji?może lepsza jest pozowana grzeczność i telewizyjna poprawność?Gwoli ścisłości pragnę dodać,że Ilona nie była moją faworytką,bo w tej edycji wg mnie nie ma żadnej osobowości,za oglądanie której należałoby zapłacić 500 000 zł,ale jej wyjście znacznie zwiększa szanse Irka na wygraną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXXXXXXX Re: ILONA????????????????????/ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.10.01, 21:54 to jakiś przekręt na 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: ILONA????????????????????/ IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 21.10.01, 22:00 Gość portalu: XXXXXXXX napisał(a): > to jakiś przekręt na 100% jest to niemożliwe żeby Ilona przegrała z tymi pizdusiami, spoko że to przekręt, tak samo jak dziewczyna Kuby. A Sołtysik powinien barany pasać i kozy , tam może się nada, ćwierćinteligent. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beta Re: ILONA????????????????????/ IP: 192.168.1.* / *.mt.pl 21.10.01, 22:16 Ludzie!!!! Zrozumcie, zanim zaczniecie obrażać wszystkich mieszkańców po kolei , ilona wchodząc do domu BB podkreślała na każdym kroku swoją wyższość nad innymi , bo wiedziała co lubi publiczność .Nie przepadam za Jurkiem oraz Kubą ,ale jej zachowanie w wielu sytuacjach było wyreżyserowane po mistrzowsku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tytus do bety IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 21.10.01, 22:23 Nie czepiaj się Ilony. Ona nie ma wad. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gacek Re: IP: 134.65.209.* 23.10.01, 07:14 KAŻDY MA WADY ! Ale wolę Ilonę z jej wadami niż tych..... jaki ich tu nazwac by sie pół forum nie obraziło? bezplciowych konformistów,obłudnych i dwulicowych, którzy boja sie cokolwiek powiedzieć by nie stracic poparcia mieszkanców i widzów bleeeee. okropne ! Ilono wróć!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo Re: ILONA????????????????????/ IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 21.10.01, 22:30 Te dwa pedały Juruś i Kupa zostały a zajebista Ilona wyleciała coś tu nie gra Przestaję oglądać to gówno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: ILONA????????????????????/ IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 21.10.01, 22:36 ale kibel, takiego bajzlu się nie spodziewałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JJ Re: ILONA????????????????????/ IP: *.telia.com 21.10.01, 22:40 Tragedia!!! Ta dziewczyna byla jak woda zrodlana w tym metnym bajorku. BB bez niej znow stal sie jak pomyje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koszane Re: ILONA????????????????????/ IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 21.10.01, 22:59 no ale o co wam chodzi? juz naprawde nie macie co z czasem roic tylko taką głupote jak bb oglądać?żenujące sa teksty jaki to bb stanie teraz nudny bez ilony, on zawsze byl nudny, i ilona tego nie zmienila . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JJ Re: ILONA????????????????????/ IP: *.telia.com 21.10.01, 23:01 Nie widzisz, ze odbywa sie ceremonia zalobna. Troche szacunku, prosze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga Re: ILONA????????????????????/ IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.10.01, 01:12 kiedy pogrzeb ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JJ Re: ILONA????????????????????/ IP: *.telia.com 22.10.01, 01:39 Przeciez wlasnie byl. W bazach danych UJ nie bylo tej informacji? Moze lepiej sprawdzic? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga Re: ILONA????????????????????/ IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.10.01, 02:48 już lecę, bo może znowu coś przegapię. Może kosmici wylądowali, a mnie przy tym nie będzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga Re: ILONA????????????????????/ IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.10.01, 01:09 cóż za poezja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JJ Re: ILONA????????????????????/ IP: *.telia.com 22.10.01, 01:40 Lubisz poezje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga Re: ILONA????????????????????/ IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.10.01, 02:45 baaardzo, szczególnie takie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margoo Re: ILONA????????????????????/ IP: *.toya.net.pl 21.10.01, 23:09 To, ze wyleciala swiadczy tylko o poziomie intelektualnym naszego spoleczenstwa, albo o wielkim przekrecie w tvn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga Re: ILONA????????????????????/ IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.10.01, 01:33 świadczy tylko o tym, że społeczeństwo nie reprezentuja poziomu intelektualnego kosmity Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dojo Re: ILONA????????????????????/ IP: 192.168.5.* / *.uznam.net.pl 21.10.01, 23:11 chlip chlip, naprawde szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beta Re: ILONA????????????????????/ IP: 192.168.1.* / *.mt.pl 21.10.01, 23:15 Do Tytusa !!!! Ja się nikogo nie czepiam .stwierdzam tylko fakty .a tak nawiasem mówiąc nie ma ludzi idealnych .Moze Ilona i jest szczera ,ale także zawistna i zazdrosna .Dała na to dowody wiele razy.Chociażby dzisiejszy czat na onecie .A szczetość chyba nie natym polega . POWODZENIA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kokoszan Re: ILONA????????????????????/ IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 21.10.01, 23:17 beta, a co ona tam mówiła bo nie udało mi sie dostac? Odpowiedz Link Zgłoś
b0a Re: ILONA????????????????????/ 21.10.01, 23:22 beta! faktów się nie stwierdza! one są i koniec! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mallina Re: ILONA????????????????????/ IP: *.*.*.* 21.10.01, 23:59 pomimo tego ze moze i ilona jakies wady ma to byla tam najlepsza..zaluje ze nie trafila do pierwszej edycji.. w czat powiedziala ze tvn sam do niej zwrocil sie z propozycja udzialu w BB2 ze nie wysylala nigdzie zgloszenia, co o tym myslicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżastina Re: ILONA????????????????????/ IP: *.acn.waw.pl 22.10.01, 00:04 Nawet jeśli Ilona mówi to wbrew prawdzie, to i tak ciesze się, że pusciła taki tekścior (chyba zmienili na onecie moderatora - jesli ktos czytał chat z Karolą, wie o czym mówię). Przyda się trochę prowokacji po dzisiejszym hicie z Jej wyjściem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mallina Re: ILONA????????????????????/ IP: *.*.*.* 22.10.01, 00:20 ale tez bardzi ilone o wojtusia dzis w ringu molestowali...i taka malo zazdrosna zona..ale to wszystko naciagane... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blondie Re: ILONA????????????????????/ IP: *.toya.net.pl 22.10.01, 00:34 Pewnie ,ze Ilona ma wady jak kazdy ale jest o niebo lepsza od tej bandy wazeliniarzy !!!! Wczesniej pare razy krytykowalam Ilone ale bardzo ja lubilam , szczegolnie jako uczestniczke programu. Przez pare dni bylo ciekawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mallina Re: ILONA????????????????????/ IP: *.*.*.* 22.10.01, 17:38 Ilonka meczy ich teraz swoimi pytaniami..ale sie staraja..ciezko im idzie az mi ich zal:))))) biedni oni sa naprawde:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wi3SI3K Re: ILONA????????????????????/ IP: *.etob1.on.wave.home.com 23.10.01, 00:50 Gość portalu: Mallina napisał(a): > Ilonka meczy ich teraz swoimi pytaniami..ale sie staraja..ciezko im idzie az mi > > ich zal:))))) biedni oni sa naprawde:)) Najbardziej spalona jest teraz Marzena po tych pytaniach... Najpierw Kuba nominowala a teraz mowi ze sie cieszy ze zostal. A jak sie czula po wyjsciu odpowiada: Nijak..... Co za nieszczera kobita... wymiguje sie od wszystkiego... Gra swoja role aktorki wsrod kroliczkow BB.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rosa Re: ILONA????????????????????/ IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.10.01, 21:22 Życzę tym co głosowali za wyjściem Ilony aby do ostatniego dnia Big Brothera oglądali cudownych złotoustych Jurków, wspaniałych Kubusiów oraz przecudowne Bogusie. Odpowiedz Link Zgłoś
sedersson Re: ILONA????????????????????/ 22.10.01, 22:49 WIELKA SZKODA ! Szerosc przegrala, a duza pustka pozostala :-(( Ilonko jestem z Toba !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga Re: ILONA????????????????????/ IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.01, 00:36 Gość portalu: Rosa napisał(a): > Życzę tym co głosowali za wyjściem Ilony aby do ostatniego dnia Big Brothera > oglądali cudownych złotoustych Jurków, wspaniałych Kubusiów oraz przecudowne > Bogusie. W cale mi się nie chce oglądać tego programu. Z Iloną, Irkiem albo bez nich. Są tak samo beznadziejni jak ich fanatycy (a może odwrotnie). Lubię podyskutować i wymienić swoje zdanie, ale w sposób cywilizowany. Zastanawia mnie, że wielbiciele Irka i Ilony reagują w tak wulgarny sposób (pedały, cioty, szmaty, itp). Nie przychodzi im do głowy, że ktoś może mieć inne zdanie. No i mamy kolebkę terroryzmu (masz szcęście, że nie wiem gdzie mieszkasz). Odjazd !!! Pozdrowienie dla myślących inaczej. wygląda na to, że szczrzy do bólu wypowidzeli wojnę dla innowierców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WI3SI3K Re: ILONA????????????????????/ IP: 195.229.104.* 23.10.01, 00:54 > Ilonka meczy ich teraz swoimi pytaniami..ale sie staraja..ciezko im idzie az mi > > ich zal:))))) biedni oni sa naprawde:)) Najbardziej spalona jest teraz Marzena po tych pytaniach... Najpierw Kuba nominowala a teraz mowi ze sie cieszy ze zostal. A jak sie czula po wyjsciu odpowiada: Nijak..... Co za nieszczera kobita... wymiguje sie od wszystkiego... Gra swoja role aktorki wsrod kroliczkow BB.... Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: ILONA????????????????????/ 23.10.01, 07:16 Dlaczego jest zarozumiała? Myślę, że dlatego, że jest bardzo zakompleksiona, ot co. gale ---- gale.blog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gacek Re: ILONA????????????????????/ IP: 134.65.209.* 23.10.01, 07:18 znowu ty !! a kysz! Odpowiedz Link Zgłoś
gale Re: ILONA????????????????????/ 23.10.01, 07:28 Gaaaacek! Miło Cię widzieć! Naprawdę!!! Czemu "kysz"? Przecież to jest Forum, miejsce na wyrażanie opinii... gale ---- gale.blog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mallina Re: ILONA????????????????????/ IP: *.*.*.* 23.10.01, 15:24 Ilona na czacie powiedziala ze liczy na to ze wyleci Kuba i ze chcialaby wejsc ponownie do domu BB ale po to aby powiedziec Kubie ze musi dom opuscic:-))) Odpowiedz Link Zgłoś