jowita81 29.06.07, 13:18 Dziś TVP1 rozpoczęła kolejną powtórkę najwybitniejszego serialu TV "Polskie drogi". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adi0075 Re: co myślicie o powtórkach wakacyjnych ? 29.06.07, 13:47 No tak ale ktory to raz powtarzaja juz ten serial ? Dopiero co niedawno bylo na dwojce.Mogli by powtorzyc np "Ballade o Januszku" ktorego juz wieki nie widzialem w tv.A pewnie znow bedzie to samo "Czterej pancerni i pies" znowu i "Janosik" 1000000 razy powtarzaja na okraglo. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: co myślicie o powtórkach wakacyjnych ? 29.06.07, 14:01 staram sie o tym nie mysleć.. buuuuuuuueeeeeee a co jak zaczną powtarzać Modę na sukces? yyyyyyyyyyyyyyyyyyyy???????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
pizza_adoloran Mogliby powtórzyć "W labiryncie" 29.06.07, 16:01 A jak dla mnie w ogóle może to non stop lecieć. Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian Seriale w telewizji? 03.07.07, 20:46 A kto w dzisiejszych czasach ogląda seriale w telewizji? Odpowiedz Link Zgłoś
telenowela232 Re: Seriale w telewizji? 05.07.07, 10:21 ja od czasu do czas obejrzę, dobrze , że są powtórki. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: co myślicie o powtórkach wakacyjnych ? 01.07.07, 09:58 spodobało mi się,obejrzałem kapitana sowę na tropie i ten odcinek był świetny, lekki i z intrygą,podobnie 07,aktorzy nawet grać potrafią,ta młoda bez biustu dobra była :)). Odpowiedz Link Zgłoś
muzyka-swiata Re: co myślicie o powtórkach wakacyjnych ? 04.07.07, 10:33 Albo mi się wydaje albo na TVP i TVN będą puszczać Kojaka -- muzykaswiata.blox.pl/2007/07/Hawaje-Kamakawiwo-Ole-Israel-Somewhere-Over-The.html Olbrzym o wielkim sercu Odpowiedz Link Zgłoś
bebe.bebe.be Re: co myślicie o powtórkach wakacyjnych ? 01.07.07, 10:37 Jestem za, tylko dlaczego wiekszosc leci o tak poznej porze?? Od 1 w nocy?? Np Kapitan Sowa na tropie czy Kobra, bez sensu. Dla mnie takze W labiryncie moze leciec non stop ;) Chcialabym powtorki czeskich Sąsiadów i Kobiety za ladą. Ponadto Ballady o Januszku, Daleko od szosy oraz wielu polskich seriali, ktorych sie wiadomo czemu nie powtarzają wcale. Tak samo filmow polskich. Odpowiedz Link Zgłoś
wiotka_trzpiotka Re: co myślicie o powtórkach wakacyjnych ? 02.07.07, 10:51 Akurat "Daleko od szosy" powtarzaja tak czesto, że niedługo mi mojego ukochanego Lesia do reszty obrzydza a "Balladę..." rzeczywiscie mogliby powtórzyc Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: co myślicie o powtórkach wakacyjnych ? 03.07.07, 21:13 daleko od szosy jest be,ale daleko od noszy to jest to. Odpowiedz Link Zgłoś
adam81w niech powtorza jakis film Richarda Dawkinsa 03.07.07, 03:06 bardzo goscia lubie Odpowiedz Link Zgłoś
wiolaszym1 Re: co myślicie o powtórkach wakacyjnych ? 03.07.07, 16:47 Odgrzewane lubię tylko kopytka(na złoto)-SIE PANIE CZĘSTUJĄ! Na każdą możliwą okazję serwują nam powtórki,a może by tak zafundowali coś nowego (zamiast wczasów dla prezesa).Krytycy rozpisują się o wielu wspaniałych produkcjach,a my płacąc abonament oglądamy powtórki. Odpowiedz Link Zgłoś
miela Re: co myślicie o powtórkach wakacyjnych ? 03.07.07, 17:04 Fajnie. Leci też "Daleko od szosy". Wiele ciekawych filmów. Jedyny minus to to, że większosc wartosciowych produkcji jest emitowana bardzo pózno i nie kazdy moze sobie pozwolic na ich obejrzenie... Wiekszosc filmow, ktore zaczynaja sie po 22 nie jestem w stanie obejrzec do konca :( Odpowiedz Link Zgłoś
darek419 Re: co myślicie o powtórkach wakacyjnych ? 03.07.07, 21:41 Witam.Jest na to rada.Mozna nagrywać na video.pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
sterlitz Re: co myślicie o powtórkach wakacyjnych ? 03.07.07, 21:49 A polszmat to mógłby Chirurgów powtórzyć o sensownej porze, bo znowu zdejmą fajny serial tłumacząc, że ma niską oglądalność ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tunczyczekk Sex, chips and rock n roll 03.07.07, 23:55 no właśnie . Chyba mój ulubiony serial . Płacę do cholery za tę telewizję więc wymagam .Ale po co publiczna telewizja miałaby brać pod uwagę opinie użytkowników :/ a na innych stacjach seks, frytki.... nie ma raczej szans. Brady Bunch pewnie też nie . Może chociaż " Co ludzie powiedzą? " by powtórzyli . Odpowiedz Link Zgłoś
pizza_adoloran Re: Sex, chips and rock n roll 03.07.07, 23:59 Zgoda, ale "Co ludzie powiedzą" można kupić na DVD. A takiego "W labiryncie" nie można. Niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
lalka-mi Re: Sex, chips and rock n roll 04.07.07, 10:17 Wakacyjne powtórki są nudne i denerwujące dla tych, którzy mają czas śledzić cały boży rok program telewizyjny od rana do wieczora, od poniedziałku do niedzieli. Więc jestem niby za powtórkami. Jednak z drugiej strony nie wiem dlaczego są to do znudzenia powtórki powtórek. Przecież telewizyjne archiwa chyba muszą być pełne filmów , których dawno nie widzieliśmy, a może, których w ogóle nie widzieliśmy, a są warte obejrzenia??? Tak sobie myślę, że ktoś , kto jest odpowiedzialny za to co nam się serwuje, bierze tylko te pierwsze z brzegu, te ciągle oglądane, bo nie chce mu się pomysleć, poszukać...Może po prostu nie lubi swojej pracy,widzów, czy jak???:)))) Widać, że tu brak natchnienia:) Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly_siewca_pesymizmu Re: co myślicie o powtórkach wakacyjnych ? 04.07.07, 10:43 TVP1 niech sobie nadaje powtórki, ale co powiecie o komercyjnych stacjach, w których płaci się kupę kasy za abonament, a przez 2-3 miesiące dostaje same powtórki za tę samą cenę? Jak dla mnie to zwykłe oszustwo. Odpowiedz Link Zgłoś
bombastic12 Polskie drogi 04.07.07, 12:51 kiedy nadaja ten serial i na jakiej stacji? Nie moge sie doszukać. Odpowiedz Link Zgłoś