Gość: fanka IP: *.acn.pl / 10.69.0.* 30.07.03, 23:28 Co o niej sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jołasia Re: Joanna Bartel IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.07.03, 23:31 fajna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szatanista Re: Joanna Bartel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.03, 00:01 chce ja ruchac podczas grylowania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lou Re: Joanna Bartel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.03, 07:58 Gość portalu: szatanista napisał(a): > chce ja ruchac podczas grylowania Jesteś nienormalny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonny07 Re: Joanna Bartel IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 31.07.03, 08:42 kto to jest Joanna Bartel? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łezka Re: Joanna Bartel IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 31.07.03, 08:43 Andzia w "Świętej wojnie" i partnerka Sevkovica w show "Telezakupy Mango":)) Odpowiedz Link Zgłoś
johnny_tomala Re: Joanna Bartel 31.07.03, 09:11 w show telezakupy mango ? czyś ty dziewczynko na łby sie z wielkim bratem pozamieniała ? to jest show ? czas umierać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łezka Re: Joanna Bartel IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 31.07.03, 09:16 johnny_tomala napisał: > w show telezakupy mango ? czyś ty dziewczynko na łby sie z wielkim bratem > pozamieniała ? to jest show ? czas umierać... mr johnny-słowo show zostało użyte "żartobliwie,z odrobiną ironii".no ale nie każdy musiał "załapać". też pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
sonny07 Re: Joanna Bartel 31.07.03, 09:16 tak, to jest show!!! czasami mozna ubawić się po pachy, gdy np. Arkady albo Klaudio wypowiadają te swoje sztuczne formułki (największy jest maxxx jak są czymś zaskoczeni, uuuuh). Dzięki za info! Hubert Dworniok rulez! Odpowiedz Link Zgłoś
timit Re: Joanna Bartel 31.07.03, 09:17 a widzieliscie ich sotatnie dzielo?z michalczewskim??TIGER i panienki z bb3! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łezka Re: Joanna Bartel IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 31.07.03, 09:20 timit napisał: > a widzieliscie ich sotatnie dzielo?z michalczewskim??TIGER i panienki z bb3! po popisach wokalnych Tiger chyba już niczym mnie nie zaskoczy;))a co zachwala??? > Odpowiedz Link Zgłoś
sonny07 Re: Joanna Bartel 31.07.03, 09:22 woooow, Tigera nie widziałem! Jakie panieny z BBB tam są razem z nim?? Szynk u Alojza rulez! Odpowiedz Link Zgłoś
timit Re: Joanna Bartel 31.07.03, 09:27 taka ruda finalistka i ta blond co z harnasiem potem byla...marne sa. i mowia do michalczewskiego:"TAJGER!"... a reklamuja jakis sprzet do silowni, np pompowany worek treningovy - szkoda ze j.bartel tego nei reklamuje;-> Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka TV Shop na wesoło ;-) 31.07.03, 10:37 Na forum humorum powstał dłuaaaśny wątek, gdzie sie ponalewaliśmy z Mango: www1.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=384&w=4218279 A propos, podobno Bartelową do udziału w tym badziewiu skłoniła jakś ciężka sytuacja osobista (rodzinna?). Odpowiedz Link Zgłoś
timit Re: TV Shop na wesoło ;-) 31.07.03, 10:46 brak kasy pewnie bo kilka odcinkow tam zrobila... Odpowiedz Link Zgłoś
timit Re: Joanna Bartel 31.07.03, 09:16 show w stylu kameralnym!!cokolwiek to znaczy...ale duzo smiechu przy tym:) Odpowiedz Link Zgłoś
johnny_tomala Re: Joanna Bartel 31.07.03, 09:26 zatem nie będę umierać łezki ;-) smutku otarte zostały. wybaczcie jest rano dopiero wypiłem kawę i nie wszystkie subtelności wyłapuję, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łezka Re: Joanna Bartel IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 31.07.03, 09:29 johnny_tomala napisał: > zatem nie będę umierać łezki ;-) smutku otarte zostały. wybaczcie jest rano > dopiero wypiłem kawę i nie wszystkie subtelności wyłapuję, na szczęście ładnie śpiewasz,więc wspaniałomyslnie wybaczam:))lalalala;)) Odpowiedz Link Zgłoś
johnny_tomala Re: Joanna Bartel 31.07.03, 11:17 a jak mnie tak czasem z rana najdzie to i se zaśpiewam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rtv Re: Joanna Bartel- żenada!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.03, 10:33 Odpowiedz Link Zgłoś
sonny07 Re: Klaudio 31.07.03, 09:35 A czy komuś z Was dane było posłuchać w całości płyty Klaudiusza?? Mango chyba dorzuca ją jako bonus do zakupów.. Kiedyś Klaudio coś tam zapodawał z tego swojego 'dzieła' podczas wizyty w domu BB2. Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal Re: Klaudio 31.07.03, 11:28 Słyszałam singla nagranego z Gulczasem i jeszcze jakimś Arkiem chyba z drugiej edycji. Żenada jeszcze większa niż Mango. A Joanny Bartel nie lubię. Jest wyjątkowo wulgarną kobietą (kilka razy miałam przyjemność spotkać ją na żywo). Odpowiedz Link Zgłoś
johnny_tomala Re: Klaudio 31.07.03, 11:41 też mi się z wulgarnością kojarzy, że niby taka luzacka jajcara co to cycem zarzuci ale przecież to jest żenujące. najgorsze jest to że cały aktorski światek sie na to patrzy uśmiecha sie i udaje że jest to zajebiście śmieszna babaka. smutne może kobita ma jakies kompleksy czy cuś... nie ogladam jej Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal Re: Klaudio 31.07.03, 13:31 Szczerze mówiąc, nie wiem jak patrzy na nią światek aktorski. Spotykałam ją tylko i wyłącznie na imprezach, na których była banda z BB. Jaki pan, taki kram. Odpowiedz Link Zgłoś