Gość: EVI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.05, 12:06 Czy ktoś coś wie o pracy w tej firmie - konkretnie księgowość i finanse Evi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kosmisia Re: CR Media..?? 25.06.05, 12:07 Gość portalu: EVI napisał(a): > Czy ktoś coś wie o pracy w tej firmie - konkretnie księgowość i finanse > Evi pracowałam kiedyś - nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evi Re: CR Media..??- do kosmisi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 12:11 napisz cos więcej proszę...nie wiem czy iś na spotkanie, czy nie evi Odpowiedz Link Zgłoś
kosmisia Re: CR Media..??- do kosmisi 25.06.05, 19:49 Gość portalu: evi napisał(a): > napisz cos więcej proszę...nie wiem czy iś na spotkanie, czy nie > evi iść możesz - dla mnie problem był w bałaganie w firmie, w tym, że pracowałam bez umowy o pracę przez dwa miesiące bo im się nie chciało umowy przygotować, pieniądze wypłacili mi dopiero jak do nich wystosowałam wypowiedzenie ze skutkiem natychmiastowym z winy pracodawcy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evi Re: CR Media..??- do kosmisi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 22:39 hmm, nieciekawie mi to wygląda, a pieniądze??, jakie tam sa zaobki EVI Odpowiedz Link Zgłoś