Dodaj do ulubionych

Ludzie kochani! dostałem pracę

IP: *.aster.pl 10.07.06, 11:45
Myslałem, że to będzie nie wiadomo co
jakiś złoty deszcz z nieba spadnie
albo niebiosa się rozstąpią i usłyszę głos, który powie "świetna robota chłopie!"
ale jakoś nie potrafię się mocno cieszyć, a może to jeszcze nie dotarło do mnie!
no nieważne
dostałem dziś pracę, całkiem przyzwoita i satysfakcjonująca
kochani! po pół roku wyczekiwania dostałem swoje 5 minut
do tych którzy wciąż szukają, bądźcie cierpliwi i nie poddawający się!
ja wytrwałem i się opłaciło
Powodzenia!!
Obserwuj wątek
    • Gość: P.N. Re: Ludzie kochani! dostałem pracę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 12:23
      Zazdroszcze i życzę powodzonka

Pozdrawiam
    • Gość: Maja Re: Ludzie kochani! dostałem pracę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 21:59
      Gratuluję !!!!
    • moniiiczka Re: Ludzie kochani! dostałem pracę 10.07.06, 22:33
      gratulację trzymaj sie i zycze dalszych samych miłych wiadomości
      • Gość: warszawianka Re: Ludzie kochani! dostałem pracę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 07:54
        gratulacje i zazdroszcze :)))
    • Gość: Ania Re: Ludzie kochani! dostałem pracę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.06, 12:56
      ja tez dostałam, zaczynam w poniedziałek!:-)
      powodzenia i wszystkiego dobrego!
      • Gość: Szukajaca Re: Ludzie kochani! dostałem pracę IP: *.chello.pl 12.07.06, 09:54
        Gratulacje!!!! :) Pomyslec, ze mnie czeka jeszcze 5 miesiecy szukania ;)))
        Powodzenia :)
        • Gość: maq Re: Ludzie kochani! dostałem pracę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 14:50
          I ja dołączyłem do grona szczęśliwców. Z próbnej umowy-zlecenia na 3 miesiące,
          już po pierwszym miesiącu przeskoczyłem na umowę na czas niokreślony. Z całkiem
          fajną pensyjką. Pozdrawiam!
    • tomekprimo Re: Ludzie kochani! dostałem pracę 19.07.06, 11:29
      Ludzie kochani, ja nie wiem jak Wy to robicie, że szukacie pół roku roboty.
      Jestem ponad rok w wawie, pracuje w czwartej firmie, a ostatnia zmiana pracy to
      TYDZIEŃ poszukiwań! Ruszcie dupy i nie róbcie lipy! Pozdrowienia dla wszystkich
      dobrych wariatów!
    • Gość: maloka Re: Ludzie kochani! dostałem pracę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 11:33
      Nie ciesz się za wczasu ja też się cieszyłam jak kiedyś dostałam
      pracę a później okazało sie że to jakaś kicha
      • madeofstars Re: Ludzie kochani! dostałem pracę 15.08.06, 12:31
        tak,tez tak mialam,trafialam na badziewne firmy i tak to trwalo z poltora roku,
        teraz od ponad roku pracuje w zdrowej firmie :-)
        • Gość: A.A Re: Ludzie kochani! dostałem pracę IP: *.aster.pl 15.08.06, 17:55
          Hi Hi Zmieniłem pracę
          Ta, którą się chwaliłem okazała się o dupę potłuc
          Jutro zaczynam następną, lepszą
          A jak się okaże chociaż trochę badziewna to znajdę sobie jeszcze lepszą!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka