Gość: xyz IP: *.chello.pl 06.09.06, 21:35 Czy ktoś z Was pracuje z ENIRO? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zorro Re: Eniro IP: *.crowley.pl 08.09.06, 15:23 obawiam się ,że nikt normalny tam już nie pracuje, ale .....opinie znajdziesz na tym forum, wpisz w wyszukiwarkę ale powodzenia jakby co...... gdzie ?, na jakie stanowisko?- się wybierasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Eniro IP: *.chello.pl 10.09.06, 10:38 Nie ma się co śmiać. Nie wybieram się tam wcale do pracy. Nie mam żadnej informacji zwrotnej z Eniro n/t możliwości korzystania z ich internetowych katalogów firm (to taka trochę delikatna sprawa), nie znam tam nikogo więc postanowiłam zapytać na tym forum - może ktoś umiałby mi pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: Eniro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 18:02 no hej eniro to oboz jesli nie przynosisz kasy,ale gdy sprawdzasz sie w sprzedazy jest ok wynagrodzenie na dobrym poziomie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Eniro IP: *.kosson.com 17.09.06, 21:54 hej co to znaczy,że to obóz.o co chodzi z tymi normami? pytam poniewaz znajoma idzie tam na rozmowe w sprawie pracy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: Eniro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 17:00 ja pracuje w eniro? napisz co sie stalo z czym masz problem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enirowa Re: Eniro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 18:58 ja pracuje w Eniro. ale jako grafik i to lokalny, czyli w wawie bywam rzadko. mnie sie podoba a to dlatego ze ja nie mam cisnien ale powiem ze rotacja wsrod sprzedawcow jest pzreogromna. i sa jakies plany, normy i standardy. ja tez mam ale to tyczy sie grafik a to robic lubie:) wiem ze ludzie potrafia tam dojsc do niezlej kasy ale wymaga to umiejejtnosci. tego nie da sie wyuczyc, sprzedawca trzeba sie urodzic... nie jedna osobo z "weteranow" mi to mowila Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyenirowka Re: Eniro IP: *.brutele.be 15.09.06, 20:46 a ci weterani dostają po znajomości dobre tzw. fiszki ze sprawdzonymi już adresami, dzięki którym wyrabiają normy. Są to pewniaki. Ewentualnie ładne dziewczyny też mają szanse na takie fiszki, ale do czasu, jeśli nie zgodzą się na coś więcej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA Re: Eniro IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 23.09.06, 21:20 Czesc . Ja pracuje w Eniro - ponad 4miesiace - jestem b. zadowolony , robie wyniki i zarabiam a do tego duzo sie ucze. pzdr !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DD Re: Eniro IP: *.chello.pl 24.10.06, 22:51 Witam, pracuje 3 lata i radze sobie niezle. Zarabiam 4-5 tys. Od wrzesnia mniej bo wszedlem w drugi prog. I tak od 2 lat. Wiec niech nieudacznicy, ktorzy nie sa stworzeni do sprzedazy sie nie wypowiadaja za ostro, bo po 3-4 miesiacach ciezko jest wypracowac prowizje ( klienci nie od razu placa ) na takim poziomie. Ktos kto nie potrafi sprzedawac, sprzedaje swoje negatywy tutaj. pozdro!!! Odpowiedz Link Zgłoś