Gość: martin IP: *.sggw.waw.pl 21.11.06, 12:15 kojarzy ktos moze firme ACM zajmujaca sie uslugami telefonicznymi czy to jakas sciema moze ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
expedit54 Re: acm 21.11.06, 12:25 Gość portalu: martin napisał(a): > kojarzy ktos moze firme ACM zajmujaca sie uslugami telefonicznymi czy to jakas > sciema moze ? Jeśli już to mowa o ACN. Ta firma działa na wzór Amway`a, czyli wchodzisz w piramidkę po wpłaceniu 400PLN i dalej poszukujesz jeleni którzy też się zapiszą. Firma ta działa w oparciu o swój prefix ale nie jest to atrakcyjna oferta - stawki są prawie takie same jak u monopolisty, to już chyba wolę tele2 bo tam przynajmniej nie wciskają kitu i nie robią takiego prania mózgu. Aha no i oczywiście model sprzedaży jest taki że pozyskujesz ludzi do struktury a oni z kolei pozyskują klientów na prefix albo łapią znowu do struktury. Mam wrażenie że to się w Polsce nie przyjmie. Więcej informacji o takiej działalności szukaj pod hasłami MLM Multi Level Marketing pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martin Re: acm IP: *.sggw.waw.pl 21.11.06, 12:53 txh wlasnie o to mi chodzilo bo znajomy mi o tym opowiadal i dziwne mi sie wydalo Odpowiedz Link Zgłoś
expedit54 Re: acm 21.11.06, 13:26 reps.acneuro.com/ACN-Europe_files/pl/landing/index.html tak to wygląda w teorii a życie pokaże prawdę Odpowiedz Link Zgłoś
skory1 Re: acm 22.11.06, 17:46 expedit54 napisał: > Ta firma działa na wzór Amway`a, czyli wchodzisz w piramidkę po wpłaceniu 400PLN i dalej poszukujesz jeleni którzy też się zapiszą. AMWAY to nie żadna "piramidka". www.senat.gov.pl/k5/dok/sten/oswiad/borkowsk/3101o.htm Odpowiedz Link Zgłoś
expedit54 Re: acm 23.11.06, 12:23 skory1 napisał: > expedit54 napisał: > > > Ta firma działa na wzór Amway`a, czyli wchodzisz w piramidkę po wpłaceniu > > 400PLN i dalej poszukujesz jeleni którzy też się zapiszą. > > AMWAY to nie żadna "piramidka". no dobrze to jak określisz inaczej MLM, przecież Amway nie zrobił zawrotnej kariery ze wzgledu na system sprzedaży własnie i opinię o marce > > www.senat.gov.pl/k5/dok/sten/oswiad/borkowsk/3101o.htm Odpowiedz Link Zgłoś
skory1 Re: acm 23.11.06, 15:08 expedit54 napisał: > Amway nie zrobił zawrotnej kariery ze wzgledu na system sprzedaży własnie i opinię o marce Jak to nie??? System sprzedazy AMWAY jest powielany przez dziesiątki firm na całym świecie, przydałoby się trochę wiedzy o temacie. ;) A AMWAY jest w ścisłej czołówce firm mlm. Co do opinii - opinie to nie fakty. ;) Odpowiedz Link Zgłoś