Gość: INKA IP: *.chello.pl 15.01.07, 20:05 Jak sie pracuje w biurze w dziale handlowym?interesuje mnie przede wszytskim atmosfera, potem zarobki..dziękuje za opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ??? Re: Kompania Piwowarska IP: *.chello.pl 16.01.07, 14:26 może kampania a nie kompania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: INKA Kompania Piwowarska , IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.07, 15:20 "Kompania Piwowarska SA powstała w 1999 roku z połączenia Lech Browary Wielkopolski SA oraz Browarów Tyskich Górny Śląsk SA." -proponuje trochę poczytać zanim zaczniesz krytykować.... Odpowiedz Link Zgłoś
johny079 Re: Kompania Piwowarska 16.01.07, 15:24 nie wiem jak tu w Wawie, ale ja osobiscie mialem okazje wspolpracowac ze slaskimi marketingowcami z KP. Ludzie naprawde byli na poziomie. Bardzo sympatyczna ekipa to byla. Johny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Johna Re: Kompania Piwowarska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.07, 15:35 Dzięki za opinie.Co prawda interesuje mnie Wawa ale zawsze to coś..:-) Odpowiedz Link Zgłoś