Gość: on IP: 213.134.135.* 09.08.07, 14:01 witam, mam pytanie jak i za ile pracuje się w firmie action ( miesci się chyba w Dawidach) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: han Re: action IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.07, 15:46 handlowiec 1200 netto, umowa o pracę, możliwość awansu b duża, dają kursy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Były zielony Re: action IP: *.skorosze.net 09.08.07, 18:14 Witam jeśli ci chodzi o ten action co był kiedyś na Jana Kazimierza czyli dystrybutor podzesp. komputerowych to odradzam ci pracę w tej firmie. Kiedyś tam pracowałem moim szefem był gestapowiec o imieniu Karol teraz jest dyr handlowym. Umawiałem się na 3500 zł do łapy a po miesiącu czasu kiedy zaczęliśmy się burzyć że nie mamy umowy dostaliśmie je ale kwota którą mi zaproponowano to 1200 zł śmiech na sali. Kiedy powiedziałem że umawialiśmy się na 3500 to powiedział mi że takich jak ja to ma na pęczki i jak mi nie pasuje to na moje miejsce 30. Pracowałem jako doradca handlowy. Paliwo przez cały miesiąc lałem za swoje potem nie mogłem się doprosić i doczekać na swoje pieniądze. Ach zapomniałem ci powiedziec że miałem teren i plan miesięczny taki że ni cholery mniej kilometra nie wychodziło jak 6500 tyś km miesięcznie a limit z tego co pamiętam 3500 tyś km czyli za reszte kasy nie oddali. Raporty to konik gestapowca robisz to w różnych formach pięciokrotnie czas jaki ci na to potrzebny jak jesteś obcykany w 4 godziny dziennie może ci się uda. System przeniesiony z Lireco bo szef działu handlowego przypełz z Lireco. Przygotuj się na kontrole komórki służbowej dostaniesz pod koniec miesiąca biling i musisz każdy nr opisać czy służbowy czy prywatny a koleś losowo będzie dzwonił pod te numery żeby cię sprawdzić. To nie wszystko ale nie będę essejów pisał na temat tej firmy reszty sie dowiesz jak pójdziesz tam do pracy. Wielka firma Action myślałem że Pana Boga za nogi złapałem a to poprostu totalna padaka. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kara13 Re: action 09.08.07, 21:53 Niestety nie mam dobrego zdania o tej firmie. Wielki kolos a płacą grosze i wykorzystują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niusia Re: action IP: *.121.225.195.static.bait.pl 09.08.07, 22:13 Moja koleżanka pracuje tam w zakupach i jest baaardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: action IP: 213.134.135.* 10.08.07, 09:37 dzieki za info, zaproponowano mi tam prace na stanowisku handlowca za 2200 brutto a obowiaz handlowiec + obsluga kliena razem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Były zielony Re: action IP: *.skorosze.net 10.08.07, 18:27 Gratuluje kolego twoim przełożonym będzie Karolek. Na twoim miejscu już bym zaklepał dobrego psychologa. A i jeszcze jedno nigdy nie staraj się pokazać że masz większą wiedzę od niego bo będziesz miał przesrane a wkońcu wyrzuci cię na zbity pysk. Zanim przyjmiesz tą pracę podjedź sobie do firmy i pogadaj z handlowcami dobrze ci radzę. Odpowiedz Link Zgłoś