Gość: tyty IP: *.3.pl 14.09.07, 12:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kl Re: Earth Power Europe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.07, 13:46 ja tez zlozylam tam aplikacje. a czym oni sie w ogole zajmuja. bo strona www "w przygotowaniu" :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyty Re: Earth Power Europe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.07, 10:31 zajmuja sie dystrybucja tonikow ziolowych ze niby wszystko ci wylecza taka butleczka kosztuje 200zl :/ ogoolnie jest to cos takiego jak łancuszek sw.antoniego czyli tzw marketing sieciowy niewiem dla mnie to dziwne troche ,mialam jakies nadzieje ale skooro zwalniaja czlowieka z pracy po 2 dniach to chyba cos jest nie tak prawda? (niczm nie podpadlam)a i jeszcze pan prezes zagrozil mi ze moge nie dostac zadnej pracy w wwie-przyczyna?to ze napisalam kilka zdanprawdy o dzialalnosci tego pana.no coz prawda jest czasem okrutna.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kl Re: Earth Power Europe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.07, 13:57 to on wykasowal ci ten post?? trafilas na liste dluznikow? czy co? moze on ma kontakty ze wszystkimi pracodawcami w wawie? nie mam pomyslu jak moglby ci zaszkodzic. trzymaj sie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyty Re: Earth Power Europe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.07, 14:19 przypadkiem dzisiaj natrafilam na oferte pracy-taka sama na ktora ja sie zglaszalam-pracownik biurowy-swietne zarobki a wymagania:wyksztalcenie wyzsze badz student zaoczny-niewiem sama ocb,ale miejcie sie na bacznosci.teraz trudno o dobrego pracodawce pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: internetowiec Re: Earth Power Europe IP: *.sgh.waw.pl 26.09.07, 22:10 zwalnianie po dwoch dniach jest normalne jesli pracownik sie nie nadaje - tyty popatrz na to z tej strony bo TRUDNO JEST ZNALEZC DOBREGO PRACOWNIKA i trudno jest BYC DOBRYM PRACOWNIKIEM. w koncu nie wszystko da sie sprawdzic w czasie rozmowy kwalifikacyjnej. a punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia - a w pracy to nie atlasowe poduszki pod tylki sie daje ale te naszpilkowane krzesla bo w koncu za nic pracodawca nie placi... typowo osobista zemsta...pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyty Re: Earth Power Europe IP: *.3.pl 28.09.07, 19:04 nie bede juz tego przezywac.zdobylam inna prace.tylko jak mozna ocenic pracownika po 2 dniach jesli 3/4 pracy przez dwa dni to patrzenie sie w sciane i szkolenie z obslugi klienta(przypominam stanowisko:pracownik biurowy).poza tym nie mam nic na sumieniu i spie spokojnie :) Odpowiedz Link Zgłoś