Gość: Pawlo IP: *.chello.pl 08.12.07, 14:28 Proszę o informację, ile na początek może zarabiać Inżynier ds produkcji oprogramowania w Samsung ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: master Re: praca w Samsung IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.07, 10:58 z tego co wiem w krakowie w motoroli na takim stanowisku zarabia sie w granicach 10 tyś/mieś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawlo Re: praca w Samsung IP: *.kone.com 12.12.07, 18:12 dzięki za informacje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em Re: praca w Samsung IP: 83.238.103.* 17.12.07, 11:31 a ile moze wziasc na poczatek Inżynier ds. Testowania? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: praca w Samsung IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.07, 20:59 testy to funkcje wsparcia, wiec zapewne mniej niz programisci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em Re: praca w Samsung IP: 83.238.103.* 18.12.07, 08:24 co do tego ze mniej niz programisci to napewno, to ze to funkcje wsparcia to prawda, ale ja pytalem jakie moga byc poczatkowe zarobki dla takiego "inzyniera testowego"? pytam bo widzialem gdzies taka oferte pracy...a idac na rozmowe dobrze wiedziec czego sie chce i czego sie spodziewac z gory dzieki za podpowiedzi, pozdr! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy_programist Re: praca w Samsung IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.07, 18:41 10tyś ... Netto czy Brutto ? - bo to raczej istotne i stanowi dużą różnice ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: praca w Samsung IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.07, 20:00 wydaje mi sie ze poczatkujacy programisci maja tam ok. 7k brutto a anlitycy testowi pewnie w okolicach 4,5-5k brutto. to sa tylko moje szacunki, ale rynek it/biznes w warszawie znam dosc dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em Re: praca w Samsung IP: 83.238.103.* 20.12.07, 14:49 ok dzieki za info. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kjhuz Re: praca w Samsung IP: *.uk.marsh.com 04.01.08, 09:34 ci od testowania dostają mniej więcej... 2k brutto z tego, co słyszałem. Brzmi nierealnie, ale ponoć tak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
amk069 Re: praca w Samsung 16.01.08, 19:54 Sory, ale jak nie masz pojęcia, to nie dezinformuj. Akurat tam pracowałem i z tego co wiem takie kwoty nie pojawiały się nawet na stanowiskach senior developerów. Chyba że z 10 latami doświadczenia może. Gość portalu: master napisał(a): > z tego co wiem w krakowie w motoroli na takim stanowisku zarabia sie w granicac > h > 10 tyś/mieś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atw0xx Re: praca w Samsung IP: *.zax.pl 11.02.08, 17:28 Mike ma racje - przy dobrych ukladach poczatkujacy inzynier dostaje polowe tego - brutto. tak z innej beczki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doswiadczony Re: praca w Samsung IP: *.ztpnet.pl 21.12.07, 18:58 jako startowe w Samsunga powinnienes dostac nie mniej niz 5-6k brutto. Lepiej zastanow sie czy warto pracowac ze Skosnymi. Ciezko sie z nimi robi. Lubia wysiadywanie jej do 22.00 podczas gdy sami spia w kiblach po poludniu. Moim zdaniem slabo kadaja po angielsku (wszyscy sie na to uskarzaja). Sugeruje jednak zaczac prace w Samsungu. Branza cyfrowa DVB i IP jest jedna z najlepiej obecnie oplaconych branz w Europie. po 3 latach stazu bez trudo dostaniesz 40kGBP w UK i ok 50-60k Euro na zachodzie. Jak masz pytania daj priva. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pswpl Re: praca w Samsung IP: *.chello.pl 05.01.08, 18:55 Zgadzam się z tym co napisałeś o pracy w tej firmie. Ich zaletą jest to, że nie wymagają na początku doświadczenia zawodowego, natomiast bardzo dobrej umiejętności programowania w języku C/C++. Jakich zadań można się spodziewać na rozmowie kwalifikacyjnej ? Mój mail pswpl (at) wp.pl. Dzięki za Twoją pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nw Re: praca w Samsung IP: *.atm.com.pl 08.02.08, 11:55 No tak, ale gosc pytał o Samsunga w Warszawie a nie w Korei. W warszawskim biurze nie ma koreańczyków - cała kadra jest polska i z tego co wiem to nikt im nie każe siedzieć po nocach a rano śpiewać hymnu na cześć firmy. Więc nie siej paniki chłopie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atw0xx Re: praca w Samsung IP: *.zax.pl 11.02.08, 17:30 ja tez nie pracuje w korei czy japonii, a bywa tak ze trzeba siedziec po godzinach kiedy do akcji wlaczaja sie skosnoocy. widac kolega nie uswiadczyl pracy w wiekszej korporacji. pozdrowki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jestem Re: praca w Samsung IP: *.aster.pl 17.02.08, 23:10 a jak atmosfera w pracy? i normy? co ze stanowiskami innymi niż czysto techniczne?dzieki za odp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filcia Re: praca w Samsung IP: *.skorosze.net 18.02.08, 23:14 jako inżynier ds. oprogramowania dawali kiedyś 4-5 tys brutto. atmosfera spoko, ale spora rotacja. firma raczej pod kątem zdobycia doświadczenia i pójścia gdzieś za większe pieniądze. w polskim oddziale jest kilku koreańczyków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brusli Re: praca w Samsung IP: *.chello.pl 19.02.08, 02:56 ej a jak mam skośne gały to dostane wiecej?? Odpowiedz Link Zgłoś