batmanos 06.05.09, 12:33 mam pytanie odnosnie praktyki w P&G, a mianowicie jak wygladaja zarobki na praktykach, i jakie sa srednio szanse ze zostanie w firmie po praktyce dzieki i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nexstartelescope Re: Procter & gamble - prkatyka 06.05.09, 14:11 Wrzuć w wyszukiwarkę, było tu dużo na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaag Re: Procter & gamble - prkatyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.09, 22:04 nie radze tam isc, to sekta. Serio, pranie mozgu w arielu na codzien Odpowiedz Link Zgłoś
miczum Re: Procter & gamble - prkatyka 08.05.09, 15:25 Nie słuchaj tego oszołoma od sekty, bo jak w każdej dużej firmie dużo zależy do jakiego działu i do jakiego szefa trafiasz. Myślę, że warto się zastanowić nad taką możliwością. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaag Re: Procter & gamble - prkatyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.09, 15:57 Sam jesteś oszołom. Niby dlaczego obrażasz ludzi? Jak masz argumenty merytoryczne przeczące mojej tezie o sekcie, to je ujawnij. Z twojego posta nic takiego nie wynika. Tak sie składa, że mam porównanie co do atmosfery pracy w kilku korporacjach m.in. amerykańskich w Warszawie i nigdzie nie widzę takiej indoktrynacji jak w P&G. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Procter & gamble - prkatyka IP: *.multimo.gtsenergis.pl 10.05.09, 16:25 zarobki - poszukaj w roznych przewodnika - np. pracuj.pl indoktrynacja - no pewnie ze jest :) ale masz chyba swoj rozum a z czasem nabierasz doswiadczenia ja zachecam, bo: - duz luz w pracy, - nie pracujesz charytatywnie - czegos sie zawsze nauczysz: zdobedziesz wiedze merytoryczna i/lub zobaczysz jak dziala taka korporacja od wewnatrz Co do zostania po praktykach to jest duza szansa ale praca i praktyki to 2 rozne sprawy i kazda musisz traktowac odrebnie. Co nie zmienia faktu, ze bedac praktykantem masz o wiele mniej zachodu. Odpowiedz Link Zgłoś
miczum Re: Procter & gamble - prkatyka 11.05.09, 18:58 Argumentem jest fakt iż znam pg z własnego doświadczenia. Nie ośmieszaj się, żadna korporacja nie jest tworem jednorodnym, pracowałeś/aś zapewne w pg w każdym dziale? Co do indoktrynacji: nie jest na większym poziomie niż gdzie indziej, wszystko zależy gdzie trafisz. Jeśli do fabryki to faktycznie tak sobie, ale już np GBS jest w porządku, pracę tam mogę polecić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tez trzezwy Re: Procter & gamble - prkatyka IP: *.bb.sky.com 12.05.09, 01:25 heh to ty udowodnij, ze to jest sekta. A teraz na odwyrtke logika - jestes bucem. Przedstaw mi argumenty, ze jest inaczej :) P&G jest ok, przepracowalem tam pare lat. polecam. pzdr tez trzezwy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Procter & gamble - prkatyka IP: *.alcatel.de 23.07.09, 11:35 Pytanie, czy jako facet chciałbyś pracować w takiej firmie, proszki, szampony, perfumy... zwykłe FMCG. Może Żonę tam wyślij jeśli musisz a Tobie polecam coś z IT lub Telekomunikacji żebyś zarobił szybko na ładny domek ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
strange_email Re: Procter & gamble - prkatyka 25.07.09, 00:13 haha zajebisty post jak musisz sie poczuc bardziej meski poprzez prace, to idz do roboty w fabryce potu i ocieraj sie o ludzi kopiacych rowy :) PG ma naprawde niezla infrastrukture IT, wiele bys sie mogl nauczyc. i dlaczego piszesz zone z duzej? "Jego" tez piszesz z duzej w srodku zdania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giegie Re: Procter & gamble - prkatyka IP: 212.76.37.* 25.07.09, 23:06 Z tego co wiem, dużo summer intermsów (jak to się pięknie tam nazywa) załapywało się na pracę po praktykach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giegie Re: Procter & gamble - prkatyka IP: 212.76.37.* 25.07.09, 23:08 Aaaaa i jeszcze coś! Tak mi się wydaje, że IT w Procterze to chyba robią głównie kontraktorzy i HP... Odpowiedz Link Zgłoś