20.02.04, 22:45
Z powodu braku czasu oraz wielu wpisow z ktorych wiekszosci nie rozumiem , bo
za radko wpadam poprosze w ramach kumoterstwa o podrzucenie mi Postu
Pozegnalnego D Drugiego. Ale chetnie przeczytam :-PPPPP

W ramach wyjasnienia: Don wyploszyl pare osob z tego forum wiec moze taraz
sam siebie sie przestraszyl i bym sie chciala zorientowac co jest grane.K.
Obserwuj wątek
    • ani-ta dla krana 20.02.04, 22:52
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14420&w=10874065
      troszke sie zamotalo kranie... ale idzie wiosna... moze sie wszystkim odmota?:)

caluski!:)
      i daj sprawozdanie z fabryki, walk na froncie mieszkaniowym i macierzynskim:)

a.:)
      • basia553 Re: dla krana 20.02.04, 23:04
        Przepraszam, ze pytam: ale kogo Don tu przeploszyl?
        • ertes Re: dla krana 20.02.04, 23:06
          hehe no juz druga osoba placze ze dostala od Dona.
          Ale o przeploszeniu tez nic nie iem ;)
        • jan.kran Re: dla krana 20.02.04, 23:15
          basia553 napisała:

> Przepraszam, ze pytam: ale kogo Don tu przeploszyl?

Kurna , nie bede prala publicznie zwlaszcza , ze nie ma gdzie wysuszyc , bo
          Jutka pije zamiast suszarke naprawiac :-PPPP Ale wiem to ze zrodel pewnych,
          konspiracyjnych i prywatnych. Nie zawsze trzeba uzyc slow ogolnie uznanych ,
          zeby komus przypierdolic.
          Zaznaczam ,ze mnie nawet D Dwa z tego forum nie ruszyl. K. Kamienny.
          • ertes Re: dla krana 20.02.04, 23:18
            Jak sie mowi A to trzeba powiedziec B.
            Jak sie mowi samo A to lepiej nic nie mowic.
            • jan.kran Re: dla krana 20.02.04, 23:54
              ertes napisał:

> Jak sie mowi A to trzeba powiedziec B.
              > Jak sie mowi samo A to lepiej nic nie mowic.

A ja mowie C :-PPP. Poza tym nie mam czasu na jakies przepychanki, bo mam
              zamowiona kolejke w maglu a potem lece na bazar. Poprawiam lokowki i chinski
              szlafrok a poza tym zabraklo mi wazeliny wiec nie mam po co to pisac , bo bez
              tego ani rusz na tym forum. Zreszta moim domem jest jezyk niemiecki a w
              porywach inne wiec sie na P2 nie nadaje.
              Poza tym mam slabosc do wiadomosci z PL z reki innej niz polskie media a to tyz
              niemile tu widziane. Na muzyce sie kompletnie nie znam, zwlaszcza Niemen jest
              dla mnie postacia obca i nieznana. Choc Niemen byl Polakiem wiec moze o Nim tu
              tez nie mozna. Jestem komlpetnie zdezorientowana, rozhiteryzowana i moje cwierc
              inteligencji mi tez nie pomaga w zrozumieniu jak ma dzialac Forum Polonijne
              im. Sw .Zyty.
              Zaraz mi ostatni autobus odjezdza, a potem mam duzo do roboty wiec wpadne za
              czas jakis. A szkoda , bo jako Kran Archiwista z luboscia nurzam sie w
              inwektywach jakie D Dwa obrzucil Forum i jego Uczestnikow. Sporo tego bylo ,
              ale sie skonczylo :-))) K.
      • jan.kran Anita:-)))) 20.02.04, 23:12
        Co Ty do cholery robisz na forum polonijnym !!!! Spadaj z kol.Kras i kto tam
        tun jeszcze z PL sie pojawia na fora Warszawa , Simianowice lub Pcim Dolny. Tu
        tylko miejsce dla Prawdziwych Polonusow co tradycje kultywuja, Bron Boze innego
        jezyka jak polski w domu nie uzywaja i rozmawiaja tylko o Bogu i Ojczyznie , a
        nie o Dupie Marynie.
        Jak chcesz poczytac cos prywatnego o mnie to zadzwon , bo tematy codziennego
        zycia na obczyznie na tym forum nie maja miejsca.

A swoja droga ciekawe czemu ten przeuroczy post Ddwa mnie nie zdziwil? Wyszlo
        szydlo z gadupz parafrazujac Stokkrotke :-))) K. rozbawiany do lez.

Moge uewentualnie jako Prawdziwa Polonuska Cie Anita zaadoptowac i Don Pedro i
        Krasnickiego. Wtedy uzyskacie Prawa Przebywania na Forum Polonijnym. Murarz
        choc z PL to jest w Holandii czasowo wiec moze jednak moze tu klikac. Ale jak
        wroci do PL to a kysz stad !!!! K.
        ( mam paszport zagraniczny wiec mnie nikt nie ruszy, ale kurna polskiego niet
        wiec nie wiem czy kikam prawnie. Prosze Administracje o stosunek) K.
        • ani-ta Re: Anita:-)))) 20.02.04, 23:21
          kran ty nie nerwujsia!!!:)
          bo ja wiem , ze ty masz tendencje!:))
          ja tu jestem i bede do poki bede chciala... przylazlam tu za toba cholero, wiec
          jakby co to na ciebie wine zwale!!! i w mysiej dziurze sie schowam:))

a co do dona... cholernika... zlosliwiec z niego i przesmiewca... czasem
          doginal... rzadko przeginal... ale byl tu i byc powinien!
          tak jak i CALA RESZTA BISA z dodatkami roznymi takimi milymi;)

i zobaczysz... jeszcze ci jego zlosliwosci zabraknie! nic tak nie pobudza do
          dziala jak prawdziwa, gleboka zlosc!:) wiem... bo ja lubie sie poklocic w
          piatek... wtedy w sobote do poludnia mam chalupe w stanie IDEALNYM...
          aach... jak mi sie w zlosci sprzata dobrze!!!:))))))))))))))))

kran nie gadaj mi tu o dzwonieniu!!! nie po to mam internet zeby mezowa kase na
          telefony wydawac! a twoim dzieciom tez od ust grosza nie odbiore! wiec pisz,
          jako pisalas bom ciekawa okrutnie!!!!:)))

wysciskaj Bartoschka! najlepsza nianie 2003 roku!:))))

a.:))
          • ani-ta P.S. 20.02.04, 23:24
            bo zapomnialam:))

z kol.krasem my na forum wawy nie spadniemy bo tam nuuuuuuuuuuuuuuda;(

a.:)))

• basia553 Re: P.S. 20.02.04, 23:34
              Kol. Kras moze najwyzej spasc na forum Mannheim:))))))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka