07.05.04, 09:33
BARAN (21 III - 20 IV): Final wienczy dzielo. Trzeba zamykac, co sie rozpoczelo.

BYK (21 IV - 21 V): Duza szansa na pozytywne rozstrzygniecia. Trzeba tylko woli, trzeba wiecej checi.

BLIZNIETA (22 V - 21 VI): Duza ulga, czas spokoju. Raz, dwa i po znoju.

RAK (22 VI - 22 VII): Coraz wiecej spraw do zalatwienia, tak dziala Mars - nie ma rady. Ale wreszcie rozwiazesz wszystkie problemy.

LEW (23 VII - 22 VIII): Kontrakty biznesowe, udane rozmowy - sa spore mozliwosci! Tylko idz do przodu!

PANNA (23 VIII - 22 IX): Szeroko otworz skrzydla i ramiona!

WAGA (23 IX - 22 X): Praca, praca, praca - o, jak milo! Moze jeszcze, by sie cos zrobilo?

SKORPION (23 X - 21 XI): Mars Cie ozywia - rosniesz w sile. Czas juz odpalic laske dynamitu: Naprzod zolnierzeeee!

STRZELEC (22 XI - 21 XII): Nowe szanse, nowe mozliwosci, nowe nadzieje i marzenia. Tak wiele jeszcze zostalo do zrobienia.

KOZIOROZEC (22 XII - 20 I): Ech, zycie - plynie sobie radosnie i wesolo, skreca w prawo, w lewo i zatacza kolo.

WODNIK (21 I - 18 II): Twardy, przedsiebiorczy - biznesmen. Bokser. Lepper.

RYBY (19 II - 20 III): O, jak milo, jak dobrze by bylo, gdyby... A przeciez wszystko, naprawde, jest mozliwe. Takze milosc!

Ksiezyc w konstelacji Strzelca, o godzinie 10.47 Mars wplynie do znaku Raka. Duze zmiany domowe i rodzinne!
Obserwuj wątek
    • szfedka Re: czesc! 07.05.04, 10:49
      BARAN (21 III - 20 IV): Final wienczy dzielo. Trzeba zamykac, co sie rozpoczelo

cos sie temu astrologowi fantazja wykancza...
    • jutka1 Re: czesc! 07.05.04, 11:26
      Nowe szanse, nowe mozliwosci, nowe nadzieje i marzenia. Tak wiele jeszcze
      zostalo do zrobienia.

No prosze, kto by pomyslal. Swoje juz zrobilam: komisariat, bank, biuro
      podrozy, wiecej juz mi sie nie chce.
    • luiza-w-ogrodzie Re: czesc! 07.05.04, 12:45
      Jakis niebezpieczny ten horoskop dzisiaj... kto wie co mi wpadnie w ramiona w
      piatek wieczorem!
    • ani-ta Re: czesc! 07.05.04, 18:33
      RYBY (19 II - 20 III): O, jak milo, jak dobrze by bylo, gdyby... A przeciez wsz
      > ystko, naprawde, jest mozliwe. Takze milosc!

lubie te moje horoskopy;)

a.:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka