ertes 11.05.04, 04:42 Wpisac haslo "kretyn" w google. Co sie pokazuje jako jedno z pierwszych znalezionych? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luiza-w-ogrodzie Re: Zabawa z google 11.05.04, 05:12 kretyn.org kretyn.org. środa, maj 21, 2003. Lem o Dupie Przeczytałem ostatnio stary ale jary tekst dziadka Lema "Traktat o dupie". O porównaniach ... kretyn.org/ - 9k - 9 May 2004 - Cached - Similar pages Luiza-w-Ogrodzie "have your fun and keep lafing" ©joanna .·´¯`·.. ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸.·´¯`·...¸><((((º> Odpowiedz Link
ertes Re: Zabawa z google 11.05.04, 05:27 Well, na tej stronie jest CIUT wiecej odpowiedzi. Sprobuj znalezc. Odpowiedz Link
ertes Re: Zabawa z google 11.05.04, 05:46 A poza tym gdybym napisal "pierwsza" to mialabys racje. Poniewaz, jednak, napisalem "jedna z pierwszych" to oznacza to 2-ga, 3-cia itp pozycje. Odpowiedz Link
luiza-w-ogrodzie Posel: Andrzej Lepper? 11.05.04, 06:42 Druga odpowiedz tez kretyn.org A trzecia Lepper - czy o niego Tobie chodzilo? Posel: Andrzej Lepper Następny Poprzedni Andrzej Lepper. Data i miejsce urodzenia: 13.06.1954, Stowięcino Stan cywilny: żonaty Wykształcenie: średnie ... www.sejm.gov.pl/poslowie/posel4/207.htm - 7k - Cached - Similar pages Pozdrawiam Luiza-w-Ogrodzie "have your fun and keep lafing" ©joanna .·´¯`·.. ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸.·´¯`·...¸><((((º> Odpowiedz Link
luiza-w-ogrodzie Stare, ale jare: 11.05.04, 06:44 Sprobuj wrzucic "weapons of mass destruction" na googla i wcisnac "I'm Feeling Lucky" Pozdrawiam Luiza-w-Ogrodzie "have your fun and keep lafing" ©joanna .·´¯`·.. ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸.·´¯`·...¸><((((º> Odpowiedz Link
ertes Re: Stare, ale jare: 11.05.04, 16:28 Jak widac nie dla wszystkich jest "stare" hehe Odpowiedz Link
waldek.usa Re: Stare, ale jare: 11.05.04, 16:30 takie zabawy z Google robie czasami, ale to nie przyszlo mi do glowy. Odpowiedz Link
xurek albo albo 11.05.04, 16:40 albo 1: z moim poczuciem humoru cos jest nie tak albo 2: mnie wychodzi cos innego niz Wam: "These Weapons of Mass Destruction cannot be displayed The weapons you are looking for are currently unavailable. The country might be experiencing technical difficulties, or you may need to adjust your weapons inspectors mandate." Xurek Odpowiedz Link
emre_baran Czy gazeta? 11.05.04, 16:39 Plagiatuje ertes? wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2066868.html?v=3&a=12554333#opinie Czy ja zle widze? Odpowiedz Link
xurek jezeli dobrze intepretuje czas, 11.05.04, 16:42 (szansa 50%) to naprawde plagiatuje Ertesa :))) Xurek Odpowiedz Link
luiza-w-ogrodzie Plagiaty GW 12.05.04, 01:15 Pare miesiecy temu reporterka GW w artykule o modzie skopiowala kropka w kropke moja wypowiedz z forum Kobieta (na watku o stringach z Koniakowej). Zalozylam wowczas watek na ktorym dalam do zrozumienia co mysle o takim poziomie dziennikarstwa w GW. Ale jezeli poczytacie regulamin Agory, mowia tam ze moga uzywac wypowiedzi forumowych do swoich celow, wiec sprawa o plagiat jest w tym wypadku nie do wygrania w sadzie ;oD Pozdrawiam Luiza-w-Ogrodzie "have your fun and keep lafing" ©joanna .·´¯`·.. ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸.·´¯`·...¸><((((º> Odpowiedz Link
ertes Re: Plagiaty GW 12.05.04, 01:20 > Ale jezeli poczytacie regulamin Agory, mowia tam ze moga > uzywac wypowiedzi forumowych do swoich celow Jesli tak to zaden plagiat. Piszac tutaj zgadzasz sie na warunki ktore stawia wlasciciel forum. Nie zgadzasz sie = nie piszesz. Chyba dosc proste. Forum jest prywatna wlasnoscia GW wiec moga sobie z nim robic co im sie zywnie podoba tym bardziej ze od razu uprzedzaja. Odpowiedz Link
luiza-w-ogrodzie Swiynto prowda, ale... 12.05.04, 01:28 ertes napisał: > Jesli tak to zaden plagiat. Piszac tutaj zgadzasz sie na warunki ktore stawia > wlasciciel forum. Nie zgadzasz sie = nie piszesz. > Chyba dosc proste. Forum jest prywatna wlasnoscia GW wiec moga sobie z nim robi co im sie zywnie podoba tym bardziej ze od razu uprzedzaja. Taka jest strona formalna czerpania z forumowej pisaniny. Ale z drugiej strony co to za dziennikarz, ktory nie potrafi nawet ubrac cudzych danych w swoje slowa, tylko posluguje sie opcja "copy/paste"? Pozostaje nam tylko z duma obnosic sie z dowodami na nasz niezrownany styl i blyskotliwa inteligencje w postaci ilosci naszych wypowiedzi skopiowanych z forum do artykulow ;oD Pozdrawiam i ide sprawdzic czy ktos mnie nie skopiowal w GW Luiza-w-Ogrodzie "have your fun and keep lafing" ©joanna .·´¯`·.. ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸.·´¯`·...¸><((((º> Odpowiedz Link
emre_baran lepszej sprawy. 11.05.04, 16:42 zaprawde godna jest nagonka ropetana przez tzw. przezsiebie sama intelygencje i przewodnia sile narodu w osobie donalda i anny marri. nagonga nie tylko LePerra ale i jego elektorat. Odpowiedz Link
xurek nie tylko 11.05.04, 16:46 z moim poczuciem humoru cos jest nie tak. Rowniez ogolnie z wszystkim zwiazanym z szara komora rowniez. Z tego tekstu nie zrozumialam zupelnie NIC. Zdarzylo mi sie po raz pierwszy. Xurek Odpowiedz Link
ertes Re: lepszej sprawy. 11.05.04, 16:48 moze splagjacili ze mnie a ja splagljacilem z forum humorum. Odpowiedz Link
emre_baran znaczy lepiej nie drazyc? 11.05.04, 17:06 tylko gdzie nietykieta! gdzien netetyka? juz niedlugo wirtualni homoseksualsici uzadza nam homoseksualny przemarsza w kazdym watku i bedziemy musieli wyjasniac, spierac sie czy istnieje gay-kultura i czu ma ona kozenie i czy umowa cywilno prawna ma miejsce czy tez nie. Odpowiedz Link