Dodaj do ulubionych

Kolejne SOS

29.05.04, 14:23
kto mi znajdzie najtanszy lot z Warszawy do Frankfurtu na 16. lipca, powröt
po 3 tygodniach? Nie moge za cholere znalezc nic taniego! Te wszystkie tanie
linie to maja po 2 tanie miejsca na lot, a reszta drogo. W Air Polonia
powiedzieli mi, ze te tanie miejsca maja juz do konca pazdziernika
wyprzedane!!!
Obserwuj wątek
    • don2 Re: Kolejne SOS 29.05.04, 14:27
      Autobahn richtung Polen.raczka w gore,mily usmiech i juz jedziesz !!!!!
      • basia553 Re: Kolejne SOS 29.05.04, 14:51
        Oj Don, przeciez to Z POLSKI ma byc, also siostrzeniec 12-letni. Ten to chocby
        nie wiem jak machal swoja tlusta ronczkom, to by nic nie pomoglo...
        • don2 Re: Kolejne SOS 29.05.04, 15:06
          faktycznie-z wawy !Poslac cargo mozna,z pokwitowaniem odbioru.zreszta takie
          dzieci nie powinny podrozowac same.pelno wszedzie cyganow i pedofilow.Kiedys
          bywalo innaczej!!!Ale i tak dalem ci dobry sposob ,jak by ci BMW nawalilo -co
          zdaza sie czesto! zamien na Volvo !
    • chris-joe Re: Kolejne SOS 29.05.04, 21:18
      mam nadzieje, ze link zadziala:

www.expedia.de/pub/agent.dll?qscr=fexp&rfrr=-19539&dfmt=1&flag=q&city1=warschau&citd1=frankfurt&date1=16.07.04&date2=6.08.04&
      cSen=0&cAdu=1&cChi=0&ages1=-1&ages2=-1&ages3=-1&ages4=-1&ages5=-1&ages6=-
      1&tktt=3&flcr=&time1=362&time2=362&tkch=&load=1&&zz=1085858215259&
      • basia553 Re: Kolejne SOS 29.05.04, 21:31
        Dziekuje, c-j. Link dziala, ale cena nie:))) 240 eurosöw to normalna cena, a
        siostrzenica chce malego taniej wyslac. Tyle sie u nas i tam ostatnio tanich
        linii reklamowalo (za 39€!!), ale jak sie chce zamöwic, to zadnych nie ma:((((
        Pozdrawiam
    • sabba Re: Kolejne SOS 29.05.04, 21:54
      basia nie wiem jak szukalas do tej pory, pewnie tylko przez net, tak wnioskuje.
      jak dobrze myslke to porzuc internet i idz do biura podrozy tam ci wyszukaja
      tanie polaczenia. Ktos mi powiedzial ze te tansze loty (przyklad Fra Krakow 180
      Euro to juz jest cos) to na 6 tyg na przod tylko dzialaja, pozniej to juz tylko
      drozyzna:(
    • jutka1 Re: Kolejne SOS 30.05.04, 09:13
      A propos tanich linii, w zeszlym tygodniu kupowalam bilet to heimatu na koniec
      czerwca, i przy okazji sprawdzilam ceny na daty sierpniowe
    • basia553 Re: Kolejne SOS 30.05.04, 09:44
      Racja Sabbciu! I pomyslec ze przy wyjezdzie z garazu w ktörym stale w miescie
      stoje, jest male biuro (biurko?) podrözy z napisem: Polen Spezialist!
      Zaraz we wtorek tam pendzem!
    • basia553 Re: Kolejne SOS 01.06.04, 13:14
      Do dupy (nie przepraszam) z polskimi sklepami w Mannheim, z polskimi biurami
      podrözy w Niemczech a w Mannheim szczegölnie, a w ogöle, to motylek!
      Poszlam do biura podrözy na ktörym pisze "Polen Spezialist". Po niemiecku
      Polen=bieguny, wiec weszlam i zazartowalam, czy sa specjalistami od
      poludniowego czy od pölnocnego bieguna, na co panienka z blondynki ufarbowana
      na szatynke wyzdradzila sie möwiac "ogölnie".
      Po czym jej wielce reklamowana specjalizacja polegala na tym, ze nie zagladajac
      nigdzie zaproponowala mi drogi bilet, mimo ze pytalam o tanie loty, a jak jej
      powiedzialam, ze w niemieckim biurze podrözy do tej pory wyszukiwano mi tansze
      loty (dla mnie) z tzw. szarej listy, to z wielka niechecia i niejakim ociaganiem
      siadla do compa i zaczela calkiem normalnie szukac wsröd dostepnych dla kazdego
      (a wiec i mnie wczoraj) propozycji. I trula, ze czarowac nie umie itd. No möwie
      Wam, myslalam, ze ja stluke. Servis do dupy, panienka, do dupy (i pewnie marna
      dupa, bo bez fantazji i poczucia humoru) i to sie reklamuje wielce.
      Odkad tu jestem, czyli od poprzedniego stulecia :))))))) ciagle robie zle
      doswiadczenia na kontaktach z polskimi "specami" od czego by to nie bylo.
      Moge dziekowac Bogu ze przynajmniej möj dochodzacy nr. 2, pan Krzysieniek
      (ten od malowania scian i wszelkich reperatur) jest solidny, slowny, pelen
      fantazji itd. No ale co sie dziwic - to Slazak z krwi i kosci (Gorole
      wybaczcie!). Jestem wsciekla!
      Na zakonczenie anegdotka: jak wiele lat temu po raz pierwszy buchowalam lot do
      Warszawy przez polskie biuro podrözy we Frankfurcie, to 2 dni przed odlotem
      dzwoni do mnie kretyn z tego biura i möwi wesolo "ma pani pecha, pani lot jest
      skreslony". Juz to wtedy, to "ma pani pecha" powinno bylo mnie na zawsze
      wyleczyc z chodzenia do polskich biur, sklepöw (o, wlasnie, na przyjazd moich
      forumowych gosci sprzedali mi splesniale ciasto polskie!!!!)
      A teraz poslucham sobie motylka.
    • kokolores Re: Kolejne SOS 01.06.04, 22:07
      Zeby dostac tanie loty musisz duzo wczesniej zamawiac.Ja zamawialam pol roku
      wczesniej i dostalam za 39 Euro.Szukalam prawie wszedzie ,ale nic nie
      znalazlam.Niestety!! Pozdrawiam.
    • tos.ka a sprobuj tutaj 02.06.04, 09:28
      www.globus.travel.pl/index2.html
      • basia553 Re: a sprobuj tutaj 02.06.04, 11:51
        Dziekuje Tosiu (:))))))), ale to jest jeszcze drozej. Jakos sobie siostrzenica
        da rade. Co mnie wczoraj tak wpienilo, to byl typowo polski brak profesjonalizmu
        i lekcewazace zachowanie do mnie na zasadzie "z rekawa pani nie wytrzasne".
        Bo jesli ktos sie duzym szyldem jako "Polen Spezialist" oglasza, to nie moze
        miec tylko mozliwosci, jakie ja w domu przy compie mam. Musi miec jeszcze te
        specjalne oferty, inaczej jest jego szyld typu obiecanki-cacanki.
        PS z Tosi sie smieje, bo Cie mialam za operowa Toske! A Ty tu Antoska!
        Pozdrawiam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka