swiatlo 31.08.04, 22:09 Czy muszę mieć jakiś plugin? Jak otwieram to okno to nic się nie pokazuje. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morsa Re: Co do czatu... 31.08.04, 22:11 Tez probowalam wejsc. Niestety, nie dziala. Szfedka! Otworzysz nowy? Odpowiedz Link
jutka1 Re: Co do czatu... 31.08.04, 22:14 www.polczat.pl w okienku na dole z lewej wpiszcie polonia na bis i wleziecie - ja weszlam :-)))) Odpowiedz Link
swiatlo Re: Co do czatu... 31.08.04, 22:16 Mam wszystko na 'prompt' ale mimo to nic nie działa. To znaczy nie dostaję nawet pytania o hasło, bo okna na którym to ma być nie ma a zamiast niego jest krzyżyk w lewym górnym rogu. Odpowiedz Link
ro-bert Re: Co do czatu... 31.08.04, 22:17 swiatlo napisał: > Mam wszystko na 'prompt' ale mimo to nic nie działa. > To znaczy nie dostaję nawet pytania o hasło, bo okna na którym to ma być nie ma > > a zamiast niego jest krzyżyk w lewym górnym rogu. Musisz sciagnac nowa wersje Javy. > Odpowiedz Link
morsa Re: Co do czatu... 31.08.04, 22:22 www.polchat.pl/chat/?room=polonia+na+bis Zapraszamy!!! Odpowiedz Link
ertes Re: Co do czatu... 31.08.04, 22:19 Swiatlo mam nadzieje ze jestes na tyle inteligentny ze nie uzywasz IExplorer? ;) Odpowiedz Link
ertes Re: Co do czatu... 31.08.04, 22:23 Fuj a kysz maro nieczysta. Jak mozna to gowno uzywac? Odpowiedz Link
xurek a ja jestem bardzo ynteligentnta i uzywam tylko 01.09.04, 09:11 Explorera i przez ten link podany przez morse wlazlam wlasnie BEZ PROBLEMU ale nikogo tam chwilowo nie ma :))). I co Ty teraz na to, ha? Xurek & Explorer Odpowiedz Link
ertes Re: a ja jestem bardzo ynteligentnta i uzywam tyl 01.09.04, 16:26 Prosisz sie o problemy i tyle. Czy jak wychodzisz z domu to zostawiasz drzwi szeroko otwarte czy zamykasz na klucz? Odpowiedz Link
xurek jako jedyna na klucz :))) 01.09.04, 16:33 bo Szwajcary maloco zamykajom - som zdania, ze jak klatka zamknieta, to wystarczy. Nasz samochod tez jest jedynym zamknietym :))). Don by to pewnie nazwal skutkiem komunistycznej propagandy :)). A na serio - nigdy nic sie tu jeszcze nie stalo - mam nadzieje, ze nasz EDV- supporter czuwa :))) - my robimy, co on nam poleca i jak dotad dobrze na tym wychodzimy. W domu to samo - domowy PCt to przedlueznie pracowego networka. Xurek Odpowiedz Link
swiatlo Olewam 31.08.04, 22:24 Nie mogę zainstalować Javy bo mówi że 'package cannot be opened'. 'Package cannot be opened' my ass! Olewam czat. Idę do roboty.. Odpowiedz Link
ertes Re: Olewam 31.08.04, 22:29 I tak byc powinno. Bez pracy nie ma kolaczy. Pracuj, pracuj az ci garb wyrosnie. Odpowiedz Link
harhar Re: 01.09.04, 00:02 tyle starych...hmmm.przepraszam znalomych twarzy wspaniale brudzie, golizna... tak trzymac! pzdr Odpowiedz Link