morsa 01.09.04, 00:08 Podaje adres dla zainteresowanych www.polchat.pl/chat/?room=polonia+na+bis Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morsa Re: .............................CZAT............ 03.09.04, 22:14 Wlaze na chwile. Odpowiedz Link
a.polonia Re: .............................CZAT............ 03.09.04, 23:10 a mnie sie tam nie udaje wlezc ;-( Odpowiedz Link
i.p.freely Re: .............................CZAT............ 03.09.04, 23:54 moge tylko czytac?!!! Musze sie nauczyc poruszac, czy co? Odpowiedz Link
morsa Re: .............................CZAT............ 03.09.04, 23:57 -Nie wiem. Przeczytaj watek "co do czatu... Moze tam znajdziesz przyczyne... - Odpowiedz Link
morsa Re: .............................CZAT............ 10.09.04, 22:39 Jacys chetni? Na chwilke.... Odpowiedz Link
lucja7 Re: .............................CZAT............ 13.09.04, 20:14 Siedem to "moja" cyfra. 77 nie wiem. bibises, lucja ps, mam ci duzo do naopowiadania, ale nie mam zupelnie czasu, tragedia. Co robic? Ozen sie nareszcie ze mna, moje nieobecnosci beda bardziej usprawiedliwialne. Odpowiedz Link
jutka1 Re: .............................CZAT............ 13.09.04, 20:23 lucja7 napisała: > ps, mam ci duzo do naopowiadania, ale nie mam zupelnie czasu, tragedia. > > Co robic? > > Ozen sie nareszcie ze mna, moje nieobecnosci beda bardziej usprawiedliwialne. ************ Nie wiem, Mru, co robic.... widzisz o ile latwiej by bylo gdybysmy np. mogly przez telefon porozmawiac... wszystko moznaby opowiedziec, i jaka oszczednosc czasu.... :-))))) Tutaj zwiazek miedzy ozenkiem a nieobecnosciami usprawiedliwialnymi mi umyka. Albo glab jestem albo musze to jeszcze przemyslec :-) I przeciez juz napisalam na watku Luizy, ze wszystko aktualne :-)))))))))) Odpowiedz Link
ro-bert Re: .............................CZAT............ 16.09.04, 21:36 czy moze ktos jeszcze nie spi? Odpowiedz Link
jutka1 Re: .............................CZAT............ 18.09.04, 21:13 je tam kto czy wszyscy jedza w stolowce???? :-) www.polchat.pl/chat/?room=polonia+na+bis Odpowiedz Link
jan.kran Re: .............................CZAT............ 18.09.04, 22:59 Ja ide ...ale pewnie wszyscy spia... K. Odpowiedz Link
go.ga Re: .............................CZAT............ 21.09.04, 21:44 morsa napisała: > Podaje adres dla zainteresowanych > > www.polchat.pl/chat/?room=polonia+na+bis Odpowiedz Link
jutka1 Re: goga? gdzie cie ponioslo:)........CZAT....... 21.09.04, 22:20 bylam, gogi nie bylo, poszlam anita, od jutra na sms-ach, ok? Odpowiedz Link
ani-ta Re: goga? gdzie cie ponioslo:)........CZAT....... 21.09.04, 22:52 moge przyjsc teraz:) mam pare spraw do wytlumaczenia:P a.:)) Odpowiedz Link
morsa Re: .............................CZAT............ 15.10.04, 21:52 Jest tu ktos? Chetni do pogawedki? Wiem, wiem, piatek, weekend itd... A moze?..... Odpowiedz Link
morsa Re: Zapraszam 30.10.04, 23:29 Juz nic na to nie poradze - sobota! A moze jednak jest tu ktos, kto chce pogadac? morsa - 3 dni wolne, ale luksus! Odpowiedz Link