ertes 15.12.14, 03:33 Coz, to chyba oznaka tego jak sie starzejemy. Od dwoch dni jestem dziadkiem :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
narfi Re: Dziadek 15.12.14, 04:04 To nie my sie starzejemy, to nasze dzieci sie starzeja. Ja jestem "dziadkiem" od 10-ciu lat i w ogole w tym czasie sie nie postarzalem, natomiast moj syn i wnuki starzeja sie na potege :D Congrats :) Odpowiedz Link
ewa553 Re: Dziadek 15.12.14, 09:32 Gratuluje, Ertesie. U Ciebie czy w Polsce? No i zeby nie bylo: ja sie ani troszke nie starzeje, nie mam i nie bede miec wnukow! Odpowiedz Link
xurek Re: Dziadek 15.12.14, 13:16 better you than me :). Gratulacje, mam nadzieje, ze sie cieszysz :) Odpowiedz Link
iwannabesedated Re: Dziadek 15.12.14, 13:44 O! No nie, Ertesie, jak możesz .... ;) Gratulacje! Odpowiedz Link
ewa553 Re: Dziadek 15.12.14, 15:19 Ertes jest potwierdzeniem tendencji ostatnich lat: rodzice sa coraz starsi, dziadkowie coraz mlodsi. Ciekawa jestem nota bene kiedy ochlonie na tyle, aby odpowiedziec na nasze ciekawskie pytania:) Odpowiedz Link
iwannabesedated Re: Dziadek 15.12.14, 15:29 Ewuniu, teraz pytania o płeć dziecka są uznawane za niegrzeczne. Domniemuje się, iż radość z potomka jest niezależna od płci, dziwnie jakoś, ale tak się ludziom porobiło :D Ja sobie pomyślałam tylko, może to bliźniaki albo tryplety są??? HAHAHA Odpowiedz Link
ewa553 Re: Dziadek 15.12.14, 16:11 juz przed nwielu laty powiedzial pewien polski aktor na pytanie czy chce miec dziewczynke czy chlopca: "wszystko mi jedno, byleby to byl syn"... Tak mi sie to teraz przypomnialo. Mnie tez wszystko jedno czy ertes jest babcia czy dziadkiem, alew lubie sobie wyobrazac i nie wiem jak go widziec: z dziewczynka czy z chlopcem. Poza tym ertes ma chyba samych synow (nie wiem w jakiej ilosci), wiec ciekawe byloby dowiedziec sie czy tradycja zostala podtrzymana. A po trzecie: do ertesa wogole mi nie pasuje dziadek. Sa osoby do ktorych nie pasuje jak do mojego szwagra Jacka np. No bo to brzmi niepowaznie: dziadek Jacek, nespa? Jacek to Jacu8s, wiecznie brykajacy i niepowazny, wiec jakze tak: dziadek? No a ertes to samo, nie wiem czy to juz ostatnie malzenstwo? wiec jak: dziadek, a bedzie podrywal kolejna Gruba Zone?? Daj spokoj. Odpowiedz Link
jutka1 Re: Dziadek 15.12.14, 16:12 "Mnie tez wszystko jedno czy ertes jest babcia czy dziadkiem"... HAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAA :-))) Odpowiedz Link
iwannabesedated Re: Dziadek 15.12.14, 18:02 OMG Ewka ..... Przeszłaś samą siebie.... Polałam się.... :D Odpowiedz Link
ertes Re: Dziadek 15.12.14, 18:26 > Mnie tez wszystko jedno czy ertes jest babcia czy dziadkiem, No kurde zesz w morde ja jestem czlowiek tolerancyjny ale nie wobec siebie dlatego wiec na pewno jestem dziadkiem a nie babcia. Zeby zaspokoic Twoja ciekawosc to wnuczka ma na imie Natalia, urodzila sie w Polsce. > ertes to samo, nie wiem czy to juz ostatnie malzenstwo? wiec jak: dziadek, a b > edzie podrywal kolejna Gruba Zone?? Daj spokoj. Nie, nie bedzie. Mam teraz najgrubsza z grubych na co pewnie nie zasluzylem wiec bede sie tego strasznego grubasa trzymal do strasznego grubasa trzymal do konca zycia. Odpowiedz Link
ewa553 Re: Dziadek 15.12.14, 18:41 no cieszem siem bardzo ze jestes dziadkiem, no naprawde! nalezala Ci sie wreszcie jakas dziewctynka do rozpieszczania. Chociaz Niko dlugo wygladal jak mala slodka dziewczynka caly w loczkach. Teraz to juz facet... Czy jedziesz/lecisz do Polski na chrzciny czy inna swieckom impreze powitalnom? PS Wasze zdjecie jak zawsze fantastyczne, ani ciut-ciut nie wygladasz ani na babcie ani na dziadka Odpowiedz Link
maria421 Re: Dziadek 15.12.14, 19:02 Ertes, wiemy juz ze masz super zone, teraz czekamy na zdjecie najpiekniejszej wnuczki na swiecie :) Odpowiedz Link
iwannabesedated Re: Dziadek 15.12.14, 22:05 Jezusmario Ertes, nosz straszliwy spaślak, co za potworność !!! Biedny człowieku :D Swoją drogą, trochę jednak za młody na pół-babcię, ja bym tam nie była zachwycona. No ale czegoż się nie robi dla rewelacyjnch nóg Ertesa, niejedno można wybaczyć. Nawet bycie młodocianą pół-babcią.... ;) Odpowiedz Link
ertes Re: Dziadek 15.12.14, 23:50 Ja tej nawet nie znam tej ze zdjecia. Mojej Grubej to nie robie zdjec bo wstyd: nie miesci sie w kadrze. To jakas laska se szla to poprosilem o fotke :) Odpowiedz Link
ewa553 Re: Dziadek 16.12.14, 09:30 Fajnie masz ertesiku: Gruba w domu, Laska na zdjeciu, zyc nie umierac w tej waszej Hameryce Odpowiedz Link
maria421 Re: Dziadek 15.12.14, 19:01 ewa553 napisała: > Mnie tez wszystko jedno czy ertes jest babcia czy dziadkiem, :-))))) Odpowiedz Link
chris-joe Re: Dziadek 16.12.14, 20:27 Sie lacze w radosci :) Ale i pociagam nosem, bo w koncu jestesmy ten sam rocznik, wiec i ja jestem w wieku... co?! dziadka!?... zesz w morde!... Odpowiedz Link
ewa553 Re: Dziadek 16.12.14, 22:32 uspokuj sie Chris! Tak jak ja nigdy nie bedziesz dziadkiem (ja oczywiscie babcia), a wiec nie starzejemy sie i basta! Odpowiedz Link
chris-joe Re: Dziadek 16.12.14, 23:47 Nie no, tylko tak troche podramatyzowalem. Nas to nie tyka, Baska ;)) Odpowiedz Link
iwannabesedated Re: Dziadek 17.12.14, 15:15 Pozwolicie, że ja się dołączę, jęcząc z ulgi, że też nie będę babcią... ani DZIADKIEM, hahaha! Trzydzieści lat uporu się opłaciło, względnie bezpieczna się już w końcu czuję. Co prawda niepokojące są doniesienia o ostatich "osiągnięciach" medycyny gdzie się zapłodnione jajka wszczepia starym babom lub chłopom, a także jakiś taki okropny odcinek chyba Czarnej Listy oglądałam, gdzie porywali baby do "pregnancy farm" gdzie je trzymali w jakimś takim stanie wegetalnym latami, w celu hodowania na nich ciąż, których produkty potem z zyskiem sprzedawano bezpłodnym bogatym parom. No ale do farm tych jednak porywali baby młode, a nie stare. Tym nie mniej, baby stare w wyniku ciąż mają większe prawdopodobieństwo urodzić albo downa albo geniusza. Więc zakładając, że ktoś chce mieć jako dziecko geniusza (albo downa, bogaci miewają dziwne fanaberie) to jest pewne zagrożenie, chociaż minimalne, przyznaję, iż mogę paść ofiarą takiego porwania. Bardzo więc proszę forum, gdybym się jakoś nie odzywała przez czas dłuższy, to niech natychmiast szeroko zakrojone poszukiwania zostaną wszczęte, bowiem dokonywanie żywota jako produkujące geniuszy, czy downów, obojętnie, warzywo - jakoś mnie nie pociąga. Ani nie zachwyca. Odpowiedz Link
ewa553 Re: Dziadek 17.12.14, 15:20 nie zapomnij nosic stale nadajniczek zebysmy Cie w razie czego mogli zlokalizowac! Odpowiedz Link
xurek Re: Dziadek 17.12.14, 16:29 Ja zas chetnie zostane babcia, tylko jeszcze nie teraz, co mi chyba z racji wieku Piranhii raczej nie grozi. Bycie babcia, szczegolnie jezeli dzieciolubny S jest dziadkiem, jest znacznie lepszym biznesem niz bycie mama :). Szczegolnie, jezeli wnucze mieszka na bezpieczna odleglosc i widywane jest tylko od czasu do czasu. Odpowiedz Link
iwannabesedated Re: Dziadek 17.12.14, 19:15 Z punktu widzenia biznesu, to chyba jednak hodowla pieczarek, czyco? Czynnik ludzki za mało stabilny. Odpowiedz Link