Dodaj do ulubionych

Piosenki, ktorych nie znosimy najbardziej... brrr

13.02.16, 03:37
Wogole nie przepadam za muzyka z hiszpanskich Karaibow. Ciagle te same powielane rytmy merengue, salsa i co tam jeszcze. To samo brzmienie, rytm, instrumentarium. Brrr!
W Quebecu, przez turystyczna kolonizacje tego regionu, muzyka ta ma wielkie jednak wziecie. I odkad tu mieszkam, nieustannie lokalne media mnie morduja jedna piosenka, od lat. Nie ma dnia, bym gdzies na to sie nie natknal. Chodzi mi o "Suavemente" Elvisa Crespo. Wlasnie sprawdzilem (bo myslalem, ze to z Kuby): Elvis Crespo jest puertorykanczykiem, urodzonym w NYC, wychowanym w Puerto Rico, "Suavemente" wydal w 1998 roku. Czyli od 18 lat juz katuja ta piosenka!:
Obserwuj wątek
    • chris-joe Adele "Hello"... 18.02.16, 03:36
      Jesli gdziekolwiek w waszym (moim?) poblizu, sa jakiekolwiek glosniki, to murowany niemal gwarant, ze w ciagu najblizszych kilku minut poleci (jesli nie leci juz) ta bolesciwa piosnka. Do Adeli nic w sumie nie mam, jednak istnieje oczywisty dla mnie spisek, zeby ta ballade zatluc na smierc...
      brrr...
      • akawill Re: Adele "Hello"... 21.02.16, 04:04
        To dlatego że ta piosnka czyni nas wszystkich lepszymi...

www.youtube.com/watch?v=e2zyjbH9zzA
      • maria421 Re: Adele "Hello"... 21.02.16, 13:14
        "Hello" uwazam za najlepsza piosenke Adele.
    • minniemouse Re: Piosenki, ktorych nie znosimy najbardziej... 18.02.16, 06:18
      Ja nie przepadam za Adele. owszem ma cudny glos itd ale z wyjatkiem Rolling in the Deep wszystko mdle i na jedno kopyto.
      poza tym, taka ladna MLODA kobieta a ubieraja ja jak stara babe.

Minnie
    • roseanne Re: Piosenki, ktorych nie znosimy najbardziej... 18.02.16, 16:07
      no pacz pan, nigdy mnie ten utwor nie napadl

albo wygluszam podswiadomie
      • maria421 Re: Piosenki, ktorych nie znosimy najbardziej... 21.02.16, 13:12
        Nie znosze tej piosenki, z tego powodu ze nie znosze glosu wykonawczyni :

www.youtube.com/watch?v=vxgcJAf6iMk

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka