ertes 23.09.04, 18:57 A jutro ja sem jadem do Polski. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ertes Re: Wakacje 23.09.04, 19:05 Eeee dla ciebie to jak wyjazd na weekend. Ja zaczynam podroz jutro o 9am a na miejscu bede o 6am :( Odpowiedz Link
don2 Re: Wakacje 23.09.04, 19:16 ertes napisał: > Eeee dla ciebie to jak wyjazd na weekend. > Ja zaczynam podroz jutro o 9am a na miejscu bede o 6am :( Odpowiedz Link
ertes Re: Wakacje 23.09.04, 19:20 To mnie troche pocieszyles bo mnie spedza sen z powiek 11 godzin w samolocie do Paryza. Nienawidze siedziec w jednym miejscu tyle czasu. Odpowiedz Link
chris-joe Re: Wakacje 23.09.04, 19:44 Ertes, sluchaj dobrych rad i zaaplikuj sobie pigule nasenna (albo i dwie) tuz po wejsciu na poklad. Na oczy maska, a jak nie maja, to sweter lub koc. Zadnych alkoholi! Dzieci na kolanach miec nie bedziesz, wiec mozesz spokojnie przespac wiekszosc lotu. Grubej kaz tak samo, albo kup jej worek burgerow, co by cie nie budzila. Obudzisz sie juz nad Europa, odstoisz swoje w kolejce do klopa, tam sie ogolisz, umyjesz, wypachnisz i Paryz wraz z Jutka powitasz jak mlody bog. Tried, tested and true! Odpowiedz Link
chris-joe ps. 23.09.04, 19:45 poklon sie macierzy od nas renegatow i baw sie swietnie :) Odpowiedz Link
ertes Re: Wakacje 23.09.04, 20:09 Chris, Ja wiem ze rada dobra tyle ze, niestety, wylatuje o 12:30pm a laduje w Paryzu o 11:30pm. Nie ma sily zebym w dzien zmruzyl oko :( W Paryzu mam tylko 3 godziny na przeskoczenie na inny terminal i w wawie jestem o po piatej rano. Odpowiedz Link
chris-joe Re: Wakacje 23.09.04, 20:21 chryste! fatalny rozklad godzin, przyznaje... Ja w takich przypadkach potrafie zarwac noc przed lotem, zeby w samolocie byc tak zjebanym, ze nawet piguly juz nie trza. Jesli ci sie to nie uda, to pozostaje mi tylko ci wspolczuc, do Paryza trafisz w stanie pol-psychotycznym. Na sama mysl o 11 godzinnym locie bez snu ogarnia mnie przerazajace zmeczenie. Oh, well, w Wawie sobie dospisz, hahahahaha :) Odpowiedz Link
ani-ta Re: Wakacje 23.09.04, 20:01 uuuuuuu niezla trasa;) jak na nasze warunki:) co do deszczow i mgiel... niesety - zanosi sie;( sezon jesienny w pelni:( co do tirow, to jest tak: albo jest cywilizowany kierowca i pomoze sie wyprzedzic, albo jest niecywilizowany i niqq nawet na cm nie zjedzie, albo jest dzikus i przy wyprzedzaniu innego tira... obetrze mu bok - tego bylismy swiadkami niedawno... hamowanie z pulsacyjnym piskiem opon majac przed nosem "roztanczonego" tira a na masce kawalki izolacji wczesniejszego... to jedna z tych "przyjemnosci", ktorych juz bym nie chciala zaznac:) prawda jest taka... wszscy na drodze sie spiesza... tych co sie nie spiesza.. najchetniej by sie zepchnelo do rowu... a drogi w PL chyba maja zostac takie jakie sa (sadzac po robotach na katowickiej - kolejna wartswa na kolejnej wartswie) - jako skansen europejski:( branie 10zl za A1........... DRANSTWO! autostrada... z ograniczeniami miejscami do... 50km/h:)))))))))))))) szerokiej drogi z poboczem:) a.:) Odpowiedz Link
chris-joe Re: Wakacje 23.09.04, 20:07 a w Mtl nagle lato! Ani chmurki, upal, jutro 28 stopni! :)))) Odpowiedz Link
ani-ta Re: Wakacje 23.09.04, 19:05 zapakuj kurtke puchowa, czapke i rekawiczki! zrobilo sie zimno!!:(( wczoraj w Krakowie lalo i wialo (wieje to chyba tam zawsze!), a wawie tylko lalo:) uprzedzam lojalnie! trasa katowicka rozkopana, A1 z Krakowa do Katowic rozkopana, Warszawa - Bialystok juz zakopuja wiec zniosle, Lomza - Augustow - trrrrrragicznie rozkopana, na pozostaly standart - dziury:) przy drogach stoja grzybiareczki z grzybkami, grzybiarze z grzybami i sadownicy z plodami:) w przydroznych rowach zaparkowane sa albo samochody policyjne albo... ich atrapy:))) od wczoraj w wawie straz miejska stoi z radarem i robi zdjecia... nie wiem jak z mandatami? czy dostali na to pozwolenie?:) aaa... najwazniejsze... rozkopali rynek w Krakowie! wisi reklama: "stare remontujemy, nowe budujemy"... hmm... nie jestem przekonana... co oni tam robia? ale dziure duuuuza wykopali:) no i... tyle! szerokich lotow! i nie glindz potem, ze cie o tych wykopkach i dziurach nie uprzedzalam!!!:))) a.:))) Odpowiedz Link
ertes Re: Wakacje 23.09.04, 19:11 Dziekuje ale nie ruszam sie poza warszawskie rogatki. Kilka lat temu zrobilem blad i pozyczylem samochod w RFN: nigdy wiecej jazdy po Polsce. Odpowiedz Link
swiatlo Re: Wakacje 23.09.04, 19:15 ertes napisał: > A jutro ja sem jadem do Polski. No to dobrze, bo ja jadę do Kaliforni. Tak więc ilość członków Polonia 2 w Kaliforni pozostanie ta sama. Odpowiedz Link
basia553 Re: Wakacje 23.09.04, 20:07 ertesie, jak dlugo tam zostajesz i czy bedziesz mial dojscie do compa? czy Twoja Zona tez z wawy? Odpowiedz Link
ertes Re: Wakacje 23.09.04, 20:34 Nie wiem jak z kompem bedzie, chyba raczej nie. Moja zona nie jest z wawy. Jade sam, troche wolnosci i odpoczynku od grubek sie przyda :) 10 dni. Odpowiedz Link
jan.kran Re: Wakacje 23.09.04, 22:41 Milych wakacji Ertes :-))) P.S. Ja do PL jade 26 do 28 godzin.... K. Odpowiedz Link
jutka1 Re: Wakacje 24.09.04, 14:34 nie zapomnij wydrukowac mojego maila z namiarami.... tak tylko dla sprawdzenia przypominam... :-) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Wakacje 01.10.04, 17:46 OOOOOOOOOOOOOOOOOO ertes, mam nadzieje, ze sie dobrze bawisz... nie zapomnij zadzwonic, o ktorej przyjezdzasz! :-) Odpowiedz Link
ani-ta Re: Wakacje 01.10.04, 17:49 jutka! on sie musi SWIETNIE bawic... bo padalo 3 dni temu!!!:))))))))))))))))))))))))) a.:))) Odpowiedz Link
ertes Re: Wakacje 01.10.04, 17:49 Jasne. Odezwe sie w poniedzialek. Bawie sie srednio gdyz pogoda mnie rozlozyla i jestem przeziebiony :( Odpowiedz Link
jutka1 Re: Wakacje 01.10.04, 17:52 aspiryne i do lozka paniedzieju, nie bedziesz mi tu w Paryzu chory!!! Nio!!! kuruj sie, hon..... :-)))))) Odpowiedz Link
ani-ta Re: Wakacje 01.10.04, 17:46 pitolicie hipolicie! u mnie nie pada;) a dzisiaj bylo nawet cieplawo:) a.:) P.S. i co? co ci sie (nie) podoba w 100LYCY po czasie?:) Odpowiedz Link
ertes Re: Wakacje 01.10.04, 17:54 Podobaja mi sklepy w ktorych wybor jest duzo wiekszy niz u nas. Zajrzalem do Auchan na Woli i tez mnie sie to podobalo. Ogolnie jest bardzo pozytywnie oprocz pogody. Jest tez duzo czysciej. Odpowiedz Link
ertes Re: Wakacje - Paryz 06.10.04, 19:20 Pozdrowienia z Paryza. Uprzejmie informuje ze Ruda jest ruda a wino chrancuskie jest dobre zwla-szcza w w duzych ilosciqch. PS Niech szlag trafi chrancuska klawiature. Odpowiedz Link
jutka1 Re: Wszystko co rude jest dobre 06.10.04, 19:40 swiatlo napisał: > .. i hot! ********* Donosze uprzejmie, ze Ertes jest RUDY Mrumru mru...... ;-))))))) Lucjo, i tak cie kocham Odpowiedz Link
swiatlo Re: Wszystko co rude jest dobre 06.10.04, 19:41 jutka1 napisała: > swiatlo napisał: > > > .. i hot! > ********* > Donosze uprzejmie, ze Ertes jest RUDY Miałem na myśli wszystko FEMALE. Odpowiedz Link
jutka1 Re: Wszystko co rude jest dobre 06.10.04, 19:46 swiatlo napisał: > jutka1 napisała: > > > swiatlo napisał: > > > > > .. i hot! > > ********* > > Donosze uprzejmie, ze Ertes jest RUDY > > Miałem na myśli wszystko FEMALE. *********** Wlasnie oplulismy oboje ekran i klawiature!!! :-))))) Idziemy na miasto... ertes na panienki a ja na panow ( JOKE ALERT !!!!! ;-)))) Odpowiedz Link
ertes Re: o przepraszam! 06.10.04, 22:10 Wypilismy dopiero 3 butelki i jedna karafke. Wlasnie wrocilismy spod Luku Triumph i zostala jeszcze jedna butelka a godzina jest mloda... Odpowiedz Link
ani-ta Re: o przepraszam! 06.10.04, 22:12 gnaj do nocnego!:) malo bedzie;) ucaluj mateczke mojom ukochanom!:) w rudy lebek:) a.:) Odpowiedz Link
ertes Re: o przepraszam! 06.10.04, 22:14 Tutaj jest tyle knajp ze nocny niepotrzebny. A z okna widac wieze Alfa. Odpowiedz Link
ani-ta Alfa?:) tego kosmity?! 06.10.04, 22:18 cos zmienili w paryzewie?:) a.:)))) P.S. spelniles moja prosbe? czy sie wstydzisz?:)) Odpowiedz Link
sabba juz z powrotem?? 06.10.04, 22:31 a gdzie teb hordy paryzanek uganiajacych sie ertesem i tlumy wasatych francuzow u nog judyski?:)))) Odpowiedz Link
lucja7 Re: Wszystko co rude jest dobre 07.10.04, 09:52 Mru mru :)))))))))))))))))))) lucja Odpowiedz Link
ertes Re: Wakacje - zarcie 06.10.04, 22:07 O rany... Fantastyczne zarcie w tej Francji ale drogo jak jasna cholera! Odpowiedz Link
ani-ta Re: Wakacje - zarcie 06.10.04, 22:11 ertes:) albo jakosc albo ilosc:) nie ma to tmto;) a.:)) P.S. opowiadaj! co jadles?:) Odpowiedz Link
ertes Re: Wakacje - zarcie 06.10.04, 22:13 Dorsza w czyms. Tak dobry ze na moje miny blogosci Jutka wubuchala smiechem. Odpowiedz Link
ani-ta Re: Wakacje - zarcie 06.10.04, 22:20 hmm.... to ona bardzo TAKTOWNA jest!:) ja bym byla OBURZONA na widok faceta zaspokajajacego sie RYBA:PPPPP a.:)))))))))))))) Odpowiedz Link
ertes Re: Wakacje - zarcie 06.10.04, 22:49 Bez przesady ale calej prawdy i wszystkiego to my tu nie napiszemy. Odpowiedz Link
chris-joe Re: Wakacje - zarcie 06.10.04, 22:56 tego dorsza to ruda z pewnoscia kupuje gotowego w pobliskich kanadyjskich delikatesach. Pozdrawiam rebiata, cj Odpowiedz Link
ertes Re: Wakacje - zarcie 06.10.04, 23:11 CJ chlopie ten dorsz jest pycha ale drogi jak jasna cholera. Cale 25 §euro ! Niemniej jednak polecam. Odpowiedz Link
chris-joe Re: Wakacje - zarcie 06.10.04, 23:53 wypytaj jutke, jak sie ten dorsz nazywa- moze sie znajdzie przepis. (ot, tak, ciekaw jestem czym sie Francuzy truja :) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Wakacje - zarcie 06.10.04, 23:56 chris-joe napisał: > wypytaj jutke, jak sie ten dorsz nazywa- moze sie znajdzie przepis. > (ot, tak, ciekaw jestem czym sie Francuzy truja :) ********* sidzej, przepis podesle. teraz ide spac. nightie-night :-)))))))))) Odpowiedz Link
ertes Re: Wakacje - paszport 06.10.04, 22:52 Pies z kulawa noga nie zainteresowal sie ze wjezdzalem i wyjezdzalem z Polski na paszporcie kanadyjskim. Zadnych pytan o paszport polski. Na dowod mam stemple w paszporcie :))) Odpowiedz Link
ani-ta Re: Wakacje - paszport 06.10.04, 23:08 widzisz! a tak przezywales ten POLSKI paszport:) tak to jest uwierzyc w bajeczki PSW:)))) a.:))) Odpowiedz Link
ertes Re: Wakacje - paszport 06.10.04, 23:13 hehe ja chyba ostatni co slucham oszoloma. Ale tym razem sprawdzilem na wlasnej skorze i stwierdzam ze bzdury. Odpowiedz Link
ertes Re: Wakacje - STOKROTKA 06.10.04, 23:14 Wieza Alfa wytrysla o 23:00 i teraz wiem o co chodzi. Odpowiedz Link
ani-ta aha:) 06.10.04, 23:17 a... my nie:P ale nie tlumacz... ja sie wcale nie pytam:) <jutka wie:P> a.:) Odpowiedz Link
lucja7 Biblioteka 07.10.04, 10:21 Bonjour toi, Otworzyla sie, po dlugich kilkuletnich robotach remontowych polska biblioteka na wyspie sw. Ludwika. Mozecie tam pojsc, pozwoli to wam zobaczyc rowniez dziedziniec no i jeden z tych starych budynkow "od srodka". Zjedzcie obiad na wyspie, jak bedziecie glodni to naprawde polecam wiesz, ta na rogu alzacka, co daje na wyspe Cité i Notre Dame. Jak sie idzie od Cité, to ta na lewo, polazcie po wyspie, podziwiajcie piekne swiatlo tego miasta, wdychajcie zapachy, narobcie fotki, fotki i juz...... Bisous, bisous. Ja exécutive dzisiaj, comme d'hab, lucja Odpowiedz Link
jutka1 Re: Biblioteka 07.10.04, 11:01 Ertes poszedl lazic, ja niestety w pracy... Dobrze wiedziec o bibliotece. Knajpe chyba kojarze :-)))) bedziemy zdawac sprawozdania :-) Odpowiedz Link
ertes Zapraszam(y) 08.10.04, 10:01 Na kawe czy cokolwiek. Jestem po drugiej stronie rzeki a zaraz sie wybieram w strone siodemki. Odpowiedz Link
jutka1 Re: Zapraszam(y) 08.10.04, 10:23 ertes napisał: > Na kawe czy cokolwiek. > Jestem po drugiej stronie rzeki a zaraz sie wybieram w strone siodemki. ********** A jakby Mru nie mogla dzisiaj, to moze dolaczy do nas na festyn winobrania jutro? :-)))))))))))))))))))) Bonjour, toi :-) Odpowiedz Link
ertes Re: Zapraszam(y) 08.10.04, 16:39 Wlasnie wrocilem z kolejnego dnia wloczenia sie po Paryzewie. Monalisa i Venus z Milo zaliczone. Bylem tez w 7-mce majac nadzieje na spotkanie z ukrywajaca sie Lucja ale nic z tego. Widzialem tam reklamy: 7 jours w 7me. Moze Lucja zajeta? Odpowiedz Link
lucja7 Re: Zapraszam(y) 08.10.04, 17:21 Moja dzielnica to przy UNESCO, po poludniowej stronie Szkoly wojskowej, avenue de Saxe, do placu Breteuil. Troche blizej Sekwany, ciekawe sa ulice st Dominique, Université, esplanade Invalidow. Niedaleko, po drugiej stronie Invalidow, znajduje sie piekne muzeum Rodin ktore polecam goraco. Ulice Grenelle, Bourgogne, st Germain i, dalej, bardziej w strone Sekwany, konieczne jest do zobaczenia muzeum Orsay. A potem caly kwadrat z ulicami Bonaparte, Seine, Beaux Arts, Jacob, Buci, st André des Arts, Odéon, Monsieur le Prince. No, wracam do roboty moje dziatki i bardzo, bardzo mocno was caluje. Bonne soirée à Paris, lucja :)))))) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Zapraszam(y) 08.10.04, 17:32 Mru, dlaczego do nas mowisz "moje dziatki"??.... ;-))) Znam twoje okolice dosc dobrze :-) I bywam tam regularnie, wiec miej baczenie na rude i piegowate, jakby co... ;-)))) bibises, J. :-) Odpowiedz Link
ertes Re: Zapraszam(y) 08.10.04, 17:35 Przeciez mowie ze tam chodzilem. Od Palacu Luksemburskiego tam polazlzm a wrocilem Aleja Inwalidow, przeszedlem przez palac. Nawet widzialem powiewajaca polska flage w okolicy. Do Alei doszedlem Rue de Babylone. Place la Corbusier calkiem ladny. Na skwerwe rosna ogromne i piekne trawy czy cos takiego. Domy maja mnostwo malutkich balkonikow z balustradami. Lucja, to co bedzie z tym spotykaniem. Nie boj sie, nie powiem ze jestes facet ;) Odpowiedz Link
ani-ta Re: Zapraszam(y) 08.10.04, 17:55 > Lucja, to co bedzie z tym spotykaniem. Nie boj sie, nie powiem ze jestes facet > ;) mi to nie przeszkadza! ja spokojnie moge po slubie mowic do lucji tato;) a.:) Odpowiedz Link
ertes Re: Wakacje 09.10.04, 18:31 Wlasnie wrocilismy z Montmartu nawaleni jak bombowce. Wino sie lalo, przepuscilem resztke eurosow. Gdyby nie Jutka to bym tam zostal spiewajac razem z Chrancuzami ale mnie sila zaciagla do domu. Lucjo, zaluj, zabawa byla na 102. Pod domem chodza cale gromady Iriszow bo dzis jest mecz. Jutro rano koniec zabawy gdyz czeka mnie 12 godzin w samolocie :( Odpowiedz Link
jutka1 Re: Wakacje 09.10.04, 19:10 Ooooooo przepraszam, kto sie nawalil to sie nawalil, i jego przyjemnosc!! ;-)))) Ja pare kolejek przepuscilam bratajac sie z Kapelutem Chrancuskim - w berecie, z liliowa roza w butonierce, wasem itepe... Salwador Dali wannabe :-))) Ertes cyknal 2 zdjecia jak sie bratalam, zamiescimy w Galerii :-) Najlepsze 2 godziny spedzilismy przy stanowisku Brouilly, hehehe, i zamowilam 60 butelek zeby wziac do PL :-) Teraz czekamy na gosci... Zupa juz prawie gotowa (pory, cukinia, mucho mucho czosnku, ziemniaki, ziola), na drugie makarony pesto z salata: szpinak, rukola, pomidory, zolta i zielona papryka + czosnkowy i prowansalski vinaigrette. Na trzecie gorgonzola i picorino z wiejskim chlebem. Do wszystkiego wino... mucho... ;-))))))))) Paryski korespondent :-))))))))))))) Odpowiedz Link
ani-ta Re: Wakacje 09.10.04, 20:42 na moje oko: to ertes jest tylko lekko wciety albo i nie...zero literowek! trzezwa ocena wieczoru:P jutka wcieta... kto robilby zapas wina na raptem 2 miesiace?! na trzezwo zabezpieczylaby sobie przynajmniej pol roku:P bawcie sie dobrze!:) a.:) P.S. wnioskuje, ze dalej nie udalo wam sie namierzyc lucji?:) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Wakacje 09.10.04, 22:32 mamy sie dobrze nikt nie jest wciety Lucja, hmmm... pracuje czy jak? J. Odpowiedz Link
jutka1 Re: Wakacje - koniec 10.10.04, 08:35 ertes napisał: > Odmeldowuje sie z Paryza :)))) ********** Wpadl, wypadl, a ja tu sama i bez papierosow.... :-))))) Anitko, zapasy brouilly to nie na dwa miesiace ale na dluzej Odpowiedz Link
ani-ta Re: Wakacje - koniec 10.10.04, 12:23 > Anitko, zapasy brouilly to nie na dwa miesiace ale na dluzej Odpowiedz Link
jutka1 Re: Wakacje - koniec 10.10.04, 12:32 ani-ta napisała: > czy to zdanie nic ci juteczko nie mowi?:) > tak... pomysl... > NIE dostarczaja do PL... > ... > to... > moze...? *********** Anita!!!! Jestes genialna!!!!!!! Juz wiem, co bede robic... ;-)))) No, genetyka, hehehe :-))) Mam genialna corcie.............................. Ojciec debil, to znaczy ze ja geniusz......................................... hahahahahahahahahayhahahahahahaha poplakalam sie ze smiechu :-)))) Odpowiedz Link
ani-ta Re: Wakacje - koniec 10.10.04, 18:17 no dobra... skoro juz na ojca zeszlo... do tej pory mowilas ze NN... teraz, ze debil... zawsze to jakas dana... ale... moze cos wiecej?:) a cio? w handlu nie chce ci sie robic?:PPPPP zalozysz stragan z winem... w koncu tradycje DOMOWE juz masz... w obrocie %:) a.:))) Odpowiedz Link
ertes Re: Wakacje - w domu 11.10.04, 03:49 Po 12 godzinach lotu jestem w domu. Jutce jestem dozgonnie wdzieczny za wspaniala goscine. Z niecierpliwoscia oczekuje wizyty w LA zeby choc troche sie odwdzieczyc choc nie wiem czy to mozliwe. Jutus jestes super wspaniala i kochana :) Odpowiedz Link
magdalena18 Re: Wakacje - w domu 11.10.04, 10:33 10 dni byles w Warszawie i nic nie piszesz o wrazeniach??? Przez tydzien musiales miec temperatury kalifornijskie bo w tym czasie byla piekna, cieplutka, sloneczna, polska, zlota jesien!!! Kiedy poprzedni raz byles w Warszawie??? i napisz cos jak sie bawiles i gdzie ale w Wawce teraz!!! pozdrawiam Odpowiedz Link
jutka1 Re: Magdalena? 11.10.04, 11:07 Widze nowa twarz.. witam.. Skad piszesz Magdaleno? Odpowiedz Link
magdalena18 Re: Magdalena? 11.10.04, 14:44 Czytam Was od dosc dawna wiec troszke znam i lubie. a jestem Polka mieszkajaca w Warszawie, ktora tez troche czasu spedzila w USA. pozdrawiam goraco z zimnej Warszawy PS Ertes pozdrawial 1 pazdziernika z deszczowej Warszawy a od trzech dni deszcz nie padal, jak ktos juz to zauwazyl wiec moze on pomylil miasta?? Odpowiedz Link
jutka1 Re: Magdalena? 11.10.04, 14:54 magdalena18 napisała: > Czytam Was od dosc dawna wiec troszke znam i lubie. > a jestem Polka mieszkajaca w Warszawie, ktora tez troche czasu spedzila w USA. > pozdrawiam goraco z zimnej Warszawy ********** Witam, witam :-) > PS Ertes pozdrawial 1 pazdziernika z deszczowej Warszawy a od trzech dni deszcz nie padal, jak ktos juz to zauwazyl wiec moze on pomylil miasta?? ******* Nie jestem rzecznikiem prasowym Ertesa (no, chyba ze zacznie mi placic ;-))), ale jego wpis byl skrotem myslowym - jestem zaziebiony.. deszczowa Warszawa... Milej zabawy na forum zycze :-))))) Odpowiedz Link
ertes Re: Magdalena? 11.10.04, 15:04 Przechodzisz codziennie obok Ecole dla Presse Attaches wiec to jakby naturalne byc rzecznikiem :) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Wakacje - w domu 11.10.04, 11:09 Ciesze sie, ze dojechales w jednym kawalku :-) Cala przyjemnosc po mojej stronie, hon. And I mean it!! :-) Odpowiedz Link
luiza-w-ogrodzie Po wakacjach 11.10.04, 11:12 Wrocilam po tygodniu spedzonym na pustyni, a tymczasem Jutka i Ertes w Paryzu! Zaraz sie biore za czytanie tego watku, a szczesliwym wakacjuszom zycze pieknych wspomnien. Pozdrawiam Luiza-w-Ogrodzie ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><((((º> .·´¯`·.. ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸¸><((((º> Odpowiedz Link
lucja7 Re: Po wakacjach 12.10.04, 18:14 Witam w klubie podroznikow pustynnych :)) lucja Odpowiedz Link
jutka1 Re: Kilka dni wolnych 13.10.04, 15:33 morsa napisała: > Jutka, lunch w czwartek 21/10? *********** Jasne :-))) Detale na Berdyczow, czyli na GW :-) Odpowiedz Link
szfedka Re: Kilka dni wolnych 13.10.04, 15:51 morsa napisała: > Jutka, lunch w czwartek 21/10? > To piekny dzien 21/10, moj dzien wypijcie kielicha za mnie :) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Kilka dni wolnych 13.10.04, 16:08 Nie omieszkamy, szfedziu, nie omieszkamy.... :-)))))) Odpowiedz Link
jan.kran Re: Kilka dni wolnych 14.10.04, 21:42 21 pazdziernik to tez moj dzien :-))) Mozecie wzniesc. K. Odpowiedz Link